View Full Version : Zashto stava takaa ;(;(;(
Проблемът ми е в това, че след като тръгна с някое момче и спирам да го харесвам. В началото всичко си е наред, но след 1вите няколко дни то започва да ме дразни все повече и повече докато накрая не издържа и късаме. Това се е повтаряло вече няколко пъти. Защо става така? Нормално ли е? :smt009 :smt010
ПП. На 15 съм
sexy_momi4e
04-09-2007, 12:12
ami normalno e,ne si otkrila podhodq6tiq 4ovek,koito 6te obi4a6 istinski,puk i vse pak si na 15 jivota e pred teb
LaDy_FroM_HeLL
04-09-2007, 12:25
Suvsem normalno si e ...tozi,koito si haresash istinski ne samo shte izdurjish po-dulgo vreme blizo do teb ami dori nqma da iskash da se otkusnesh ot nego..Prosto oshte ne si sreshnala podhodqshtiq..ima vreme za vsichko macka ..uspokoi se jivota e pred nas! :wink: :P
FiRe_LaDy
04-09-2007, 12:39
Amii qvno ne si otkrila choveka za teb.Spox i az sym taka kato teb.Samo,che na men mi omryzvat sled 3 - 4 sedmici :wink: Nz zashto se poluchava taka pri teb,ama pri men e zashtoto obicham drug.Sluchaino ako i pri teb e taka .. po dobre pyrvo trqbva da prevyzmojnesh razdqlata vi i da zabravish bivshiq.
Just_say_no
04-09-2007, 13:02
spokoino ne si sama... i pri men e sa6toto :smt005 ama to kakvo se smeq.. to si e za ... ](*,) emi prosto 6te 4aka6 da sre6ne6 podhodq6tiq tova e .
mechtaq_za_teb
04-09-2007, 13:04
Prosto ne si sreshtnala mom4eto koeto da ti vzeme akala ;)
BadFerry
04-09-2007, 16:04
haha imam absolutno sa6tiq problem #-o mn e gadno.... no i az sam na 15 i se uspokoqvam s misalta 4e jivota e pred men :)
ima6 mn vreme da sre6tne6 nqkogo s kogoto da ti e mn priqtno i da ne ti omrazva tolkova barzo.trqbva da se vliubi6,no tova 6et stane,kogato mu e vremeto...
ми сигурно си лесбийка
Потенциална ...
Иначе не мога да си го обясня тоя феномен. За кво на мен не ми се е случвало такова нещо. [-( На тия им викаш "Бегай далече от мен" и животът ти е Рай!
Хм...ама нямам влечение към момичетата, така че надали съм лесбийка
Хм...ама нямам влечение към момичетата, така че надали съм лесбийка
Еми как си го обясняваш тогава факта, че ти омръзват бързо всички момчета. Мислиш ли, че не е по-добре, да не си хващаш гадже, ми просто да се натискаш с тоя и оня, без да поемаш няк'ви ангажименти , макар и краткотрайни?
Ами не знам. За сега съм само на 15, така че и без гадже мога да живея. Дали това омръзване може да се дължи на факта, че тръгвам с момчета, в които не съм влюбена, а просто изпитвам някакви симпатии, които се заличават с опознаването и на характера? И моля ви недейте с тези крайни изводи, защото съм си уплашена и без това :smt010
Ами не знам. За сега съм само на 15, така че и без гадже мога да живея. Дали това омръзване може да се дължи на факта, че тръгвам с момчета, в които не съм влюбена, а просто изпитвам някакви симпатии, които се заличават с опознаването и на характера? И моля ви недейте с тези крайни изводи, защото съм си уплашена и без това :smt010
Може и да е напълно нормално.Това за лесбийката е пълна глупост.Просто на момичето й минава бързо желанието да бъде с тези момчета.Увлечение се нарича, може би.
Ми начи права си, че си само на 15 и можеш да си без гадже до момента. Може би е така, не си влюбена , а и за момента няма как да си, и за тва , след като ги опознаеш, те ти омръзват и до там. От друга страна и момчетата може би не ти предлагат нещо разнообразно, за да те задържат.