View Full Version : Болест?!
Според вас любовта,болест ли е,или не?Лечима,или не лечима?
bqsna_teenagerka
04-09-2007, 14:13
БОЛЕСТ :smt005 ....ЛЮБОВТА КСЪПА Е 4УВСТВО.....ДАЛИ ИМА ЛЕК? ЗА КАКВО ТИ Е ЛЕК ЗА ЛЮБОВТА????? ТЯ ДА НЕ Е НЕЩО ЛОШО ](*,)
и то най-прекрасното чувство, което човек може да усети...
ако обаче няма хепи енд на някоя силна връзка наистина може да се поболееш...но тва май е пресилено :-k
teardrop
04-09-2007, 14:17
Болест едва ли може да се нарече. Болестите имат изцяло отрицателен ефект върху човека, а любовта, дори и в най-лошия случай несподелена, те кара да се чувстваш по-жив отвсякога.
Искрено се надявам да не е лечима и вярвам, че ако е истинска, наистина не може да се излекува, защото все пак нали All u need is love :wink:
Kogato e nespodelena,trqbva6e da uto4nq.Togava imam 4uvstvoto,4e e nai-neizle4imata bolest ](*,) Ili kogato ste dale4 edin ot drug,a mojete da ste zaedno...No vse ne6to pre4i.. #-o
kobrichka
04-09-2007, 14:51
Болест......не определено болест не е.Любовта е най-красивото чуство,което си струва да изживееш.Дории когато е несподелена пак не е болест,болест е нещо от което всеки се страхува,а от любовта надали някои се страхува.Любовта не е болест,но аз мисля че тя има своя лек......и това е дадения човек да отвърща на чувства които испитваш.Любовта е най-красивото,което може да ти се случи.
malka_nejna
04-09-2007, 14:52
Kogato e nespodelena,trqbva6e da uto4nq.Togava imam 4uvstvoto,4e e nai-neizle4imata bolest ](*,) Ili kogato ste dale4 edin ot drug,a mojete da ste zaedno...No vse ne6to pre4i.. #-o
o ne skypa povqrvai mi ot li4en opit znam 4e ne nespodelenata lubov a nepozvolenata boli nai-mnogo!!! Tva e nai-golqmata bolest da vijdash nqkoi vseki den da si na 100% siguren 4e i toi izpitva su6toto oba4e da nemojete da ste zaedno. Ne vinagi ima na4in ot li4en opit vi kazvam ujasno e.... :smt013
Не е болест, но ако любовта не е споделена или невъзможна боли като болежка. Аве странна диагноза ама... имаше едно предаване по Discovery Channel - Diagnosis Unknown
Определено не е болест ... :smt017
ти си тъпа дори за възрастта си
kofti_nick
04-09-2007, 17:46
"Любовта е болест , която само смъртта може да излекува."
Не бих я нарекла болест, но определено понякога е доста неизлечима!
sasha_90
04-09-2007, 19:19
zavisi
bloodybaby
04-10-2007, 09:57
Любовта е болест да.И то най - гадната...
Много обичам някого...и той мен...заедно сме...обаче щастието го няма...