View Full Version : моля помогнете
притеснени сме
04-09-2007, 17:12
така...значи преди горе долу 2 седмици с приятеля ми се въргаляхме в леглото.не сме правили секс,и двамата сме девствени и доста неопитни :oops: ......така......обаче както си се лигавихме по едно време решихме да пробваме,без презерватив при това ,той си го вкара 3-4 см в мен,но тъй като мен мн ме заболя а той се възбуди прекалено много ,си го изкара веднага.100% сме сиг че не е сявършвал в мен,обаче трябваше да ми дойде на 6ти а едва днес има нещо като кървене ,но не точно..... едно розово е,бяло с малко чеврно по-скоро,а и попр ми идва през нощта а сега през деня,нз дали това е от значение де. 8-[ а и попринцип винаги менструацията ми е със силни болки,и сега ги имаше но минаха малко по-бързо.корема последните дни ме болеше ,но не ми идваше.на 17 съм.опасяваме се да не е цветна бременност.....би било странно без контакт да е бременност,но признаците ни навеждат на мисълта....
sladi4ka03
04-09-2007, 17:31
Spored men nqma za6to da se pritesnqvate,6tom daje ti e do6lo nqma stra6no,a za bolkite i za tova koga ti idva pred no6tta ili pred denq si vuobrazqva6.nqma stra6no
DarkAngelOfHope
04-09-2007, 17:42
ахахахахахйахаха ........ цветна бременност .... хахаххаха .... та той дори не е свършил в теб .... Айде стига си се шашкала и не търси симптоми, които ги няма ... дошло ти е. ... радвай се ....
не се притесняваме че не е дошло а че е много малко и розово ....и направо незнам какво да правим ... :(
Не се панирай, нищо ти няма :wink:
cherinka
04-09-2007, 18:01
Да бе, Дева Мария е забременяла от нищото, камоли ти да не си бременна.
alkobalko
04-09-2007, 18:12
Престанете да се вкарвате в някакви филми. Нищо ти няма!
ABSOLUTme
04-09-2007, 18:16
то ако ставаше толкоз лесно,нямаше да сме с преобладаващо застаряващо население :lol:
ами сега кръвотечението съвсем спря?тва нормално ли е?имах цукъл за 2 4аса .при това 2-3 капки,и то не кръв ами някво бяло с малко червено :-#
gamercheto_
04-09-2007, 19:46
абе да ви се невиди кви са тези глупави теми....кат не е свършил начи няма ти се надуй корема...а за цикала ти нии да не сме генеколози че да ти кажем що ти е било за 2 дни и то само някфи капки..ай отиди се гръмни плс :smt013
абе да ви се невиди кви са тези глупави теми....кат не е свършил начи няма ти се надуй корема...а за цикала ти нии да не сме генеколози че да ти кажем що ти е било за 2 дни и то само някфи капки..ай отиди се гръмни плс :smt013
ti pa ne se prai na mnogo oboroten we ....jabar ...nali e forum za da pi6em ...ima nqkvi oligofrenski temi ...taq pone e istinska i naistina go ima problema ...mnoy ma draznite ....kato nqma kvo da pi6e6 nedei da pi6e6 ...