View Full Version : Помогнете ми
Mikohito
04-10-2007, 01:06
Имам следния проблем от известно време с едно момиче от моя клас се сближихме много и станахме приятели.Но аз си я харесвам от много време дори от преди да се сближим.Тя тръгна с едно момче от нашият клас и ходиха 2-3 месеца но накрая всичко се срина и вече не са заедно.Наскоро излизахме на кафе с нея и си говорихме за бивши гаджета и т.н. и случайно стигнахме до тема че я харесвам.За щастие тя не ми каза че ме чувства единствено като приятел а ми каза че за в бъдеще може и да се получи нещо.Дайте ми съвет какво да правя и как да действам за да я спечеля за мен защото в момента още едно момче се опитва да я сваля.:(
Ми бъди по настоятелен кани я да излизате и такива неща незнам и аз :?
CrazyWitch
04-10-2007, 05:00
Еми явно е момента не й е до връзки...
Щом е казала "след време" .. така де. Начи и на другия е много вероятно да не се върже..
А някой друг форумец да ти каже как да я плениш. :)
Аз не съм много много по тая част, но пък може да й подаръш нещо малко и сладко.. Така де ;) Да се види, че си ментълджен. :smt016
_[LiFe-StiLe]_F
04-10-2007, 07:21
продължавай в същия дух. сближете се още повече, предразполагай я да иска все повече близоста ти, да се почувства като истински доверен човек на когото може да каже всичко. и не това не е приятелство! не бъркай двете неща!
Хубаво е, че ти е дала надежди, но все пак се надявай те да не са напразни, защото хората имат този гаден навик.Дано да е била сигурна.Все пак вие пак си бъдете приятели, не губи надежда, че нещо може да стане.Показвай й, че я харесваш, дръж се мило, споделяй й, помагай й в трудни моменти и ей такива неща, пък дано стане нещо.Успех! :wink:
Излизай с нея по-често и прави всичко възможно докато е с теб да си прекара чудесно,показвай чувството си за хумор,не млъквай като пън и тя да се чуди какво да те пита,забавлявайте се,правете дивотий...Защото мисля,че може би харесва и теб и другото момче и докато не реши с кой да е ще излиза с двамата и накрая ще реши с кой да бъде...За това,действай,а не си губи времето :wink:
PLAMENKO
04-10-2007, 08:08
само те баламосва...
жените обичат да бъдат харесвани..и преследвани... и никога няма да ти кажат да се откажеш...
Сближи се с нея. Старай се да си до това моми4е в трудни(за нея)моменти. Но не прекалявай. Внимавай да не запо4не666 да става666 досаден. :wink:
PLAMENKO
04-10-2007, 12:54
те батка и тука момичетата те баламосват щот са същите хвъркати.... :smt117
Абе и на мене ми се гледа съмнителна ситуацията... Внимавай само , да не стане така, че накрая пак да си отиде при бившия, щото мацките имат тоя навик. Бъди мил, бъди джентълмен, изпращай я, или поне я питай дали иска ... за нататък ... нататък ш' пиша :lol:
Mikohito
04-21-2007, 03:39
Мерси за съветите от някои от тях се възползвах вече.Подарих и една плюшка и тя много се изкефи беше много щастлива.Наскоро си говорихме за другото момче което я сваля и тя каза че преди и е допадал но сега не го харесва защото бил груб и само я тормозел.Незнам дали ще се получи нещо но много бих искал напоследък бях много зает и не ми оставаше никакво време за да мога да излезна с нея.Но от другата седмица нямам пречки за това.Преди няколко дни тя ме видя с друго момиче с което се бяхме прегърнали но с това момиче съм само приятел но тя не го знае и ме избъзика дали и изневерявам.Незнам как да го разбирам това?Дали наистина има интерес към мен или?
Mikohito
04-25-2007, 22:24
Мерси за съветите от някои от тях се възползвах вече.Подарих и една плюшка и тя много се изкефи беше много щастлива.Наскоро си говорихме за другото момче което я сваля и тя каза че преди и е допадал но сега не го харесва защото бил груб и само я тормозел.Незнам дали ще се получи нещо но много бих искал напоследък бях много зает и не ми оставаше никакво време за да мога да излезна с нея.Но от другата седмица нямам пречки за това.Преди няколко дни тя ме видя с друго момиче с което се бяхме прегърнали но с това момиче съм само приятел но тя не го знае и ме избъзика дали и изневерявам.Незнам как да го разбирам това?Дали наистина има интерес към мен или?
Че има интерес, има.
Но ти не трябва да и падаш в краката! ;)
Дръж се на положение, бъди мил и нежен, но понякога и твърд.
Излизайте и си говорете надълго и нашироко за всичко, момичетата обичат този тип излизания. Дълги разходки в парка, например..пък току виж те помоли да я изпратиш до тях... :mrgreen:
А, когато решиш, че е дошло времето за забивка идете да гледате филм..или на кино или у вас или у тях...Вярвай, това работи безотказно ;)
Според мен вече е твоя.
Фактът, че си бил зает е много в твоя полза. Въобще не е хубаво всеки ден да й звъниш и да се виждате - нали не искаш да й станеш част от ежедневието(и да й омръзнеш) още преди да имате връзка?
Според мен вече е твоя.
Фактът, че си бил зает е много в твоя полза. Въобще не е хубаво всеки ден да й звъниш и да се виждате - нали не искаш да й станеш част от ежедневието(и да й омръзнеш) още преди да имате връзка?
Да, но съгласи се, че колкото повече си с даден човек, толкова по-трудно е после да се разделиш с него ;)
Често приятелството прерства в нещо повече... Дори доста често :mrgreen:
За "приятелство" между различни полове ли ми говориш?
Пф... такова нещо не съществува в идеален вид.
Аз съм анонимкото :Р