View Full Version : СЕКС с 40 годишен! - ТЕМАТА НЕ Е БЪЗИК
Аз съм тая шматка отгоре :P
А забравих да напиша, че колкото и да съм малка, много вече ми се натрови жживота, че да мисля за детските работи :Р .
Да..банално =)) Знам =))
After All - Peace And Love
P.S. HYPE, започва да ми харесва как разсъждаваш...не си от ония празноглави инати дето веднъж като си кажат своето и не приемат друга гледна точка ;)
Neva mind
05-08-2007, 17:40
И пак не разбирам мнението на повечето потребители!!! Щом така си го е решила, така трябва д абъде... след като е станало значи е имало защо :) Можеби след време ще си вземе поука достатъчно голяма е все пак :) Нека си живеем както ни харесва защото неможем да знаем кога ще дойде краят!
По повод това какво мисля за вашата връзка... еми след като всичко е споделено и се чувствате добре... всичко е ОТЛИЧНО :smt008 =D> Само мога да се раздвам за вас! За любовта няма възраст! Конкретно мен не би ме привлякал 40 годишен мъж с дете, което ми е почти набор, но няма да казвам никога, защото не се знае какво може да ми се случи :shock: Бъдете щастливи и дано не останеш разочарована... искренно се надявам :roll:
Чи и аз съм имала връзка с по-голям. Като бях на 14 ходех с 29 годишен, после имах гадже на 16, а сега съм на 18 и ходя с 31. Не е до възрастта мога да ви уверя в това!
Чи и аз съм имала връзка с по-голям. Като бях на 14 ходех с 29 годишен, после имах гадже на 16, а сега съм на 18 и ходя с 31. Не е до възрастта мога да ви уверя в това!
ти нещо гордееш ли са сега, че не моа да разбера ?!
Unknown-19
05-08-2007, 21:01
Докарай тоз 29 годишният за който спомена 2 жирафа и една маймуна и ще си направим карнавал.God dammned педофилията става начин на живот за мъжете в средна възраст.
OtherDimension
05-08-2007, 21:03
Докарай тоз 29 годишният за който спомена 2 жирафа и една маймуна и ще си направим карнавал.God dammned педофилията става начин на живот за мъжете в средна възраст.
следователно начин на живот става и к*рвенския за момичетата на 14-18 годишна възраст :roll:
... Следователно тези, които не удобряват сексуалната революция, да вземат да се самоубият и да мирясат
... Следователно тези, които не удобряват сексуалната революция, да вземат да се самоубият и да мирясат
ахъм ей ся отиваме :D :D :D
Unknown-19
05-09-2007, 07:44
1-во това което си написал/а е адски тъпо
2-ро научи се къде и как да използваш сложни(за теб) думи.
Не съществува понятие сексуална революция.Може би си имал/а на предвид еволюция(което описано като за глупав човек като тебе означава все едно маймуната да почне да говори това е еволюция).
А революция е тва дето са оптвали да направят Левски Ботев или Карвелов.
абе нека те и заплоди, та да ти дойде акъла тогава. поне да се раждат повече българчета :smt005
по-скоро сексуална деградация, такива простотии като секс. революции в кои държави ги има? къде ходят 19г с 40г - никъде :idea: нормалната разлика е 2-4г... айде върви с него по курортите и се представяй като неговото момиче за ебане
А я кажи тоя как най-обича да ти го мушка обича ли да те ръмби в гъза или обича ти го нафърфори в устенцата.Я кажи щото май го познавам къде учи синът му?
А и за да съм откровен дъртрия е голем мишок аман от натопорчени старчета... На тази възраст ако не си му наборка, каквато не си, няма да получиш нищо читаво. Стареца имал техника и опит ми компенсира скъпа като го нема "ХОБОТА" компенсирал с техника аман от айляшка техничарска история. На твойта възраст кво ти рабира главата от техника.... Отвратително е стар сигурно прошарен а може и леко плешив чичка, с увиснал космат гъз да та плиущи ти да се кефиш и да викаш тва е ЛИУБОФФ бива ли така ....
gyrchav_marmot
05-09-2007, 11:12
А я кажи тоя как най-обича да ти го мушка обича ли да те ръмби в гъза или обича ти го нафърфори в устенцата.Я кажи щото май го познавам къде учи синът му?
А и за да съм откровен дъртрия е голем мишок аман от натопорчени старчета... На тази възраст ако не си му наборка, каквато не си, няма да получиш нищо читаво. Стареца имал техника и опит ми компенсира скъпа като го нема "ХОБОТА" компенсирал с техника аман от айляшка техничарска история. На твойта възраст кво ти рабира главата от техника.... Отвратително е стар сигурно прошарен а може и леко плешив чичка, с увиснал космат "задни части" да та плиущи ти да се кефиш и да викаш тва е ЛИУБОФФ бива ли така ....
pi4 ot klasa :P
05-09-2007, 11:39
абе момиченце ти не си нормална просто си заслепена от вичко това което прави за тебе хотели мотели почифки така правят дъртите за да впечетлят някое младо момиче според мене тоз педофил те дражи само за сех пък и не е нормално да ходиш с толо възрастен чоек ! тфа е супер откачена исторя :-D :-# #-o
aniezina
05-09-2007, 11:47
не мога да разбера за какво я нападате, тя просто поиско съвет, а не упреци... тя упреци си получава и без вие да се обаждате...не мога да разбера защо не седнете и не напишете един пост, в който изразявате мнение, без убиди и нападки, сядаш и пишеш :" на мен не ми се нрави че го правиш с него защото това и това..." и и давате съвет да спре-съответно защо, или да продължи....толкова ли е сложно да се държите цивилизовано!
ti si mnogo zle be momiche tva e se edno da hodish s bashta si .. abe nqmam dumi super zle si po dobre si nameri nqkoi na tvoita vyzrast a ne nekwi pedofili na po 40 hahaha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :-D :-D :-D :-D :-D :-D :lol: :lol: :lol:
ti si mnogo zle be momiche tva e se edno da hodish s bashta si .. abe nqmam dumi super zle si po dobre si nameri nqkoi na tvoita vyzrast a ne nekwi pedofili na po 40 hahaha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :-D :-D :-D :-D :-D :-D :lol: :lol: :lol:
Майка ми е на 35 и има приятел на 28
кво толкова сте подхванали момичето не ви разбирам???
Здравей,Ивона!Здравейте на всички!На 19 години съм.От прочетеното до този момент не ми стана ясно от кой тип жени си ти-от онези,които са 90%,или от останалите 10%(въпреки че и аз съм от женския пол със съжаление признавам,че 90-те%,които споменавам по-горе са к***и,а останалите 10% са свестните).Ако си с твоя човек заради парите и секса,ти за мен си ЧИСТ БОКЛУК,а ако наистина го обичаш-ПОЗДРАВЯВАМ ТЕ!Аз съм на мнение,че за истинската любов няма граници(извинете ме за клиширания израз,ама си е точно така).Моят приятел е на 38 години и има дъщеря на 12.От 4 месеца сме заедно.Преди да се запознаем бях девствена(дори не се бях целувала).Е,той ме въведе в магията на целувката на секса!Мнооооого го обичам!Толкова много,че му прощавам изневерите,които той не крие.Тук е момента да спомена,че НЕ СЪМ С НЕГО ОТ ИНТЕРЕС КЪМ ПАРИТЕ МУ,въпреки че е доста богат.За съжаление зная,че обществото не приема за нормални такива връзки с голяма разлика във възрастта.Още повече когато хората видят как 19 годишно момиче слиза от последен модел джип със човек,който може да и бъде баща,само че е повече от очевидно,че не и е баща.Не ми е приятно да ме гледат с укорителен поглед,защото от това,което Ви описах,хората виждат и си мислят следното:"Ето я поредната малка к***а с нейния чичко-паричко."Но хората не могат да видят какво има в душата и в сърцето ми.Те никога не биха разбрали колко силна любов изпитвам,защото са обградени от предразсъдъци.Моят приятел има богат опит с жените,видял е много в този живот и познава отлично психиката на хората.Много е лесно за него да различи една к***а от една порядъчна жена.И най-важното в случая е,че той знае,че съм порядъчно момиче с морал,което е лудо влюбено в него.
П.П:Понеже мразя всички к***и,ако бях мъж и попадна на някоя такава,щях да я изчукам(извинете за думата),да и кажа в лицето,че е боклук и да и кажа,че дори и за секс не става.
Благодаря предварително на всички,които прочетоха това,което написах!
реших се да пиша и аз
05-09-2007, 16:36
За съжаление зная,че обществото не приема за нормални такива връзки с голяма разлика във възрастта.
Кое общество? Ако визираш българското, няма защо да се съобразяваш с него. В България останаха само най неспособните и тъпи хора. По твоите проценти... 90 към 10 при мен са 90 % простаци които в момента живеят в тази държава.
Точно тези простаци, имат един такъв манталитет. Те не приемат, новото, различното и са коне с капаци.
Аз съм 18 годишна и имам приятел на 34... и не съм единствената....
Повечето момичета на около моята възраст имат приятели от 28-29 нагоре и това е съвсем нормално. Е, да не в Б-я мизерната държава, където всичко се приема по-различно, а сме за смях в цяла Европа.
Нямаше да се включвам тази блуткава тема пълна с излиянията на малолетни комплексирани момченца, които знаят, че ще имат гаджета едва когато пораснат не само телесно, но и на акъл.
За мен е под нивото ми да пиша тук и направих своя реверанс.
ако бях мъж и попадна на някоя такава,щях да я изчукам(извинете за думата),да и кажа в лицето,че е боклук и да и кажа,че дори и за секс не става.
Аз съм мъж и не бих изчукал кyрва! Може да и кажеш, че е боклук и без да се възползваш от малодушието на жертвата.
OtherDimension
05-09-2007, 16:41
Кое общество? Ако визираш българското, няма защо да се съобразяваш с него. В България останаха само най неспособните и тъпи хора. По твоите проценти... 90 към 10 при мен са 90 % простаци
ахахахахахахаааааааххахах ахахах
научи се да пишеш правилно и тогава говори кой е прост и кой не..
надута пуйка без грам, ама грам покритие
Кое общество? Ако визираш българското, няма защо да се съобразяваш с него. В България останаха само най неспособните и тъпи хора. По твоите проценти... 90 към 10 при мен са 90 % простаци които в момента живеят в тази държава.
Точно тези простаци, имат един такъв манталитет. Те не приемат, новото, различното и са коне с капаци.
Повечето момичета на около моята възраст имат приятели от 28-29 нагоре и това е съвсем нормално. Е, да не в Б-я мизерната държава, където всичко се приема по-различно, а сме за смях в цяла Европа.
Нямаше да се включвам тази блуткава тема пълна с излиянията на малолетни комплексирани момченца, които знаят, че ще имат гаджета едва когато пораснат не само телесно, но и на акъл.
аха и ся кво? нямаше да се включваш пък се включи да ни налееш акъл как стаат раотите. аре нема нужда
titin4eto
05-09-2007, 17:24
Имам един въпрос към създателката на темата: КАК ТОЧНО ти е доказал, че те обича? (цитирам едно твое мнение).... Това ми е много интересно. И окей, съгласям се с останалите - може да съм комплексирана, недорасла, с консервативно мислене, но майче ТИ ще страдаш, ако тази връзка се окаже измама.. Ти ще бъдеш с разбитите илюзии, ТИ ще бъдеш използваната.... Дано си мислила върху това... И да, такава любов съществува, но се среща мноооого рядко... дано вашата е такава....
sex не означава използване :!:
Unknown-19
05-09-2007, 19:55
Майка ми е на 35 и има приятел на 28
кво толкова сте подхванали момичето не ви разбирам???
Не може да става сравнение.Майка ти и приятеля ти са зрели хора.А едно 19 годишно момиче не е вервай ми.
испанка По принцип често се базикам с това обаче на тебе ще ти го кажа сериозно и не с цел да те обидя.И така ... когато дойде времето когато тоя човек те зареже не оставай сама особено по празниците щото такива като тебе са депресират и са самоубиват.
Имам и 1 въпрос как можеш да си още с тоя човек като знеш че си вее байряка пред всяка втора?
Не се надувай така ще ти се пръснат чорапите.
"блуткава тема" ?? Единственото блуткаво тука е промития ти мозък.
И нека ний да сме коне с капаци а ти си бъди поредния градски парцал.И след като бъдеш използвана и употребена един ден ако ти дойде акъла в главата(в което силно са съмнявам) никой нормален който та познава няма да иска да е с тебе.Нали се сещаш никой не обича разпоретини.
Под нивото и било божеее.
Би ли ми обяснила какво е реверанс щото някакси си мисля че незнаеш.
Айде чао и поздрави Мръсния Хари.
Няма да се самоубия.Спокойно!Самоубив ат се само неуравновесени откачалки,а аз не съм такава.А сега към въпроса:е,много е просто-аз съм влюбена и моето мнение е,че този,който обича истински,умее да прощава.Моят приятел не приема секса с други жени като нещо лошо,а е просто задоволяване на физическите му нужди(като е нае**л някоя друга,той просто е задоволил потребностите си).Признавам,че ме боли като ми изневерява,но щом съм с него,значи съм го приела такъв,какъвто е-човек със своите предимства и недостатъци.Не искам да го променям,а и не мога да го променям,защото той вече отдавна се е изградил като личност.
не е нормално и никога няма да бъде :idea:
никъде из Европа не се приема. :idea:
lamzzzercho
05-09-2007, 20:57
незнам ако се ожените как ще викат на мъжа ти децата може би Дядо вместо Тате :lol:
Unknown-19
05-09-2007, 21:20
Няма да се самоубия.Спокойно!Самоубив ат се само неуравновесени откачалки,а аз не съм такава.А сега към въпроса:е,много е просто-аз съм влюбена и моето мнение е,че този,който обича истински,умее да прощава.Моят приятел не приема секса с други жени като нещо лошо,а е просто задоволяване на физическите му нужди(като е нае**л някоя друга,той просто е задоволил потребностите си).Признавам,че ме боли като ми изневерява,но щом съм с него,значи съм го приела такъв,какъвто е-човек със своите предимства и недостатъци.Не искам да го променям,а и не мога да го променям,защото той вече отдавна се е изградил като личност.
Аве незнам немога да та разбера.Нито безумната разлика в годините още по малко пък тая работа с прошката.И лично аз мисля че ти не си толкова влюбена колкото вманиачена.И смятам че го отавяш да прави каквото си иска само защото не можеш да си представиш какво ще е без него.Особено от факта че даже не си се целувала с други момчета.Не познаваш другата страна на нещата и те е страх да я погледнеш.Тва разбира се са само мои предположения.
абитуриента
05-10-2007, 06:22
А бе защо съдите хората за избора им? Голяма работа като 19 годишна има връзка с 40 годишен. Ми щом се обичат, няма нищо лошо в това.
Гостенин
05-10-2007, 06:36
Ей путко мръсна дееба и дъртофилите сте вие направо на сапун :-({|=
Извратена кучка, шибана, плашиоутарник скапан. :-&
Що не фанеш и сина му и си направете един санвич да ти спукат и газа и рошавата путка курволяк гаден :smt005 :smt006 :smt015
Е аз като съм на 40 за изхвърляне ли съм , не съм прочел темата от А до Я но я по прегледах има много заблуди, когато станете на тази възраст живот и здраве ще ми е много интересно тогава да я прочетете и да си дадете сметка, какво сте писали.И любов(ф)та няма граници за възраст...................(не когато е комерсиална).
Четох.. четох.. донякъде пък се отказах, че не ми понесе. Слушай сега- самият факт, че криеш връзката, че излизате вечер и предимно (предполагам) правите секс у гаджето ти.. говори достатъчно дори за твоята нагласа.. пък и за неговата. :-s Ти му даваш това, от което всеки мъж изпитва голяма нужда-- неизчерпаема енергия, младост, свеж полъх напомнящ младостта. Предишната му съпруга сигурно в началото на връзката им е била именно такава каквато си ти сега. Имаше един виц: Попитали един 70 годишен милионер, който си взел 20 годишна жена: Добре де, ама Вие сега сте на 70.. какво ще правите след 20 години..? И той отвърнал: Е не се притеснявайте, ще сменя 40 годишната си жена с друга 20 годишна.
:arrow: Погледнете го от този ъгъл. Защо си мислиш, че като постои с теб и евентуално му родиш бебе няма да си намери друга непокварена млада дама на 19-20, която да не е раждала бебета и да му предоставя младо, стегнато телце на разположение за страсти изживявания. Освен това-- знам какво е любов на 18-19 : иде ми дойде ми. Кой знае кога ще срещнеш някой младеж на 22-23, който ходи също но фитнес и няма да ти избушат хормоните. Недей преувеличава, ами се радвай за момента на връзката ви. Честно казано като цяло не ми звучи добре, а и да кажем- ставала съм свидетелка на подобни случаи, когато младото момиче смяташе, че е достатъчно младо, за да задържи чичкото.. уви след 2 годинки и 1 бебе по-късно той си намери друга.
neverand
05-10-2007, 10:41
Ами не е лошо да имате връзка,а за хорското мнение да не те интересува,щом искаш да си с него,но се пак,срещайте се в други квартали и не се дръжте като близки пред познати,понеже ако се разчуе,това ще е зле за него,ще го изкарат едва ли не педофил.
Ахахахахаха
Не е въпроса какво ще прави мъжа като стане на 60 ами въпроса тя какво ще прави като стане на 30-35 . Тогава ще и се искат млади гларуси и жребци на по 20 - 25 години , ама никой няма да и върже щото вече ще бъде дърта.... :lol:
Давай тигрице изяж чичкото :-D :lol:
miss_kiss181
05-10-2007, 11:54
abe s teq moite smao 16 god. nz dlai moga da dam tolkova kompetentno mnenie az li4no ne bih 6u6kala zad gurba na nqkoi s takava vruska samo 4e az li4no ne moga da go napravq razlikata e super golqma i sega se 4ustva6 mn dobre s nego no sled vreme....pomisli za bude6teto si
a i kvo deteto s 60 godi6en ba6ta li 6te jivee mi izvinqvai ama dete na 15-16 ima nujda ot po mladi roditeli koito da go razbirat i t.n nz pone tva e moito mnenie ](*,)
Искам да разкаже следната случка...действителна при това....
На една моя приятелка родителите...
Баща и бил 30 годишен когато започнали да излизат с майка й,която била на 15 години.Той се развел с тогавашната си съпруга от която имал дъщеря на около 10 години.След няколко години ,когато майката на моята приятелка навършила 18 години се оженили и заживели щасливо(както по книги)Родили им се 2 де4ица(момиченце-моята фр-ка и момченце)
Но в един хубав момен бащата вече над 55 години започнал да се среща с приятела на голямата си дъщеря ..от първия брак..момичето е над 20 години...
ПРАВЕТЕ СИ САМИ ИЗВОДИТЕ
Unknown-19,уважавам мнението ти и няма да те нападам(въпреки че не съм съгласна с теб).Тук всеки има право на мнение.Благодаря ти,че си наясно с това,което искаш да ми кажеш и не нападаш с обидни думи.
стига бе да е**, в тая тема прав няма да излезе никой. Престанете да наливате акъл на 18-19 годишните. Те са пълнолетни и си знаят какво да правят. В крайна сметка човек се учи от грешките си. Ако смятат да се женят за хора, които вече имат по едно дете и тн си е тяхна работа.
За мен е глупаво и в такава връзка мисля че няма бъдеще (в смисъл брак) но те като гледам не са тръгнали да се женят. Така че като ги зарежат по 1-2 пъти ще се светнат :idea:
Поздрави
Extravaganza_GirL
05-10-2007, 14:11
чесно да кажа и аз не удобрявам такива връзки с по-възсрастни ,ама щом се обичат хората да бъдат щастливи ..по принцип такива връзки не продължават много ....
Unknown-19
05-10-2007, 14:18
Искам да разкаже следната случка...действителна при това....
Баща и бил 30 годишен когато започнали да излизат с майка й,която била на 15 години.Той се развел с тогавашната си съпруга от която имал дъщеря на около 10 години.След няколко години ,когато майката на моята приятелка навършила 18 години се оженили и заживели щасливо(както по книги)Родили им се 2 де4ица(момиченце-моята фр-ка и момченце)
Но в един хубав момен бащата вече над 55 години започнал да се среща с приятела на голямата си дъщеря ..от първия брак..момичето е над 20 години...
ПРАВЕТЕ СИ САМИ ИЗВОДИТЕ
Времената са били други и мисленето на хората също.И аз знам такива случки ама са от бай Тошево време.
Unknown-19,уважавам мнението ти и няма да те нападам(въпреки че не съм съгласна с теб).Тук всеки има право на мнение.Благодаря ти,че си наясно с това,което искаш да ми кажеш и не нападаш с обидни думи.
Не те нападам щото знаеш какво и как да го кажеш.А тея които ги обиждам или си го заслужават или се надявам да им отворя малко очите щото някой хора ако не почнеш да ги обиждаш почват да повтарят едни и същи глупости без да са усещат.
HYPE прав си няма прав няма крив.Има две страни и различните мнения.То е ясно че никой няма да каже "еее те са прави дай да зарежа авера си" или пък "ее те са прави тряя да си намеря 40 годишен" няма такива работи.Ама поне целта на темата е всеки да си каже истината а не да бръщолеви простотий напомнящи за нацистки лозунги.
1 цитат е мои
05-10-2007, 16:30
[quote=Анонимко]Искам да разкаже следната случка...действителна при това....
ПРАВЕТЕ СИ САМИ ИЗВОДИТЕ
Времената са били други и мисленето на хората също.И аз знам такива случки ама са от бай Тошево време.
[quote]
Добре в птрвия случай наистина са било....но сега ти говорим за 55 годишен мъж който отново постъпва по същия начин както преди години....само че с много по малда жена.....
`Death`Whore``
05-10-2007, 16:32
Педофилията не се изкоренява. :) Този случай няма нищо общо с времето!
1 цитат е мой
05-10-2007, 16:34
Педофилията не се изкоренява. :) Този случай няма нищо общо с времето!
Да така си е На мен ми е кофти за приятелката ми....какъв баща има само :(
`Death`Whore``
05-10-2007, 16:36
Отвратително е! Бтв, преподавателят ми по философия има една яка реплика: "Мъжете се справят с критическата по 2 начина - с пиене или с много по-млади жени", но това е в скобки.
Иначе момичетата да вярват, че голям мъж ще ги обича до гроб.
1 цитат е мой
05-10-2007, 16:43
Първо ги чакаме да узреят след това да се преборят с критеческата....а казват че жената била неразбираема ...
Unknown-19
05-10-2007, 18:36
[quote="Unknown-19"][quote=Анонимко]Искам да разкаже следната случка...действителна при това....
ПРАВЕТЕ СИ САМИ ИЗВОДИТЕ
#-o Моя грешка
Добре в птрвия случай наистина са било....но сега ти говорим за 55 годишен мъж който отново постъпва по същия начин както преди години....само че с много по малда жена.....
Unknown-19
05-10-2007, 18:38
Що ми излезе така насран поста ? :shock:
sex не означава използване :!:
ехеейй!! Окей, щом казваш :lol: =D> Но ми е много интересно как ако някой спи с тебе, ти го обичаш и мислиш, че и той те обича и най-накрая те зареже и ти каже, че е бил с тебе само заради секса и ми кажеш, че тва не е използване... добре
Просто не мога да те разбера как ще ходиш с човек който може да ти е баща!
За мен не е от значение, ако ще и дядо да може да ми е. Просто се разбирам чудесно с този човек и ми е хубаво с него и искам да продължа живота си именно с този човек. Въпроса е, че хората не го разбират и ме осъждат заради това. Искам повече мнения тук поне от мой връстници, защото е по-свободно, на вън в очите малцина биха ми казали наистина това, коет си мислят.
Разбирате се, допадате си... значи всичко е окей.
В крайна сметка това е най-важното.
Наистина е доста голям, но ти си решаваш.
А колкото до тези, които те оплюват, искам само да констатирам, че те не спят с него, не го целуват и не го гушкат. Тогава какъв е проблемът?
Имаш си връзка, която те удовлетворява.
Със или без перспектива в момента ти е хубаво.
Изживей си тръпката и прави това, което на теб ти харесва, пък каквото стане.
Ако аз досега трябваше да се съобразявам с всяко мнение, вкус или начин на мислене (позволете да цитирам един приятел) щях да съм явен социопат, заклет зубър, абсолютен лузър, обикновен стрейт ейдж или прикован към леглото пациент в Карлуково (култова психиатрична клиника).
Айде успех, мила! И не се впрягай толкова! :-D
FelisDirus
05-10-2007, 19:04
Последният "Гост", който писа бях аз.
Забравих да се log-на. :-D
Ахахахахаха
Не е въпроса какво ще прави мъжа като стане на 60 ами въпроса тя какво ще прави като стане на 30-35 . Тогава ще и се искат млади гларуси и жребци на по 20 - 25 години , ама никой няма да и върже щото вече ще бъде дърта.... :lol:
Давай тигрице изяж чичкото :-D :lol:
Не и давай тласък... тя ай е бая на градус и без това.
Az sym ma 19 i imah priatel na 38 kogato bqh na 17. Sega si imam po malak, na 17 e toi. Kvo da vi kaja, vsqko ne6to si ima i dobrite i lo6ite strani. Me sadete horata.
ExTaZyty
05-10-2007, 20:25
Ami vij,spured men az sam na 14,i nemoga da te razbera kak moje da xaresva6 nekav 40god,mi nz jivota si e tvoi,ama pomisli mako toi imal semeistvo,ako tova se be6e slu4ilo na teb hubavo li 6te6e da ti e [-X -ai zanimavai se s kele6ite \:D/
ExTaZyty
05-10-2007, 20:30
hyai zarqzvai gu e,propuska6 mn. po vajni momenti ot jivota ti,6te mu doidee i vreme do 40-god. ](*,)
glei sa pedofilsko e,no ako i na dvamata 4uvstvata sa vzaimni za6to ne??ve4e ste golemi hora ako se razbirate i vie dobre edin s drug vreme e da kajet e i na horata
\:D/
Unknown-19
05-11-2007, 10:50
hyai zarqzvai gu e,propuska6 mn. po vajni momenti ot jivota ti,6te mu doidee i vreme do 40-god. ](*,)
Тва че ще пропусне мн по важни работи е абсолютно ВЯРНО.
Sunny_stz
05-11-2007, 11:08
Абе като се обичате бъдете си заедно и не се притеснявай от никакви предразсъдаци на хората...щом твоя човек си изглежда млад и всичко останало значи и на хората може би не им прави такова впечатление....ама все пак знай че истинска любов няма!Мисля че още ти е рано за деца....едва на 20 години си и не си изживяла младите си години,не си се наживяла ,а се хвърляш към непознатото.Има си и по-млади зрели пичове ..лично моя си е зрял за възрастта ,абе само да олучиш човека! Успех,ти си решаваш :)
ta toi moje da ti e ba6ta to;kova li nqma hubavi i mladi mom4eta za teb?pomisli dobre kakvo kazvat roditelite ti dali za tqh tova e normalno du6terq im da e s nqkoi koito primerno e na tqhnata vyzrast.......moite izvinenia no tuk ne stava vypros zza 4uvstva i za lubov...kakto vsi4ki ijdate v temata qsno pi6a vodime po hotel4eta na razni kurorti iz bulgari planirame i po4ivka v gyrcia...zna4i za men tova momi4e si e 4ista materqlistka.....ne ti li e malko neudobno ta toi e jenen ima dete postavi se na mqstoto na deto mu....i dai boje sled vreme ti da ima6 momi4ence i nqkoi na tvoita vyzrast hodi s neq jenen s dete mislq 4e nqma da go prieme6....ili kakvo 6te i kaje6 ''bravo,mamo az bqh su6tata kvartalna igra4ka'' za6toto ti za nego si to4no takava IGRA4KA da ne misli6 4e tozi 4ovek ima nqkakvi 4uvstva kum teb prosto toi se zabavlqva s teb.ha ako si misli6 4e toi te obi4a ili puk 4e e vluben v teb zna4i si golqma optimistka
Очакваш повечето млади хора да те подкрепят!? Ти май падаш от някъде... А твоят 40-годишен приятел определено има криза на средната възраст. Слез на земята, моля те. И... спри да гледаш сапунки и любовни филми.
"много ми е неприятно като чувам дюдюкания зад гърба си от разни закостеняли хора" От който и да ги чуеш... няма да ти хареса.
Ако искаш подкрепа, значи самата ти не си убедена в правотата си. Не се опитвай да се оправдаваш по този начин. Ако толкова държиш да си с този човек и вярваш, че е редно - go for it и спри да питаш за мнението на връстниците ти.
Аз съм на 19 и просто не те разбирам!
Помисли си сериозно какво правиш...
а защо момче на 19 се възприема да чука 38 годишна жена, а момиче на толкова, да не може да чука 40 год. мъж?
и защо мъжете като имат много жени са плейбой, а жените разпоретини, ако са с много мъже?
ТЪПИЧКИ СТЕ
ОТ МЕН ДА ГО ЗНАЕТЕ
някъде четох за тоя сайт и верно са казали, баси и дебилчетата дето се събирате тука
а бе за вас кафета няма ли?
времето е хубаво
излезте на вън
стига висяли във форума пубери грапави
Unknown-19
05-11-2007, 19:30
а защо момче на 19 се възприема да чука 38 годишна жена, а момиче на толкова, да не може да чука 40 год. мъж?
и защо мъжете като имат много жени са плейбой, а жените разпоретини, ако са с много мъже?
ТЪПИЧКИ СТЕ
ОТ МЕН ДА ГО ЗНАЕТЕ
някъде четох за тоя сайт и верно са казали, баси и дебилчетата дето се събирате тука
а бе за вас кафета няма ли?
времето е хубаво
излезте на вън
стига висяли във форума пубери грапави
1-во - Аз лично не възприемам и това 19 годишен да шиба 38 годишна затаряваща дама.За другото че мъжете били плейбой а жените разпоретини незнам защо е така обаче е факт.
2-ро - ТИ СИ МАЛОУМНИК И НЯМА ДА СА ОПРАВИШ ОТ МЕНЕ ДА ГО ЗНАЕШ.
3-то - Кафета има колкото щеш.И за времето си прав.А колко ще вися във форума си е моя работа.
4-то - Ти си насран шибаняк покажи си мутрата да та видим на яве дали ще си пак толкова смел.Да видиш тъй както съм "пубер грапав" как ще направя така че да си видиш вратът без огледало.
Unknown-19, ti psihopat li si ili da?
Моето гадже е с 17г. по-голям от мен и се чувствам супер готино с него. :smt008
Unknown-19
05-11-2007, 21:13
Unknown-19, ti psihopat li si ili da?
Ахам да психопат съм и то голям.
А ти балък ли си или ДА ???
С 4 годишната си връзка, бях като с някое лапе, което виси до полата на маме, чака пари от тате и излиза с кола,само ако родителите му разрешат иначе пътува с автобуса. Това е показател колко е самостоятелен, а такива мъже просто няма как да са отговорни в каквато и да е връзка, независимо от чувствата които изпитват. Зная че ме обича и страда когато ме вижда в прегръдките на сегашния ми приятел, когато вижда как слизам от колата му и как се забавляваме и си купонясваме, но съжавялав, той за 4 години ми предложи единствено хиляди букети с цветя, една ваканция на морето и стотици обещания, в които не успя да ме убеди, защото не изпълни нито едно.
predi 20 godini i tvoq zrql muj e bil sushtiq...
a i naistina si dosta povurhnostna shom nekvi si kuponcheta i kolichki mogat da te nakarat da zaebesh dulga vruzka.
Ivona Ivona, mujete na 40 trqbva da sa ti blagodarni, zashtoto s mnenieto si v momenta promivash glavite na dostatu4no 20 godishni pi4ki, a taka po-stari4kite sushto shte uspeiat da topnat 4ushleto v neshto po-mlado. Kato se zamislq, i az kato stana na 40 shte hranq nqkakva hlapa4ka s 1-2 diskoteki na sedmica i shte i skusvam rozovata pi4ka vseki den :) Ot vreme na vreme i po edna ekskurziika za 200-300 leva da ima kakvo da razkazva na priqtelkite si i gotovo - ebaneto mi e sigurno :-({|=
Ивонке много ше ма извиняваш ама мислиш като дете ..!! Прави каквото искаш .. някога ще го осъзнаеш , но ще бъде твърде късно.
Да, съгласна. В този сайт 89.9% са олигофрени.
Това въобще не е нормално-Зарежи го!!!
Ами аз си мислих за връзка с Джордж Клуни, но това че е малко стар беше проблем... ДОСЕГА - са като виждам колеги сърчето ми се изпълва с надежда :smt005 ахххх любов, любов, толкова красива и толкова измамна... прави хората да заприличват на глупаци и използвани... но идва време, когато хората проглеждат, но понякога твърде късно...
bebito0o
05-25-2007, 17:46
poredniq bolen mozuk kak 6e bade6 s 40 godi6en weee maikoooo
hora az mislih 4e az sum izvratena ama ve4 imam samneniq :smt005 lqlqlqlqql...lqqqq...pak peq :smt005
Basi pedofilstvoto a i ima sin na 17 toq kolko mene :smt005 :smt005 :smt005 :smt011 :smt011 :smt011 :smt011 :smt011
искахте 40 годишен, е тук съм.
titin4eto
05-25-2007, 18:16
обаче нещо не разбирам: ако спорид теб това между вас е истинска и любов и т.н. защо тогава си кръстила темата "секс с 40 годишен"!!!??? Уж не е заради секса или друго, а то по самото име караш хората веднага да мислят в определена насока... ако ми дадеш отговор на тоя въпрос, евала!!
Ако го обичаш,защо ще ти пука от нашето мнение,въпреки,че и за мен тази връзка е недопустима,но щом се обичате..
щом си на 19 следователно можеш сама да решаваш така,че успех и дано не те използва ...