.
Отговор в тема
Страница 1 от 14 1234511 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 330
    Ивона
    Guest

СЕКС с 40 годишен! - ТЕМАТА НЕ Е БЪЗИК

Е ми аз съм на 19, а той на 40, разведен е и има син на 17.
    Съсед ми е в кооперацията и започнахме връзка, но се налага да се крием заради хорското мнение, което е супер тъпизъм обаче за огромно съжаление все още има хора гледащи с лошо око на такива връзки.
    Преди него си имах гадже на 23 с което имах 4 годишна връзкаа. Е казвам ви нищо не представлява! Пред зрелия мъж просто онзи си е детенце, а да не говорим за сексуалните възможности и техники. Разликата е от Земята почти до Марс. Почнах да му изневеряват с този 2 седмици, усетих разликата и просто скъсах него. Не искам да имам по две връзки и да лъжа хората. Все пак за такава разлика от 21 години на какво мнение сте? Очаквам просто повече от връстниците ми да ме подкрепят, защото много ми е неприятно като чувам дюдюкания зад гърба си от разни закостеняли хора.

преди да заключиш темата с основанието "бъзик" следващия път се аргументирай на какво то е основано

Град
    Варна
    Просто не мога да те разбера как ще ходиш с човек който може да ти е баща!
    Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.

Ивона
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от A_Loving_Girl
    Просто не мога да те разбера как ще ходиш с човек който може да ти е баща!
    За мен не е от значение, ако ще и дядо да може да ми е. Просто се разбирам чудесно с този човек и ми е хубаво с него и искам да продължа живота си именно с този човек. Въпроса е, че хората не го разбират и ме осъждат заради това. Искам повече мнения тук поне от мой връстници, защото е по-свободно, на вън в очите малцина биха ми казали наистина това, коет си мислят.

Град
    Варна
    Ами замисли се какво бъдеще ще имаш с този човек!
    След години по същия начин ще зарежеш и него както бившия си приятел!
    Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.

Мега фен Аватара на sasha_90
    ti normalna li si?!sig toi te darji zaradi broikata i sam 100% sig 4e ne te obi4a!spri da se izlaga6 i si nameri nqkoi na tvoqta vazrast i ne se zanimavai s tozi "4i4ko"

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    ti normalna li si?!sig toi te darji zaradi broikata i sam 100% sig 4e ne te obi4a!spri da se izlaga6 i si nameri nqkoi na tvoqta vazrast i ne se zanimavai s tozi "4i4ko"
    Дам точно така =D> =D> !

Град
    там където залязва слънцето
    според мен не е нормално да имаш връзка с толкова по-възрастен човек,нз но и на мен не ми се струва много редно...но ако се обичате пък... незнам ама според мен не е много правилно!
    Искам вече да си тръгна и бавно аз под камъка студен,
    болката своя искам да изтръгна, да се освободя от нейният ужасен плен!
    Искам бързо всичко туй да свърши за да не се мъча пак,
    в изпълненяия с болка и умора ,черен и ужасен свят!

Еми наще имат 12 години разлика.. това обаче си е доста повече..

Помисли си, че след повече от 10г. си с тоя човек... дет се вика няма да може да си го вдигне..., а ти ще си в епогоя на своя сексуален живот. Ем разбирам. До тогава, ще го чупиш и ще си вземеш някой свой връстник.. т.е. 35-40годишен и всички ще са щастливи.

Тъпо е че всичко ти се свежда до секса... хмм..
    Щом ти е яко продължавай. Не слушай другите хора. Сама за себе си си прицени дали ще си блъскаш главата в стената после.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Ивона
    Guest
    Ами аз обичам този човек, това сега осмисля живота ми, след време ще поискам да имам и дете от него, а дори и след това да бъда с друг, живота ми ще е придобил смисъл, защото с детето за винаги ще бъдем свързани.

MACKA prez no6ta
    Guest
    Az spodelqm mneniqta na ostanalite ot foruma. Mislq , 4e ti s tozi 4ovek nqma6 bade6te ili sled vreme kvo 6te ti e bade6teto s nego?ti si mlada izliza ti se a toi se e najivql i e polu4il vsi4ko ot jivota.Ti otiva6 po patq na jivota ,a toi se vra6ta.Hubavo ti e ok nqma problem ,ama si pomisli kvo 6te stava po natatak..........

Ивона
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от MACKA prez no6ta
    Az spodelqm mneniqta na ostanalite ot foruma. Mislq , 4e ti s tozi 4ovek nqma6 bade6te ili sled vreme kvo 6te ti e bade6teto s nego?ti si mlada izliza ti se a toi se e najivql i e polu4il vsi4ko ot jivota.Ti otiva6 po patq na jivota ,a toi se vra6ta.Hubavo ti e ok nqma problem ,ama si pomisli kvo 6te stava po natatak..........
    Мога да ти кажа, че излизаме почти всяка вечер по клубовете, води ме и през уикендите в хотелчета и курорти из България. Плануваме и почивка на Гърция... въобще човека е много печен. Няма и вид на 40 годишен, нито е плешив, нито с побеляла коса, ходи на фитнес.
    С него ми е хубаво именно заради опита му, за това как знае да се отнася към една жена като с дама, за малките и неангажиращи внимания към мен, за всичко което прави. Просто съм луда по него и съм готова да му бъда предана до тогава до като сме щастливи и двамата. Говорили сме и съм сигурна, след време дори да не сключваме брак ще си създадем детенце. Просто тази година имам кандидатстудентски и за това го отлагаме, но след това възнамерявам да го направим. Това напълно осмчисля живота ми и се чувствам превъзходно. От как съм с него съм и някак по-зряла. Вече не разсъждавам като повечето ми приятелки,но пък се радвам че голяма част от тях ме подкрепят. За разлика от родителите ми, които са много против тази връзка и праят опити да ме спрат, но няма да успеят!

Супер фен
    Град
    Burgas
    zabludeni deca. nqkoi den 6te vi doide akyla kato vi teglqt edin 6ut. za sujalenie 6te e kusno. ni6to. kusmet ti jelaq

Не е важно да умреш за родината си ...
    Важно е да накараш врага да умре за своята !!!

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Ивона
    Цитирай Първоначално написано от MACKA prez no6ta
    Мога да ти кажа, че излизаме почти всяка вечер по клубовете, води ме и през уикендите в хотелчета и курорти из България. Плануваме и почивка на Гърция... въобще човека е много печен. Няма и вид на 40 годишен, нито е плешив, нито с побеляла коса, ходи на фитнес.
    С него ми е хубаво именно заради опита му, за това как знае да се отнася към една жена като с дама, за малките и неангажиращи внимания към мен, за всичко което прави. Просто съм луда по него и съм готова да му бъда предана до тогава до като сме щастливи и двамата. Говорили сме и съм сигурна, след време дори да не сключваме брак ще си създадем детенце. Просто тази година имам кандидатстудентски и за това го отлагаме, но след това възнамерявам да го направим. Това напълно осмчисля живота ми и се чувствам превъзходно. От как съм с него съм и някак по-зряла. Вече не разсъждавам като повечето ми приятелки,но пък се радвам че голяма част от тях ме подкрепят. За разлика от родителите ми, които са много против тази връзка и праят опити да ме спрат, но няма да успеят!

Добре,но твоите родители какво мислят по въпроса защо тях не запиташ излишно е нас да ни питаш!
    След години като имам деца и ако разбера че излизат с някви на моите години няма да ми стане приятно определено!
    Но все пак за туй че излизате ся по клубове и т.н. след време той ще се измори от това, а на тебе ще ти се излиза,тогава може да почнете да се карате заради това,с риск да повторя от някой пост няма да му става *** след 10 години и ти ще го зарежеш заради това,защото като гледам ко си писала че именно заради опита му си с него!
    Помисли докато му е време,защото после ще е късно и да съжаляваш!

anonimkata_
    Guest

mila az s moite 16 edva li imam dumata no...

ta az s moite 16 edva li imam dumata za6toto o6te sam romanti4ka i idealistka no vse pak...6tom se 4uvstvate dobre i dvamata niama za6to da te osajdat...tova si e tvoq jivot i ima6 pravoto da go jivee6 po na4ina po koito go iska6 ti samata i da napravi6 svoite gre6ki ot koito da se nau4i6 kak da postapva6 i kak da ne postapva6...ostavi drugite da govorqt kakvoto si iskat i ostani s tozi 4ovek 6tom namira6 v nego stabilnost sigurnost lubov i vsi4ko ostanalo...samo za edno pomisliove4eto maje na sredna vazrast se hva6tat imenno s mladi momi4eta za da ne se 4uvstvat stari i posle kato prejiveqt "krizata na srednata vazrast" gi ostavqt i ne go pravqt naro4no...t.e. toi sega ne saznava 4e moje bi e s teb samo za da se 4uvstva po mlad...
    kasmet sega jelaq ti 6tastie i dano ne se okaje6 ti naranenata nakraq

Супер фен
    Град
    Burgas
    samo 6te dobavq fakta 4e sled 10 godini - 6te si mu stava. tva sa gluposti det gi pi6ete. ba6ta mi e na 57 godini 4oveka i kato gledam s kva skorost mu svur6vat prezervativite .... mi se 6te da sym na negovo mqsto. tozi 4ovek sled 10 godini 6te e na 50 ..... mnooooogo e rano za da ne mu stava

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от WindWaker
    samo 6te dobavq fakta 4e sled 10 godini - 6te si mu stava. tva sa gluposti det gi pi6ete. ba6ta mi e na 57 godini 4oveka i kato gledam s kva skorost mu svur6vat prezervativite .... mi se 6te da sym na negovo mqsto. tozi 4ovek sled 10 godini 6te e na 50 ..... mnooooogo e rano za da ne mu stava
    Добре,но така или иначе не ми се вижда че тая връзка ще се окаже с щастлив край!

Супер фен
    Град
    Burgas
    e az za vruzkata si izkazah mnenieto spomenah 4e nqkoi sa "zabludeni deca"

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от WindWaker
    e az za vruzkata si izkazah mnenieto spomenah 4e nqkoi sa "zabludeni deca"

Мега фен
    Град
    Utopia..
    Ами аз обичам този човек, това сега осмисля живота ми, след време ще поискам да имам и дете от него,
    сама вярваш ли си ?
    погледни се в огледалото - ти си една пеперуда от цвят на цвят
    зарязала си 4годишна връзка и онова момче, защото чичкото правил хубав секс.. когато и чичето остарее , ще идеш при друг и тва дете, кой ще го гледа ?

Ивона
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от OtherDimension
    Ами аз обичам този човек, това сега осмисля живота ми, след време ще поискам да имам и дете от него,
    сама вярваш ли си ?
    погледни се в огледалото - ти си една пеперуда от цвят на цвят
    зарязала си 4годишна връзка и онова момче, защото чичкото правил хубав секс.. когато и чичето остарее , ще идеш при друг и тва дете, кой ще го гледа ?
    Ми ще си имам бебче от него и то ще осмисля връзката ми. Пък за това, че след 10 години ще съм с друг, то такъв е живота, хората се събират и разделят. Няма гаранция че като е на 20 а не на 40 пак няма да се разделим. Само дето 20 годишните първо не са отговорни, второ нямат опит в отношенията, не само в секса, а изобщо и трето за първи път в живота си почувствах истинската любов, начините по които тя ми бе доказана, вниманието и уважението които получих дължа на този човек.

С 4 годишната си връзка, бях като с някое лапе, което виси до полата на маме, чака пари от тате и излиза с кола,само ако родителите му разрешат иначе пътува с автобуса. Това е показател колко е самостоятелен, а такива мъже просто няма как да са отговорни в каквато и да е връзка, независимо от чувствата които изпитват. Зная че ме обича и страда когато ме вижда в прегръдките на сегашния ми приятел, когато вижда как слизам от колата му и как се забавляваме и си купонясваме, но съжавялав, той за 4 години ми предложи единствено хиляди букети с цветя, една ваканция на морето и стотици обещания, в които не успя да ме убеди, защото не изпълни нито едно.

Всеки застаряващ мъж иска едно 19 годишно момиче. . . може би по този начин се чувства отново млад! В едно нещо обаче съм убедена ! И това е, че той няма чувстава към теб! Да може да го привличаш и да му е приятен секса с теб, НО за любов е изключено да се говори! Не разбираш ли, че той може да ти е баща? Вместо да си намериш някой на твойта възраст, който наистина ще те обича ти правиш gluposti

Ивона
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от SwEeT`SsSnake
    Всеки застаряващ мъж иска едно 19 годишно момиче. . . може би по този начин се чувства отново млад! В едно нещо обаче съм убедена ! И това е, че той няма чувстава към теб! Да може да го привличаш и да му е приятен секса с теб, НО за любов е изключено да се говори! Не разбираш ли, че той може да ти е баща? Вместо да си намериш някой на твойта възраст, който наистина ще те обича ти правиш gluposti
    Никакви гаранции няма, че възрастта е показателна дали някой обича. Ако всички 20 годишни обичаха, то нямаше да има толкова разочаровани момичета. Този мъж ме обича и ме носи на ръцете си, доказал го е и продължава да ми се доказва всеки ден. Просто не си била със зрял мъж. И аз до преди това не си представях, че мога да излизам с повече от 5 г. по-голям от мен, но вече категорично не съм убедена в това.
    Моя приятелка също на 19 има гадже на 28 и също се разбират перфектно, а преди време ходеше дори с по-малки от нея, но като си хвана баткото разбра истината. Аз тогава не я разбирах и мъничко я упреквах, но сега проумях, че е била съвсем права в избора си.

като си толкова сигорна в "твоя мъж" защо пускаш тема
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар!

Аз:
    бля-бля-бля

Фен
    Град
    преместих се
    :P Ами това е съвсем личен избор! Но все пак това си е вашето мнение. Според мен няма значение възрастта. Щом тя иска да е с него нищо не може да и попречи, най-малко 19 години разлика. Не е казано, че щом има връзка сега снего, че бъдещето и ще е свързано с него.

Oh, Why did you leave me?It wasn`t meant to be.It`s over...Oh, I hope you`re happy..You were the one for me.I`ll love you to the end of time

Фен
    Град
    преместих се
    А ... и не говорете относително за всички зрели мъже. От мъж до мъж има огромна разлика.

Oh, Why did you leave me?It wasn`t meant to be.It`s over...Oh, I hope you`re happy..You were the one for me.I`ll love you to the end of time

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си