View Full Version : секс с 3-та братовчедка
значи тука с една моя братовчедка си движем на ляво на дясно и въпросът ми е може ли да правим секс.някой правил ли е с 3-тата си братовчед/ка секс.
malka_sladuranka
04-10-2007, 20:09
:-s Стига с тея роднини бе... #-o
еби и да не ти пука... Само гледай деца да нямате!!
ае щом е 3-та еби и не се хвали
kat4enceto
04-10-2007, 20:17
еби и да не ти пука... Само гледай деца да нямате!!
FleurDelacor
04-10-2007, 20:19
вече има такава тема...
:smt017 пълно с извратени аман... мое пък да е на мода
са ше хода да вида кво праи батчето ми в другата стая ](*,)
Dark`One
04-10-2007, 20:41
Da ne ti puka predi vreme i na men mi se sluchi se pak nea se jenite nea imate deca kfo tolkoa 1 ebane kakto kazaha po nagore "Ebi i ne se hvali"
A_Loving_Girl
04-10-2007, 21:00
Тцтцтц... :smt011 !На къде тръгна света :smt017 !
Толкова жени има, ти братовчетката [-X
ThePainIsReaL
04-10-2007, 21:04
Отврат.. толкова ли не можеш да си намериш друг/а ?
Малко ли жени има по света, че точно братовчедката :smt017 Както казаха по-горе вече има такава тема и аман от секс с роднини. Защо по тая логика, не започнеш да е*еш и майка си. Нали пак ти е роднина. Я вземи и си хвани някое гадже, ама да не ти е рода и тогава е*и на воля.
от юриди4еска гледна то4ка, секс с трета братов4едка(пълнолетна) не е престъпление и бракът между трети братов4еди НЕ е забранен.
от религиозна гледна то4ка е. религията забранява брака "до девето коляно" което зна4и 4е 5-ти братов4еди не могат, но 6-ти бтратов4еди могат да склю4ат църковен брак.
от биологи4на гледна то4ка
по-добре недей. на село котенцата, дето баща им им се пада братов4ед на майката се раждат нормални, но като порастнат по4ват да им се белят ушите. Англи4аните и англи4анките затова са толкова грозни и ръбати, защото живеят на остров и има кръвосмешения. Затова и наследниците на царските фамилии в Европа прили4ат на зомбита.
от ети4на гледна то4ка
ако/когато родителите ви(които са втори братов4еди) разберат, какво ли ще си помислят?
Не 4е е толкова важно, не 4е има нужда да нау4ават, но все пак "ако?"
Anf3tamin4o
04-11-2007, 07:22
Няма да се очудя ако утре се пусне тема секс с майка си :shock: Нещто Народа все да откачва
Връзките ви са далечни, но пак не бих го направила.
bqsna_teenagerka
04-11-2007, 08:43
ще стане ебаси извратнята!!!! макар и малка все пак имате роднинска връзка....НЕ ПРАВЕТЕ ГЛУПОСТИ
значи тука с една моя братовчедка си движем на ляво на дясно и въпросът ми е може ли да правим секс.някой правил ли е с 3-тата си братовчед/ка секс.
След 8 вечерта роднини няма споко :) Пляскай на воля :roll: :smt005 :smt005 :smt005
JoeBanana
04-11-2007, 12:57
аз като ви казвам, че хyй род не признава, вие не вярвате http://store2.data.bg/kiromastikata/mrgreen.gif
sexy_dupe92
04-11-2007, 14:25
nqma lo6o 6tom se jelaete ... awe sex da ima
Аз съм правила секс с втория си братовчед,но ние не знаехме,че сме рода,пък дори и да знаехме едва ли щеше да ни попречи :-k Освен това трета братовчедка не е много братовчедка,кръвта в родата се е поизмешала доста,така че не смятам,че трябва да ти е съвестно,така че действай,ако наистина я желаеш!Все пак е просто секс,не сте тръгнали да се жените-надявам се!
A be ti si bil mnogo izwraten.. tq i moita ednata bratovchedka e kurva ot pleven , no dori ne mi minawa misulta za Sex s neq.. ](*,) ](*,)
ChRiSTiaNo_07
04-11-2007, 15:35
абре прай квото искаш
CrazyWitch
04-11-2007, 16:02
Е кат няма да е с втората или първата ;) ! ХаХ!
Ко на питаш нас. Явно го чувстваш за неморално. Направи това което ти подсказва главата или оная ти работа.. (То е ясно кое ще надделее)
ludata bratovchedka
04-11-2007, 16:07
Nqma znachenie dali ste treti peti ili osmi...vse pak ste edna krav.....malko kofti 6te stane ne misli6 li:))))
Allthatshewant
04-11-2007, 16:21
не сте кое знае колко близки роднини но все пак не го приемам това нещо :-k [-(
Що бе?Няма лошо според мен... :wink: Прани го и да не ти пука :-D Само да не забременее,иначе няма проблеми.
П.П. Майка ми и баща ми са 3-ти братовчеди и от 14 години правят секс пък какво,дори може и повече,понеже преди това са били гаджета :wink:
А и нали знаеш приказката-Братовчедка най-добре се четка :lol:
JoeBanana
04-11-2007, 20:20
братовчеди двама се шибат на поляна
викат, пъшкат и крещят
уроди ще се родят
http://store2.data.bg/kiromastikata/mrgreen.gif
ChRiSTiaNo_07
04-11-2007, 20:21
братовчеди двама се шибат на поляна
викат, пъшкат и крещят
уроди ще се родят
http://store2.data.bg/kiromastikata/mrgreen.gif
Я колко бил умен :mrgreen:
от ети4на гледна то4ка
ако/когато родителите ви(които са втори братов4еди) разберат, какво ли ще си помислят?
Не 4е е толкова важно, не 4е има нужда да нау4ават, но все пак "ако?"
Е... кво кво.... ще си помислят, че са били балами като не се се ебали и те! :-D :-D :-D (т'ва в кръга на шегата).
Според мен няма нищо толкова лошо иначе. Преки роднински връзки е гадно.