Влез

View Full Version : как да го накарам да ми обръща повече внимание

lUpEz*16f
04-11-2007, 04:48
С гаджето ми(на 16) крием връзката си от класа ни,а вече ходим година и 3 месеца.Как да го накарам да ми обръща повече внимание в класната стая?Той няма нищо против но все 'забравя'.Мога ли да направя нещо по въпроса?

04-11-2007, 05:11
kato ste na po 16 za6to si kriete vryzkata?
Otiva6 i go celuva6 dokato ste v klasnata staq i si re6ava6 problema...
PP:da vi imam problemite..

lUpEz*16f
04-11-2007, 05:46

Защото сме прости и той умира от срам

~ShaDoW~
04-11-2007, 05:51
ами след като той "забравя" ти си спомни бе ;) отиваш ри него,гушкаш си го,целуваш го :D и така:) няма смисъл да криете връзката си... не виждам причина за такива дейсвия :smt017

slan4evo_momi4e
04-11-2007, 05:52

тогава ти защо си с него?! аз никога не бих ходила с човек, който се срамува от мен....
Наистина това с целувката е добро ... и той няма какво да направи ... :)

_[LiFe-StiLe]_F
04-11-2007, 07:06
не ми стана ясно само едно :-k как така криете връзката си от класа, пък ти искаш да ти обръща внимание там :-s и как изобщо човек може да "забрави" че приятелката му е до него :-s
ох тие детински простотии вече взеха да писват честно!!! #-o

koalka
04-11-2007, 07:15
Тъпо е според мен да криете връзката си, защото така и двамата по този начин се измъчвате.И вие даже доста време сте я крили, аз например не мисля, че бих могла.

radito
04-11-2007, 14:55
_F]не ми стана ясно само едно :-k как така криете връзката си от класа, пък ти искаш да ти обръща внимание там :-s и как изобщо човек може да "забрави" че приятелката му е до него :-s
ем човек на мене отдавна са ми писнали.преди им се нервех, ма вече ме напушва на смях! :smt005

nasty_f
04-11-2007, 14:57
_F]не ми стана ясно само едно :-k как така криете връзката си от класа, пък ти искаш да ти обръща внимание там :-s и как изобщо човек може да "забрави" че приятелката му е до него :-s
:mrgreen: Няма к`во да напиша повече :wink:

IKisseDAGirL
04-11-2007, 15:02
На 16, пък се държите все едно сте на 6.. #-o

dankow
04-11-2007, 15:33
ае стиа е... не бях чувал някой да крие връзката си от класа... това е гадно... просто... земи сериозно поговри с него :о) питай го от кво му е срам... бутни мо едно рамо ;о) или може би ще се "отрака " след време и сичко ш бъде точно :)

CrazyWitch
04-11-2007, 15:35
Накурви се един ден..
Облечи някоя секси дрешка.. и ще видиш как на бързо ще вземе да те заобикаля само и само да не дойде някой друг да те занимае. :-)

Angel Whit Devil Soul
04-11-2007, 15:49

a za6to da umira ot sram?vse pak ste gadjeta az sym 8mi klas i si imam gadje i ne me interesuva ni6ty daje daskalite me obsyjdat i nekfi takifa men ne me interesuva az gledam nii da sme si dobre i taka ina4e ako zapo4na da se saobrazqvam sys si4ki do kyde 6e stigna na si4ki da ugajdam :)

sexy_momi4e
04-11-2007, 16:31
С гаджето ми(на 16) крием връзката си от класа ни,а вече ходим година и 3 месеца.Как да го накарам да ми обръща повече внимание в класната стая?Той няма нищо против но все 'забравя'.Мога ли да направя нещо по въпроса?kak moje da kriete vruzkata si tolkova vreme,vse pak ste na 16,ne vijdam za6to se sramuva ot teb,tupo e :smt011

bqsna_teenagerka
04-11-2007, 16:48
да можеш...кажи му да не сте в тайна защото така много гадно като сте в тайна връзката ви малко по малко по4ва да угасва....

JoeBanana
04-11-2007, 16:52
С гаджето ми(на 16) крием връзката си от класа ни,а вече ходим година и 3 месеца.Как да го накарам да ми обръща повече внимание в класната стая?Той няма нищо против но все 'забравя'.Мога ли да направя нещо по въпроса?
в класната стая сте, за да учите, не да показвате колко сте влюбени http://store2.data.bg/kiromastikata/mrgreen.gif

charlies_angel
04-11-2007, 16:52
боядисай си гъза в лилаво :D
при мен помогна
успех

BAYO
04-11-2007, 20:30
charlies_angel не тя, а той тряя си го боядиса. В средата червено, после бяло , а най-отвънка черно. За да може някой да му наели такъв шут, че да се осънзае кфо прай авера. Щото от такиа хора не да се хилиш, не да се смееш, не да ревеш през сълзи от смях ми тоо #-o ГЛАВА БОЛИ вече.

Към авторката: Ако те обича, ще се съобразява с тебе, ако не те обича, тогава си загубила 1.5.г от времето си тоя човек!!!