Влез

View Full Version : Чувствам се АДСКИ.. самотна..

Самотна
04-11-2007, 13:47
Здравейте, как сте? Дано не като мен... искам просто да се оплача..
скоро скусах с гаджето си, с когото имахме дълга връзка, аз в момента се чувствам АДСКИ самотна, защото преди бяхме заедно, а сега.. ужас, няма с кого да излизам. Приятелите ми останаха мн малко, 2-3ма, но са супер заети и не могат да се мъкнат с мен. Затова си седя по цял ден вкъщи и умирам от скука, така изкарах и сега ваканцията - почти не съм излизала и се чувствам адски самотна, нямам компания от 2-3 години, защото всички се изпокарахме и вече не се събираме, всеки си живее собствения си живот, всички ходят по купони, дискотеки, забавляват се.. а аз седя сама вкъщи :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
А това са ми най-хубавите, младите години и трябва да се забавлявам възможно най-много, а аз няма дори на кого да се обадя, чувствам се сама, изоставена.. имам чувството, че никога няма да си намеря приятели и да имам с кого д излизам.. камо ли пък отново да се влюбя.. сега харесвам едно момче, но трябва да чакам до другия месец за да го видя.. и съм почти сигурна, че няма да стане нищо с него, адски ми е гадно..
искам да имам приятели.. моля ви дайте ми някакви съвети за разнообразяване на сивото.. т.е. направо черното ми ежедневие.. да започна сама да излизам ли? като куку и пипи?
Плс дайте съвет някакъв..
плс :? :cry: :cry: :cry:

kofti_nick
04-11-2007, 13:52
Аре на Кафе :oops: \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/

Digital
04-11-2007, 13:59
Аре на Кафе :oops: \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/
Ееее да не пропусне да се предложи бе !
Тия дни много станаха самотните момичета, тътъ.
Самотна@
Ами чакаш и това е, учиш си, държиш си приятелите и така. Или пускаш тема "търся си гадже" и те налазват 5-6 недоразвити. Това в кръга на шегата, естествено...

nasty_f
04-11-2007, 14:02
Ми запознай се с нови хора в даскалото ти...Или си направи регистрация в aha,sladur,flirt4e,impulse има доста хора

kPuCkA
04-11-2007, 14:04
Знаеш ли че в момента в който най-малко очакваш ще се запознаеш с няколко човека които ще искаш да излизат с теб...винаги става така...закон на Мърфи....иначе може да се каже че съм била в подобно положение и май ще ти се наложи да поизчакаш малко но никога не се отчайвай....усмихвай се,не знаеш в кой момент някой може да се влюби в усмивката ти :wink: :wink:

Digital
04-11-2007, 14:07
усмихвай се,не знаеш в кой момент някой може да се влюби в усмивката ти
Това е вярно между другото... ](*,) ама като няма за какво да се усмихваш нещата не стават толкова лесно

JoeBanana
04-11-2007, 14:09
Ми запознай се с нови хора в даскалото ти...Или си направи регистрация в aha,sladur,flirt4e,impulse има доста хора
като не забравяй да напишеш Hou$e RlLllZzzzzZzZ, LofkAm SI ID:43873563 и нещо мноооо оборотно в описанието (някво тъпо клише, най-вече за любовта), покажи малко плът, но скрий лицето зад ОГРОМНИ очила
честито, ти се заобиколи с хора.... е вярно, че ще са някви чукове, но пък не си посочила критерии http://store2.data.bg/kiromastikata/mrgreen.gif

IKisseDAGirL
04-11-2007, 14:12
Проблемът на прекалено обсебващите дълги връзки... зарязваш близки, приятели, всичко, вниманието ти е съсредоточено само в/у един човек, и на края като се разделите - осъзнаваш колко си сам и колко неща си пренебрегнал без да се усетиш :?

Ами, ако учиш - излез с някоя по-близка съученичка и оттам ще се запознаеш с нови хора. Обади се на някоя стара приятелка, дори и да си има собствен живот, да се надяваме, че ще успее да ти отдели няколко часа, да те запознае с новата си компания :) може и да си допаднете..:wink:

MuJleH4eTo
04-11-2007, 14:16
Всъщност те разбирам напълно.. И какъвто и съвет да получиш, няма да има особен ефект... Това е състояние, което няма да се промени, докато не се променят обстоятелствата... Затова просто изчакай, колкото и изтъркано да звучи. По-добре да не пришпорваш нещата. Всичко се променя от само себе си ... Бъди отворена за нови запознанства и нови приятели ! :)

PaMit0
04-11-2007, 14:18
запознай се с нови хора или запи6и се на курсове или не знам просто прави не6та които ти се правят и са ти приятни,пък и колко много готини хора има още не се притесняваи всеки има някакъв момент в живота в който се 4увства самотен въпроса е да преодолееш този момент и да продължиш напред :wink:

koalka
04-11-2007, 14:20
Добре, нямаш ли някакви приятели, познати в училище?Все пак можеш да излезеш с тях, с техните компании и така. :wink:

04-11-2007, 14:22
като не забравяй да напишеш Hou$e RlLllZzzzzZzZ, LofkAm SI ID:43873563 и нещо мноооо оборотно в описанието (някво тъпо клише, най-вече за любовта), покажи малко плът, но скрий лицето зад ОГРОМНИ очила
честито, ти се заобиколи с хора.... е вярно, че ще са някви чукове, но пък не си посочила критерии
Тотално ме кефиш бе човек :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :smt005 :smt005 :smt005

04-11-2007, 14:26
Ми не, аз си излизах и с приятелите, докато ходих с гаджето си.. но те просто се отсяха и останаха истинските 2-3ма приятели.. които обаче са мн заети, дори верно мислех за рег във аха.. във флирт4е имам, но почти не влизам там, а и не съм от тези позиорки с цайсите, обичайната снимчица с присвити устни.. все едно за целувка и някви такива гъзарки, напротив - най-обикновено момиче съм.. имам си своите интереси, слушам електронна музика, а не чалга.. което няма особено значение де, ама аз да кажа:)
Хаха, идеята за тема "Търся си гадже" ме израдва :D:D:D ама мисля да се въздържа :D защото не си търся гадже, а приятели.. пък ако изникне нещо интересно за гадже защо не, но не това е основната ми цел в момента, просто искам да бъда като нормалните тийнове, да излизам напред-назад, да се забавлявам и да дивея:)
Е, да, аз се усмихвам, ама като говоря с някого.. едва ли ще ме видите да тръгна по улиците и да си се усмихвам ей така.. хората ще ме помислят за хахо:) :D
Охх.. не знам.. а ми е някво неудобно да се насаждам в компаниите на хората:)

Самотна
04-11-2007, 14:29
Това горе съм аз - авторката на темата

04-11-2007, 14:33
на колко години си?

04-11-2007, 14:33
da si samotna tova naistina e gadno..no se svikva v vremeto.i az sam gore dolu taka..po4ti nqam priqteli ,no kakvo ot tova?! imali vsa6tnost zna4enie sled kato v kraina smetka priqteli sa tezi koito te izpolzvat po -malko ot drugite! dali 6te e po- malko ili pove4e nqma zna4enie :wink: na men li4no ne mi puka!s priqteli ili bez jivota prodaljava!

yuribg
04-11-2007, 14:36
http://www.bgteen.net/f/viewtopic.php?t=84495&highlight=%ED%E5%ED%EE%F0%EC%E0%EB%ED%EE

04-11-2007, 14:48
ммм...ако имаш нужда да поговориш с някой...

Самотна
04-11-2007, 15:12
Ми на 17 съм.. имам профил тук, но нарочно пиша като гостенка

da si samotna tova naistina e gadno..no se svikva v vremeto.i az sam gore dolu taka..po4ti nqam priqteli ,no kakvo ot tova?! imali vsa6tnost zna4enie sled kato v kraina smetka priqteli sa tezi koito te izpolzvat po -malko ot drugite! dali 6te e po- malko ili pove4e nqma zna4enie na men li4no ne mi puka!s priqteli ili bez jivota prodaljava!
Да, но не ти ли е кофти, че нямаш с кого да излизаш и да споделяте емоциите? Аз много искам да намеря таква компания, някой като ми каже, че си има готина компания, в която никога не му е скучно и чстно казано ме обхваща завист.. но не някаква злоба, кефя се за човека, но ми се иска и аз д имам таква компания.. не съм имала такава компания от много време и адски мн ми липсва, искам да се запозная с нови хора, ама не ми стига смелостта да почна да се запознавам с хората по улицата..??????????????

А относно линка, който Bang Bang даде.. е, аз съм ходила на купони, просто вече и кварталните приятели ги няма..

Мерси много и за скайпа и Ай Си Кю-то на госта, може би ще ти драсна, мн си мил.. или може би мила?

nasty_f
04-11-2007, 15:17
честито, ти се заобиколи с хора.... е вярно, че ще са някви чукове, но пък не си посочила критерии http://store2.data.bg/kiromastikata/mrgreen.gif
мда,не е посочила критерии.А и това ми дойде първо в главата.Все пак не върви много да си се разхожда сама :smt005 Като лудите...А тва с очилата.Еми,които са грозни слагат очила,които не са си правят снимки и без очила и не слагат гримове :D

JoeBanana
04-11-2007, 15:18
ми пробвай да се запознаваш с хора из нета http://store2.data.bg/kiromastikata/mrgreen.gif
и що не пишеш от профила ? и без това пак никой няма да те познава http://store2.data.bg/kiromastikata/mrgreen.gif

Самотна
04-11-2007, 15:23
Хах да, едва ли ще ме видите да си се разхождам сама и да се хиля като полудяла.. ако трябва да отида някъде - ОК, сама ще съм, може би, ама е така да си се разхождааам.. едва ли..:)

А з профила ми.. не знам, предпочитам така д пиша, като гост

Digital
04-11-2007, 15:30
Дали отново светлината ще намериш, и погледа си в нея Ти ще впериш...
Не знаеш.

Хах да, едва ли ще ме видите да си се разхождам сама и да се хиля като полудяла.. ако трябва да отида някъде - ОК, сама ще съм, може би, ама е така да си се разхождааам.. едва ли..
Аз пък обичам да се разхождам сам, макар че го правя рядко. Като не ми е добре... паля колата и се качвам на Копитото. Приказка..

CrazyWitch
04-11-2007, 15:31
А това са ми най-хубавите, младите години и трябва да се забавлявам възможно най-много

Сама си го казваш.

Така де.. Излизай навън.. Все с някой ще намериш да излезнеш и се запознавай с нови и нови хора.. Предложат ли ти да излезнеш нялъде.. било то на дискотека или купончета .. съгласявай се! Пък и има още много живот да живееш. :)

04-11-2007, 15:49
А това са ми най-хубавите, младите години и трябва да се забавлявам възможно най-много

Сама си го казваш.

Така де.. Излизай навън.. Все с някой ще намериш да излезнеш и се запознавай с нови и нови хора.. Предложат ли ти да излезнеш нялъде.. било то на дискотека или купончета .. съгласявай се! Пък и има още много живот да живееш. :)

Да, така трябва да направя.. ама като няма с кого.. кофти тръпка..

DIGITAL:
Да, ама аз нямам кола, иначе с колата и аз щях да си излизам:)

Самотна
04-11-2007, 15:50
Да, пак забравих да си напиша коя съм.. е, аз съм :D:D:D тази отгоре:)

04-11-2007, 16:22
Проблемът ми е може би ниското самочувствие...Макар и да няма причина страдам от тази "болест" от малък съм така.И това ми попречи да се сприателя с хората...Сега на 16 е много трудно.Не можеш просто да отидеш някуде и да кажеш "Здарсти аз сам еди-койси приятно ми е".Колко много сам изпуснал и колко ще изпусна...Най-лошото е,че нямам приятели,с които да споделям и излизам а това ме подтиска още повече.А това мое самочувствие не знам на какво се дължи...Нито сам по-глупав от другите нито сам грозен нито нищо,има къде къде по-тъпи и грозни хора,които си имат самочувствие.Като малък бях отворено дете,но след 14 си година неще ми превъртя спрях да излизам,почнах да се срамувам от себе си и да се затварям...Казват,че е от пубертета,но не знам.Не знам какво да правя но положението вече е катастрофално...

KiFFlaVmRaKa
04-11-2007, 16:23
I az sym kato teb...hodih esenta s edno momi4e no skysahme i ottogava sam sam, a priqtelite s vseki izminal den razbiram 4e sa po-skoro poznati...
Ako iska6 mi pi6i, 6te se radvam da si pogovorim :)

Alex___f
04-11-2007, 16:41
Ми чесно казано съм по-зле от теб :wink: Тай, че има надежда за теб.. ми контактувай повече със съученици, братовчеди..ала бала...а относно това, че с времето нещата ще се оправят не вярвай много...10 години си чакам да се оправят нещата те пък на по-лошо отиват....
Ако не си действаш ти...няма начен "потъваш"

04-11-2007, 17:53
Мерси много и за скайпа и Ай Си Кю-то на госта, може би ще ти драсна, мн си мил.. или може би мила?
Мъжко съм...т.е мил :oops:
Иначе няма проблем да ми пишеш :) Дори бих се радвал ако ми пишеш :) И без това и аз съм в подобно положение :smt009 :smt010

Always`Sad
04-12-2007, 09:42
Съгласна съм с това което казва crazy`witch просто си намери хора които да те забавляват и да ти е приятно с тях. Светът е пълен с готини хора.

elioncheto {}
04-12-2007, 13:10
можеш и сама да си правиш кефа,не е нужно да си заобиколена от цяла тайфа,за да се чувстваш добре!освен това разходките на спокойствие да прекрасни и изключително успокояващи ... !
запиши се на някакъв курс(йога и т.н.),за да си заета и да вършиш нещо полезно :wink:

04-12-2007, 15:27
Само да знаеш колко хора са в подобно положение.....И на мен ми се е изкало да имам голяма готина компания ама не става.... ](*,)