Влез

View Full Version : Chuvstvam se otvratitelno

babi_girl
04-11-2007, 16:24
polojenieto s nashte si beshe mnogo dobre do minalata sybota, kogato bashta mi me hvana s gadjeto mi. ne pravehme nishto, samo deto toi me beshe vdignal. i ot togava sym nakazana. :smt010 :smt010 :smt010 zabraneno mi e da izlizas (s koito i da bilo0 i da se vijdam s gadjeto mi. Az sym na 17 godini a trebva da se molq na nashte da me pusnat navynka (dori prez denq i s priqtelka). napravo se chuvstvam ujasno ujasno :smt010 :smt010 :smt010 moleh se za tova v 5ti klas. neznam kakvo da pravq. molq vi daite mi nqkakyv syvet

04-11-2007, 16:41
bez ubidi, s nikvi lo6i namereniq - ama va6te sa nqkvi pshiari - nemoje da si na 17 i da ne te puskat nikade kato az sam na 14 i daje i ne gi pitam dali moje da izlezna (vpro4em nikoga ne sam gi pital) [-X

babi_girl
04-11-2007, 17:21
male ujas, tiq hora mislqt che moq priqtel ne me uvajava shtom e napravil taka, i edinstvenata mu cel e da spi s men i da me zareje (hodim ot godina i polovina). sled tova negovite priqteli she me misqt za bokluk i she iskat i te. napravo nema dumi

Qnchety
04-12-2007, 11:45
Не че искам да ги обиждам ама тея хора наистина са някви психари. А иначе поговори с тях и им кажи всичко: че твоите приятели ги пускат дори и като ги фанат с гаджетата, че всички на твоята възраст имат гаджета и секви такива. А защо не помолиш приятеля си да поговори с вашите :smt017 ???

Ellie
04-12-2007, 13:30
Малко вдигни глава.Няма да си на 17 и да не излизаш ДАЖЕ ПРЕЗ ДЕНЯ С ПРИЯТЕЛКА.Те тия кво се праят на голяма работа, че могат да командват като, че ли си в карцера.Малко им се противопостави, кажи им повече от сериозно, че това няма да продължава така и няма да търпиш наказания.Може веднъж, два пъти да те ударят, ама няма да се повтаря, поне така мисля аз.Иначе друг начин не виждам.

theEXPLOITED
04-12-2007, 13:42
pogovori s ba6ta si qvno toi e problema...kaji mu 4e toi ti e seriozen priqtel ot godina i polovina i 4e dori i da ne mu se iska si ve4e porasnala i ako ne go priema dogodina stava6 na 18 i hva6ta6 p1tq na nqkade i nqma da go t1rpi6.kaji na maika ti da ti pomogne da pogovori6 s nego

04-12-2007, 18:27
Еми говори с вашите и им обесни че си на 17 и е напълно нормално да си имаш гадже и така :wink:

tameto
04-13-2007, 05:18
vsa6nost,naistina zvu4i stranno i tvarde kraino ot tqhna strana.az imah shoden problem s ba6ta mi,no re6ih,4e kogato znam,4e sam sas sigurnost prava,trqbva da go pokaja,da protestiram i da otstoqvam sebe si!va6ite moje bi sa postapili taka,za6toto ne razgovarqte dostata4no,pusni gi pone na portata na tvoq svqt,pokaji,4e si porasnala,4e ima6 glava na ramenete si i moje6 da re6ava6 sama pone 4ast ot problemite si!uspeh i dano vsi4ko bade nared :wink: :wink:

Cartman
04-13-2007, 07:02
чакай да станеш на 18 тогава им тегли една путка майна

04-13-2007, 14:08
И аз подкрепям всички останали!!! Достатъчно голяма си, за да поговориш сериозно с тях. Дръж на мнението си до край и не се отказвай! Кажи им, че на такава възраст не можеш вечно да стоиш у вас. А това с наказанието ... смешна постъпка от страна на вашите. Опитай се да им докажеш, че до някаква степен си пораснала и не си вече 5-ти клас ... [-X УСПЕХ!!! :-)

MaRiQnKa
04-13-2007, 14:11
Това горе бях аз де :roll:

NightSky
04-14-2007, 15:45
Трябва да се противопоставиш на родителите си и да им обясниш своята гледна точка.Те вероятно се опитват да те предпазят, но все пак подобни ограничения са прекалени...Ако и след сериозния разговор пак не те пускат навън с приятели или с гаджето, им кажи че ще излизаш и без тяхното съгласие.Вече не си малка... :wink:

ThePowerOfLove
04-19-2007, 18:56
Кажи им,че е нормално да си имаш приятел...и че ти трябва повече лична свобода, все пак си на 17! Ако не се получи, не се отчайвай...изчакай след 1година няма да имат и грам контрол над тебе :wink: тогава ще можеш да си излизаш когато си искаш...спокс и тези времена ще дойдат.. :roll:

sweet_DENI_f
04-19-2007, 20:37
Запознай ги с приятеля ти да видят, че е свестно момче. На тях просто не им се иска да приемат, че малката им дъщеричка не е вече толкова малка, но ще се наложи да свикнат с тази мисъл. Та ти си на 17!
Успех

djeini
04-20-2007, 13:10
Ujas, kak moje,na 17!!!Napulno podkrepqm drugite govori s tqx. Nqma ve4no da im mul4i6, az det sum 3 godini po-malka ot tebe kato ne6to taka me o6tetut ili postupqt ne4estno pravq 6turi skandali ti 6te si traika6,pokaji im 4e si golqmo momi4e, za boga i kakto nqkoi be6e pisal po-gore i da te ponabiqt,ko tolko pokaji se tvurdoglava.Lele kak se vuzmutix prosto ne e istina.Tc tc aide uspex

x-tinaa
04-24-2007, 18:53
Ami nai-dobre e da proqvish kanibalizum nali se se6tash ako sa po edri4ki izikai priqtelq ti da ti pomogne se pak se obi4ate

6eguvam se set :D ami spored men edinsvenoto ne6to.koeto moje da ti pomogne slu4aq e edin iskren razgovor da im pokajesh 4e mogat da ti imat doveri.Ako tova ne pomogne posetete semeiniq psiholog.Hiade hia i zdrava \:D/ dont guve up [-X

Duff
04-25-2007, 05:11
ae kakvo da ti kaja,i moite roditeli sa golemi zatrestenqci na taq tema-gadjeta!Obsnqvai obqsnqvai,ne hva6ta ni6to... az ne si pozvolqvam da vkarvam v ka6ti gadjeto,za6toto sled tova ste izhvar4a prez prozoreca..silno kazano ama e istina!A na teb,kakvo da ti kaja,ste 4aka6 da mine,ili govori s tqh ne se otkazvai!

babi_girl
05-01-2007, 18:20
ae kakvo da ti kaja,i moite roditeli sa golemi zatrestenqci na taq tema-gadjeta!Obsnqvai obqsnqvai,ne hva6ta ni6to... az ne si pozvolqvam da vkarvam v ka6ti gadjeto,za6toto sled tova ste izhvar4a prez prozoreca..silno kazano ama e istina!A na teb,kakvo da ti kaja,ste 4aka6 da mine,ili govori s tqh ne se otkazvai! s men she se sluchi syshtoto ako go pokanq u doma napravo nqmam dumi. zashto sa takiva tiq hora, i postoqnno kazvat che toi iska samo da spi s men i takiva raboti