View Full Version : pomognete mi da re6a tozi PROBLEM
lalalalalalalalalalalalal
04-11-2007, 16:33
istoriqta e mnogo dalga.no kato za na4alo da posnem ot tam 4e hodq s 1 momi4e ot godina i polvina.prez tazi godina i polvina tq postoqnno ne6to se cypi i se mra6ti.nqmalo eksyrziq ili nqkoe sabirane s priqteli ili ne6to takova na koeto tq da ne se nacypi pone 1 pat.i az kakto se predpolaga i pravih leki nameci 4e tova me drazni(za6toto naistina e drazne6to nqkoi da ti se cypi i daje da ne znae6 za6to) oba4e tq ne obra6ta6e vnimanie.i dnes ne izdarjah i po4nah razgovor s neq 4e tva e prekaleno gadno 4e iskam ot neq samo tva(da spre da se cypi,ili pone kato se cypi da kazva za6to se cypi).
i kakvo mislite stana tq pak se nacypi i izlezna ot tqh.sled koeto az i kazvam ytre kolko 4asa 6te se pribere6 za da znam koga da doida i tq mi vika mi nqma da se pribiram.
i az vikam kak taka nqma da se pribira6 kade 6te hodi6 sq i tq vika 4e kadeto si poiskala i tam obejdavah e da se pribere.PIBRA SE no pak izleze i az e ostavih na peikata pred bloka.
ta sega golemiqt vapros mi e kak da e nakaram da spre da se cypi ili pone da kazva za6to se cypi?????? ](*,) ](*,) ](*,) #-o #-o ](*,) ](*,)
kittengirl
04-11-2007, 16:41
awe da ti kaja nz kakuv suvet da ti dam ,oba4e spored men ili revnuva ot nqkoq druga {pomislisi nad toq vupros~moje da ne izpitva6 4uvstva kum nikoq,oba4e tq da si misli taka} ,ili {dano ne e tva} da ne te ponasq TEB,ili puk da ne haresva kompaniqta ,s koqto druji6!!! awe nz pitai q spokoino ,razgovarqite {razbrah, 4e e imalo ne6to podobno,ama vse pak...} .
Pri koito i da e ot sly4aite~Iznenadai q s ne6to ne y4akvano :wink: !!!
Бахмаааа ква е таа огромна скочубра дето не оставя място за думите ебати :-s
bqsna_teenagerka
04-11-2007, 16:46
явно мацката просто оби4а да се цупи не поправимо е :-D дано съм те успокоила1
charlies_angel
04-11-2007, 16:46
abeeee
deiba golemata snimka
are mani q 4e me nervi
nemoa da pro4eta za problema na mom4eto :::
kittengirl ако искаш си тури по голям аватар няма проГлеми разбираш ли.... :lol:
04-11-2007, 16:56
KITTENGIRL-s kakvo neo4akvano kakvo ima6 predvit?smisal iznenada ot roda na podarak????za tova li govori6?
die eiskoenigin
04-11-2007, 16:57
Моят съвет е да й кажеш в прав текст , че това те нерви много и че изглежда смешно и детинсто (между другото на колко години е ?)
Може би проблема е ,че не се чувства сигурна във връзката ви, че се вманиачава, 4е не я обичаш и т.н.,затова опитай се да предразположиш да ти каже какво става с нея,какво я тревожи
Питай я дали харесва приятелите ти, дали иска да сте по-често само двамата или и аз нз .
Дах малко повече подробности та да вникнем в проблема.
04-11-2007, 17:06
pove4eto ot priqtelite ni sa ob6ti i tq se poznava s pove4eto ot tqh dori predi men.ina4e neska to4no tva napravih kazah i v prav tekst 4e tva me drazni.a za godinite tazi godina stavame na 17 i dvamata.
die eiskoenigin
04-11-2007, 17:40
Добре, а тя кво ти каза като ти и обясни, че това те дразни?Пак се нацупи или даде някакво адекватно обяснение за държанието си?
Голяма цупла си имаш за приятелка :-D Лошо...Такива създания аз много мразя и не мога да ги понасям.Не знам ти как издържаш на такова напрежение.Не мога да ги разбера тия хора какво искат,все нещо не им достига,все нещо не им е в ред.Не могат да се държът като нормални хора и да се усмихнат мааа му ** *** Чак аз се ядосах :evil:
Гадно наистина, когато този човек, с който си не вижда по-далече от носа и те обвинява за всяко едно нещо!Виж, не знам дали наистина е имала повод да ти се цупи, но това определено не е начина.Когато нещо не й е харесвало е трябвало просто да дойде и да ти го каже, а тя се прави на интересна.А ти вместо да й намекваш, направо й го кажи.Все пак сте заедно една година и половина.
Говори наистина сериозно с нея, защото явно и ти, и тя не можете да излезете на глава един с друг.
ThePowerOfLove
04-11-2007, 19:03
Обясни й,че не си искал да я обидиш...а просто да попиташ защо е така. Кажи й,че и такава я харесваш и това не променя връзката ви,но просто понякога е малко неприятно... Кажи й това и ако е свястна ще се оправи..а ако стане по-лошо...просто почакай малко и след време пак пробвай нз...гледай да стане първия вариант :wink: УСПЕХ 8)
Решение искаш ли? Когато ти се нацупи, врътни си гъзето и й се нацупи и ти за тва, за дето ти се цупи тя. Ако си държи на теб, ще се извини, ще те пита кво ти е, за кво не и говориш и тем подобни.. Ако пък се прави на инат, направи се на 2 пъти инат. Надявам се, че тогава тя ще разбере ,кво е да си имаш работа с МОМЧЕ :lol: