View Full Version : ВНИМАНИЕ!!! ПЕДОФИЛИ!!!!!!
liglata_bg
04-12-2007, 09:48
Тоя форум го гледат хора над 37 години и сега един от тях ми се включи на ICQ и започна да ми разправя как били някаква групичка между 37 и 57 години и чукали момичета между 15-17 години.И това запо4на да ме убеждава че не било педофилия.Предстваяте ли .....колко извратеняци има...Обаче не се усети какво стана след като ми поиска авторизация в ICQ.Разбрах му IP-to...едно хак на компа да му направя поне в близките месеци да не си вре гагата тука..!!!!Нои за мене това са хора с някакви психични проблеми и те трябва да бъдат прибрани за лечение.ПАЗАТЕ СЕ!!!!
batemefo
04-12-2007, 10:05
Ох недей скъпа, така с лошо!
Егати, какво ли не става в главата на човек::)
JoeBanana
04-12-2007, 10:06
спирай филма и лягай да спиш, че виж кое време е http://store2.data.bg/kiromastikata/mrgreen.gif
Victorya
04-12-2007, 10:53
спирай филма и лягай да спиш, че виж кое време е http://store2.data.bg/kiromastikata/mrgreen.gif
Хахахахаха много точно казано :-D
Ти чувала ли си за функция "игнор" ? Има я по всички програми за интернет комуникации. Като те дразни биеш игнора и си караш натам бе. :::
ami nz ... dai mu IP-to na nekoe 4enge ili ala bala 6oto teq moje da nasilvat malki momi4enca ... ot de da gi znai 4ovek???? :-k
а можи да йе нйекой повинциален тийн,от тея, дето влизат по гей каналите с цел да псуват
Всякакви нещастници има!!!Най-лошото е,че са по улицата!
спирай филма и лягай да спиш, че виж кое време е
Тихо беее :-$
Ше се издадеш :-D :roll:
iNsaNE`giRL
04-12-2007, 12:57
Амм... има всякакви хора. Братовчедка ми на 17 години я изнасили някакъв техен съсед, на около 40 години, ако не и повече. Тя го е разпознала после. Той си е признал и знаите ли кво???... Този човек беше зад решетките няколко седмици и го пуснаха.... има всякакви хора..ако на някой им е смешно, добре смейте се! Не го пожелавам на никой да му се случи това. :(
JoeBanana
04-12-2007, 14:16
спирай филма и лягай да спиш, че виж кое време е
Тихо беее :-$
Ше се издадеш :-D :roll: :smt031 http://store2.data.bg/kiromastikata/mrgreen.gif
liglata_bg
04-12-2007, 14:52
В тоя форум когато стане дума за ралзика между момче и момиче 10 години всеки почвжа да реве за педофилия и такива неща.А когато има сериозна тема като тази всеки почва да се базика и се смее.Ама да така е щото не ви е на главата.А между другото аз сам го игнорриала..все пак сам ан 17 и мисля че съм постъпила добре.А вие се хилете и си отгожоряите на темите ебавки , а сериозните неща като тези тук ги подминаваите.Само ми е чудно ако някои педофил на 40-50 се гаври донякога с вашите деца...как ще сте и ще си спомните ли темата ми от форума.Благодаря на сички които се заинтерсуваха и написаха адекватни менния...жалко че се борят на прасти ама пак нещо.Все пак има малко надежда че все пак на някои му пука какво става не само тука ами и в България.
В тоя форум когато стане дума за ралзика между момче и момиче 10 години всеки почвжа да реве за педофилия и такива неща.А когато има сериозна тема като тази всеки почва да се базика и се смее.Ама да така е щото не ви е на главата.А между другото аз сам го игнорриала..все пак сам ан 17 и мисля че съм постъпила добре.А вие се хилете и си отгожоряите на темите ебавки , а сериозните неща като тези тук ги подминаваите.Само ми е чудно ако някои педофил на 40-50 се гаври донякога с вашите деца...как ще сте и ще си спомните ли темата ми от форума.Благодаря на сички които се заинтерсуваха и написаха адекватни менния...жалко че се борят на прасти ама пак нещо.Все пак има малко надежда че все пак на някои му пука какво става не само тука ами и в България.
Napylno podkrepqm kazanoto ot teb!Vijdala sym za jalost i na jivo pedofil,dobre 4e ne bqh sama ina4e 6te6e da opita da mi naleti :? Tezi v 4ata ili v raznite tam saitove ne sa tolkova strashni kato tezi na jivo,prosto nikoga ne znaesh kakvo moje da ti napravqt..
Айде да не връщам теми, в които всички задружнно подкрепяте некоя 15-годишна пача!
Дето не знае пикае ли се ебе ли се и ходи с 25-26 годишен!
JoeBanana
04-12-2007, 15:07
добре, г-це сериозка, нека погледнем "сериозната" ти тема от една сериозна гледна точка
http://store2.data.bg/kiromastikata/mrgreen.gif
Тоя форум го гледат хора над 37 години и сега един от тях ми се включи на ICQ и започна да ми разправя как били някаква групичка между 37 и 57 години и чукали момичета между 15-17 години.
да, бе, те педофилите наляво и надясно разправят на децата "хей, здравей, аз съм един педофил и заедно с другите ми приятели педофили искаме да те пипаме там дето чуркаш"
хич не е подозрително, нали http://store2.data.bg/kiromastikata/mrgreen.gif
и да, след 14 годишна възраст не се говори за педофилия
извратеняците са много, ама балъците са 2 х толкоз
П.П. тука има ли момиченца под 14, да си играем ? http://store2.data.bg/kiromastikata/mrgreen.gif
абе аз защо имам чувството че тука много яко се ебават. а иначе ако става въпрос за сериозен случай...такива хора зад решетките трябва да ги вкатват!!! може да не изглажда така,ама е много страшно!!!
П.П: аз съм на 16 ма и аз обичам да си играя :smt005
malka_sladuranka
04-12-2007, 15:16
[b]П.П. тука има ли момиченца под 14, да си играем ? http://store2.data.bg/kiromastikata/mrgreen.gif Аз съм на 12. :smt026 :smt026 :smt026
добре,тогава и аз съм \:D/ !!!
JoeBanana
04-12-2007, 15:20
добре, ей сега ще звънна на моите приятели Юсуф и Алипи http://store2.data.bg/kiromastikata/mrgreen.gif
кога ви е удобно да си чукнем срещичка ? захарния памук и пръчките от нас, другото от вас http://store2.data.bg/kiromastikata/mrgreen.gif
malka_sladuranka
04-12-2007, 15:21
добре, ей сега ще звънна на моите приятели Юсуф и Алипи http://store2.data.bg/kiromastikata/mrgreen.gif
кога ви е удобно да си чукнем срещичка ? захарния памук и пръчките от нас, другото от вас http://store2.data.bg/kiromastikata/mrgreen.gif Утре след училище съм свободна. Ама утре съм по до късно, защото имам трудово до 7ми час, а съм 2ра смяна.. :oops:
ChRiSTiaNo_07
04-12-2007, 15:28
Аз съм педофил :mrgreen:
malka_sladuranka
04-12-2007, 15:30
Аз съм педофил :mrgreen: Убийте с камъни.
:smt071 :smt071 :smt071
Айде да не връщам теми, в които всички задружнно подкрепяте некоя 15-годишна пача!
Дето не знае пикае ли се ебе ли се и ходи с 25-26 годишен!
ne ti se e slu4valo na teb i ne znaesh kakvo e predpolagam...
`Death`Whore`
04-12-2007, 16:50
Какво да се пазим? Ти си зле. По интернет нищо не могат да ми направят. Блокирам и толкова, ако ме дразни човек.
bqsna_teenagerka
04-12-2007, 16:54
ами има го всякакви скъпа :roll:
Педофили са хора, които изнасилват момичета и момчета под 14-годишна възраст!
ThePainIsReaL
04-12-2007, 20:00
Под 14?
Хаха .. и няма ли да е педофил, ако ми направи нещо и аз съм 17.
Айде бе. За мен си е педофил и извратен човек. И неведнъж ми се е случвало да попадам на такива както в реалния свят, така и по скайпове, ай си кю-та и т.н. Дори самото чувство, което имам в стомаха си, гледайки мазния, гнусен поглед на потен дъртак във фитнеса по дупето, между краката ми и или по гърдите ми , е отвратително .. не искам и да си помисля, че този човек може да ме докосне.
Ужасно е.. сексуална гавра с човешко същество е ужасно ... :evil:
batemefo
04-12-2007, 20:10
Фръцкаш се по фитнеси и насам- натам, а после що ти гледали дупето??? Ми като си го извадила, няма начин да ти го гледат само тези дето ти искаш. Нали скъпа?
JoeBanana
04-12-2007, 20:11
Под 14?
Хаха .. и няма ли да е педофил, ако ми направи нещо и аз съм 17.
може да мине за изнасилване/блудство, но не и педофилия http://store2.data.bg/kiromastikata/mrgreen.gif
ChRiSTiaNo_07
04-12-2007, 20:12
Аз съм педофил :mrgreen: Убийте с камъни.
:smt071 :smt071 :smt071
НЕЕЕ,не! С камшици :smt005 :smt005 :smt005
malka_sladuranka
04-12-2007, 20:35
Фръцкаш се по фитнеси и насам- натам, а после що ти гледали дупето??? Ми като си го извадила, няма начин да ти го гледат само тези дето ти искаш. Нали скъпа? Дай всички да ходиме като жените в арабския свят, защото на някой извратен, гнусен дъртак му се приискало да направи някаква гадост. ](*,)
Sexapilna_kukla
04-12-2007, 20:41
Във връзка с темата- вчера както се прибирам и срещам някакъв дъртак и виждам, че така ме оглежда и по едно време вика: "Малее, сега като се прибера каква чекия ще си ударя, като си мисля за тебе..." А аз останах ей така :shock: и го увиках набързо. Та той е на възрастта на дядо ми, що за педофили има :smt013
nencuHka
04-12-2007, 20:54
П.П. тука има ли момиченца под 14, да си играем ? http://store2.data.bg/kiromastikata/mrgreen.gif
След 1 месец и 2 дни щи кажа :-D
еми по принцип педофил е човек на около 30 30 и нещо да обича да прави секс с неразвити още момчинца да нямат още гарди дундито им да няма нищо да е малко но това също може да се нарече педофилия доста е кофти и ан мен са ми писали по на 43 години и са искали да ме изнасилват така че много се пазете от такива :(
rosskata
04-12-2007, 22:31
Фръцкаш се по фитнеси и насам- натам, а после що ти гледали дупето??? Ми като си го извадила, няма начин да ти го гледат само тези дето ти искаш. Нали скъпа? Дай всички да ходиме като жените в арабския свят, защото на някой извратен, гнусен дъртак му се приискало да направи някаква гадост. ](*,)
Какво извратено да направи... Да гледа? Ужас! Егати извратеняка! Да им слагаме на м мъжете над 25 капаци на очите като на конете... :smt005
Педофила е този, който извършва сексуални действия с малолетни, т.е под 14. А не такъв, който зяпа някакво момиче, защото има хубави крака...
Това, че е дърт и гнусен не го прави педофил. А и срещу гледането закон няма...
A_Loving_Girl
04-12-2007, 22:45
Ами чесно казано има сякакви хора.И с к'во право е казал тоя че това не било педофилия не ми е ясно,след като си е...!Ако можеш му нахакай някой гаден вирус на компа един червей ще е много добре.
olive_oil
04-13-2007, 07:33
Тоя форум го гледат хора над 37 години и сега един от тях ми се включи на ICQ и започна да ми разправя как били някаква групичка между 37 и 57 години и чукали момичета между 15-17 години.И това запо4на да ме убеждава че не било педофилия.Предстваяте ли .....колко извратеняци има...Обаче не се усети какво стана след като ми поиска авторизация в ICQ.Разбрах му IP-to...едно хак на компа да му направя поне в близките месеци да не си вре гагата тука..!!!!Нои за мене това са хора с някакви психични проблеми и те трябва да бъдат прибрани за лечение.ПАЗАТЕ СЕ!!!!еми що си си сложила ICQ-то ?!?!?!?!!?
PLAMENKO
04-13-2007, 09:01
мене иска да ме изнасили еддна от 10 клас :smt010 :smt010 :smt010
to4no :mrgreen:
kato gledam na vsi4kite tuk vie mnogo sme6no,no vsu6tnost vie ste sme6ni tuk pove4eto koito sa pisali v temata sa po na 13-14 godini i na de4icata im e sme6no...ama hora to tova e pla4evno be takiva trqbva da izgniqt nqkude ti q sa za kofite.tova sa hora s mnogo slaba psihika s psihi4no raztroistvo...osven 4e razlikata 17 godini i 37 godini e mnogo golqma e i izvrateno,gnusno... takiva samo tova 6te gi spasi :smt071 :smt070 :smt068 :smt067 :smt066
Тоя форум го гледат хора над 37 години и сега един от тях ми се включи на ICQ и започна да ми разправя как били някаква групичка между 37 и 57 години и чукали момичета между 15-17 години.И това запо4на да ме убеждава че не било педофилия.Предстваяте ли .....колко извратеняци има...Обаче не се усети какво стана след като ми поиска авторизация в ICQ.Разбрах му IP-to...едно хак на компа да му направя поне в близките месеци да не си вре гагата тука..!!!!Нои за мене това са хора с някакви психични проблеми и те трябва да бъдат прибрани за лечение.ПАЗАТЕ СЕ!!!!
И като се събуди кво стана ?! :) хахаха
първо .. аз също не съм тиин (например) - на 21 съм (дърт :roll: ?!).. ама .. да излезеш с мацка от теенпроблем.нет .. некакси ше ми съсипе репутацията ;)
хахах така че спокойно - няма да те чукат :smt005
а можи да йе нйекой повинциален тийн,от тея, дето влизат по гей каналите с цел да псуват 6to mn li vi psuvat v kanala :lol: :lol: :lol:
Разбрах му IP-to...едно хак на компа да му направя поне в близките месеци
... ВНИМАНИЕ!!! ХАКЕРИ!!!
хахаха кво се оплакваш сякви извратени има..
ivan4oooo
04-18-2007, 12:01
boi po kaskata na pedofila :x
Баси простата тема, тоз щот бил ти писал как иска да те чука на ай-си-кю и бил над 30г. --> бам в категория ПЕДОФИЛИ!
Хора моля ви преди да пускате ГЛУПАВИ ТЕМИ ПЛОД НА ГОЛЯМОТО ВИ ВЪОБРАЖЕНИЕ ПОМИСЛЕТЕ ДАЛИ НЯМА НЯКОЙ ДА ВИ СЕ СМЕЕ!
Да ти дам и моето ай-пи да ми хакнеш компютъра че си забравих паролата на линукса после да ми я кажеш!
СМЯХ, СМЯХ, СМЯХ.................
Аз съм на 27 и аз искам да те чукам педофил ли съм ?
Ice_Queen
04-18-2007, 15:21
Баси простата тема, тоз щот бил ти писал как иска да те чука на ай-си-кю и бил над 30г. --> бам в категория ПЕДОФИЛИ!
Хора моля ви преди да пускате ГЛУПАВИ ТЕМИ ПЛОД НА ГОЛЯМОТО ВИ ВЪОБРАЖЕНИЕ ПОМИСЛЕТЕ ДАЛИ НЯМА НЯКОЙ ДА ВИ СЕ СМЕЕ!
Да ти дам и моето ай-пи да ми хакнеш компютъра че си забравих паролата на линукса после да ми я кажеш!
СМЯХ, СМЯХ, СМЯХ.................
Аз съм на 27 и аз искам да те чукам педофил ли съм ?
м..не си,ама я кажи - 14 годинишна с 30 годишен в категория -НОРМАЛНО ли ще го сложиш?!
Ех че въпрос!
Някой задавал ли си е въпроса кой е създал този форум, кой го посещава и защо?
Аз лично си убивам времето с вашите глупости.
Но има и разни елементи дето с радост лъскат бастуните докато четат вашите постове. Особено ако някой от вас е имал глупостта да напише "аз съм на 13 и правя свирки" А и що за хора ще направят форум дето ще може да се регистрират и лица под определена възраст и ще си говорят свободно за секс използвайки всякакви нецензурни изрази???!!!!!!!
Но малумието е по хората а не по животните.
абе за бастуна не знам,но аз със сигурност съм си бърсал лицето от сълзи на искрен,необуздан смях
вена класика: "може ли от свирки да се забременее? все пак спермата така и така попада в тялото..."
ima sqkakvi hora...lo6i,dobri,hubavi,gorzni,romanti4ni i ne do tam romanti4ni no to4no tozi tip hora ne moga da gi razbera kakvo e udovletvorenieto ot tova da nasilva6 DECA...no vse pak da en zabravqme 4e v na6ata mila durjava zakonite sa pod sqkakva kritika za tova takiva bolni hora o6te se razhojdat po ulicite...kak vi se struva tova nqkoi si poneje nqma kakvo da pravi da iznasili i ubie bilo to momi4e ili mom4e ...kak vi se struva na vas sled vreme da imate deca i ne6to podobno ad se slu4i s tqh,pitam az?ta tezi hora sa totalno oburkani te imat nujda ot pomo6t ...te ne bi trqbvalod a sa sred nas te trqbvad a sa v nqkoia klinika ili v zatvora....suglasete se 4e ako s vas se slu4i ne6to takova vie edva li 6te go priemete radu6no
aniezina
04-25-2007, 11:02
ако ние сами не се пазим, и не мислим с главите си, няма кой друг да ни опази! На света има всякакви хора, работата е ние да се научим да ги разпознаваме и да ги отбягваме :!: