.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 50
    Фен Аватара на liglata_bg
    Град
    Plovdiv

ВНИМАНИЕ!!! ПЕДОФИЛИ!!!!!!

Тоя форум го гледат хора над 37 години и сега един от тях ми се включи на ICQ и започна да ми разправя как били някаква групичка между 37 и 57 години и чукали момичета между 15-17 години.И това запо4на да ме убеждава че не било педофилия.Предстваяте ли .....колко извратеняци има...Обаче не се усети какво стана след като ми поиска авторизация в ICQ.Разбрах му IP-to...едно хак на компа да му направя поне в близките месеци да не си вре гагата тука..!!!!Нои за мене това са хора с някакви психични проблеми и те трябва да бъдат прибрани за лечение.ПАЗАТЕ СЕ!!!!

Луда за връзване си:))

Ох недей скъпа, така с лошо!
    Егати, какво ли не става в главата на човек:
    прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Супер фен
    Град
    Мбабане
    спирай филма и лягай да спиш, че виж кое време е

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Seizure of Power
    Хахахахаха много точно казано
    Ти чувала ли си за функция "игнор" ? Има я по всички програми за интернет комуникации. Като те дразни биеш игнора и си караш натам бе.
    Vi faro un' oferta che non potete rif' utare

ami nz ... dai mu IP-to na nekoe 4enge ili ala bala 6oto teq moje da nasilvat malki momi4enca ... ot de da gi znai 4ovek????
    LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....

Мега фен Аватара на quench
    а можи да йе нйекой повинциален тийн,от тея, дето влизат по гей каналите с цел да псуват
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Всякакви нещастници има!!!Най-лошото е,че са по улицата!
    Който не пие на екс да не види секс!!!

http://s2.bg.bitefight.org/c.php?uid=23058

Guest
    Тихо беее

Ше се издадеш

Фен
    Град
    преместих се
    Амм... има всякакви хора. Братовчедка ми на 17 години я изнасили някакъв техен съсед, на около 40 години, ако не и повече. Тя го е разпознала после. Той си е признал и знаите ли кво???... Този човек беше зад решетките няколко седмици и го пуснаха.... има всякакви хора..ако на някой им е смешно, добре смейте се! Не го пожелавам на никой да му се случи това.

Oh, Why did you leave me?It wasn`t meant to be.It`s over...Oh, I hope you`re happy..You were the one for me.I`ll love you to the end of time

Супер фен
    Град
    Мбабане
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Тихо беее

Ше се издадеш

Фен Аватара на liglata_bg
    Град
    Plovdiv

hi

В тоя форум когато стане дума за ралзика между момче и момиче 10 години всеки почвжа да реве за педофилия и такива неща.А когато има сериозна тема като тази всеки почва да се базика и се смее.Ама да така е щото не ви е на главата.А между другото аз сам го игнорриала..все пак сам ан 17 и мисля че съм постъпила добре.А вие се хилете и си отгожоряите на темите ебавки , а сериозните неща като тези тук ги подминаваите.Само ми е чудно ако някои педофил на 40-50 се гаври донякога с вашите деца...как ще сте и ще си спомните ли темата ми от форума.Благодаря на сички които се заинтерсуваха и написаха адекватни менния...жалко че се борят на прасти ама пак нещо.Все пак има малко надежда че все пак на някои му пука какво става не само тука ами и в България.

Re: hi

Цитирай Първоначално написано от liglata_bg
    В тоя форум когато стане дума за ралзика между момче и момиче 10 години всеки почвжа да реве за педофилия и такива неща.А когато има сериозна тема като тази всеки почва да се базика и се смее.Ама да така е щото не ви е на главата.А между другото аз сам го игнорриала..все пак сам ан 17 и мисля че съм постъпила добре.А вие се хилете и си отгожоряите на темите ебавки , а сериозните неща като тези тук ги подминаваите.Само ми е чудно ако някои педофил на 40-50 се гаври донякога с вашите деца...как ще сте и ще си спомните ли темата ми от форума.Благодаря на сички които се заинтерсуваха и написаха адекватни менния...жалко че се борят на прасти ама пак нещо.Все пак има малко надежда че все пак на някои му пука какво става не само тука ами и в България.
    Napylno podkrepqm kazanoto ot teb!Vijdala sym za jalost i na jivo pedofil,dobre 4e ne bqh sama ina4e 6te6e da opita da mi naleti Tezi v 4ata ili v raznite tam saitove ne sa tolkova strashni kato tezi na jivo,prosto nikoga ne znaesh kakvo moje da ti napravqt..

Айде да не връщам теми, в които всички задружнно подкрепяте некоя 15-годишна пача!
    Дето не знае пикае ли се ебе ли се и ходи с 25-26 годишен!
    Light The Universe

Супер фен
    Град
    Мбабане
    добре, г-це сериозка, нека погледнем "сериозната" ти тема от една сериозна гледна точка

Тоя форум го гледат хора над 37 години и сега един от тях ми се включи на ICQ и започна да ми разправя как били някаква групичка между 37 и 57 години и чукали момичета между 15-17 години.
    да, бе, те педофилите наляво и надясно разправят на децата "хей, здравей, аз съм един педофил и заедно с другите ми приятели педофили искаме да те пипаме там дето чуркаш"
    хич не е подозрително, нали
    и да, след 14 годишна възраст не се говори за педофилия

извратеняците са много, ама балъците са 2 х толкоз

П.П. тука има ли момиченца под 14, да си играем ?

абе аз защо имам чувството че тука много яко се ебават. а иначе ако става въпрос за сериозен случай...такива хора зад решетките трябва да ги вкатват!!! може да не изглажда така,ама е много страшно!!!
    П.П: аз съм на 16 ма и аз обичам да си играя
    Don't let nobody tell you, your life is over,
    Be every color that you are,
    Into the rush now,
    You don't have to know how,
    Know it all before you'll try.

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    [b]
    П.П. тука има ли момиченца под 14, да си играем ?
    Аз съм на 12.

добре,тогава и аз съм \/ !!!
    Don't let nobody tell you, your life is over,
    Be every color that you are,
    Into the rush now,
    You don't have to know how,
    Know it all before you'll try.

Супер фен
    Град
    Мбабане
    добре, ей сега ще звънна на моите приятели Юсуф и Алипи
    кога ви е удобно да си чукнем срещичка ? захарния памук и пръчките от нас, другото от вас

Град
    София
    добре, ей сега ще звънна на моите приятели Юсуф и Алипи
    кога ви е удобно да си чукнем срещичка ? захарния памук и пръчките от нас, другото от вас
    Утре след училище съм свободна. Ама утре съм по до късно, защото имам трудово до 7ми час, а съм 2ра смяна..

Аз съм педофил

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ChRiSTiaNo_07
    Аз съм педофил
    Убийте с камъни.

Цитирай Първоначално написано от Valar
    Айде да не връщам теми, в които всички задружнно подкрепяте некоя 15-годишна пача!
    Дето не знае пикае ли се ебе ли се и ходи с 25-26 годишен!
    ne ti se e slu4valo na teb i ne znaesh kakvo e predpolagam...

Мега фен
    Какво да се пазим? Ти си зле. По интернет нищо не могат да ми направят. Блокирам и толкова, ако ме дразни човек.

ами има го всякакви скъпа

Мега фен Аватара на koalka
    Педофили са хора, които изнасилват момичета и момчета под 14-годишна възраст!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си