View Full Version : Kak se chustvahte kogato govorihte s roditelite si sled...
zna4i mn mi e lubopitno kak se 4ustvate ako primerno ste si napraili sefteto i nali ve4e se pribirate v kashti i poradi nqkva prichina govorish s roditelite si (kak e minal denq nqkvi takiva gluposti)no EST NE IM KAZVASH CHE SI SI NAPRAILA SEFTETO...nz shto ama imam chustvoto che pri takava situaciq shte mi e mn stranno i nqma da moga da obelq nito duma .... ?!
Moderated by koalka
т.1 от правилника!
hahaha ne be ne se filmirvam ama ddz 6te kaja na maika mi no ne vednaga na sa6tiq den a za bashta mi nz tam mn me e strah nezavisimo 4e e normalno ,shtot sam po malkata i sam mu slabost i kakto znaete bashtite sa mn revnivi kam dashterite si ... na za tva se chudq kvo shte e chustvoto
bqsna_teenagerka
04-12-2007, 17:05
ами най спокойно им казах когато се млясках за 1 пат...ама за секса не знам дали така леко ще мина....и то зависи кога го направя ако е под 17 :oops: ще си замал4а...защото ще ме е срам 4е сма го направила толкоова рано
sh3_1s_7h3_0n3
04-12-2007, 18:48
всичко ли споделяте с родителите си?! :shock:
прекалено лично е да ходя да споделям с родителите си такива неща... не може на всеки всичко да казваш, пък дори и на тях...
Да не съм луда да им казвам :smt005
ChRiSTiaNo_07
04-12-2007, 18:56
Ми отиваш и казваш "мамо,тати,ибах съ със циганин" http://img122.imageshack.us/img122/7231/biggringq2.gif (http://imageshack.us)
ThePainIsReaL
04-12-2007, 19:09
Нищо .. просто нормален ден. Защо трябва да ми е гадно от това, което съм направила.
malka_sladuranka
04-12-2007, 19:42
Е...за сефтето точно незнам де, но ако до преди малко съм правила секс, не бих ги уведомила. Не, че ще ми се скарат или нещо такова, ама просто ми е неудобно да говоря с тях за такива неща.. :-k
Sexapilna_kukla
04-12-2007, 19:53
Нищо .. просто нормален ден. Защо трябва да ми е гадно от това, което съм направила.
:smt023 Подкрелям!
ABSOLUTme
04-12-2007, 19:56
не съм се замисляла.. :-k най-много да съм по-дружелюбна от обикновено.. :-D
пък и те не падат от марс,ясно им е кво правим като спя в тях и той в нас..ежедневие :lol:
Ами какво да им кажа - ден като всеки друг. Да не би секса да е престъпление?! А вие ако си мислите, че те не се сещат жестоко се лъжете. Те са минали по този път преди нас, колкото и изтъркано да ви звучи е така, а пътя винаги е един и същ.
bulgarche
04-12-2007, 20:24
Същата работа
A_Loving_Girl
04-12-2007, 23:00
всичко ли споделяте с родителите си?! :shock:
прекалено лично е да ходя да споделям с родителите си такива неща... не може на всеки всичко да казваш, пък дори и на тях...
Подкрепям мнението ти!
NiksaN4o
04-12-2007, 23:02
хаха ибати темата :-D ми напълно нормално си говоря с тях. Бати се едно да не им говоря секи път като правя секс ... :wink:
redovno spq v priqteli ili priqtelki i sam na kuponi po celi no6ti 4e i s dni... ot edna godina nasam, az sam na 17... ne mislq 4e ne im e qsno kvo praq kat ne se pribiram
i kvo kat se pribera prosto si govorq
ku me pitat kvo e stanalo kvo sme praili 6e kaja obiknovenite ne6ta i 6te izklu4a 4astta s zaribvkite i seksa :---)
alkobalko
04-13-2007, 05:17
Te се досещат много добре какво правим с приятеля ми. Все пак това не е нищо срамно или престъпно. За првия път не съм отишла директно да им го сервирам. Говорила съм с майка ми и съм и казала. Реагира напълно нормално.
olive_oil
04-13-2007, 07:29
Мен никой не ме кара да си разказвам деня на дълго и нашироко. С майка ми като се видим и си викаме "ооо, как си?" А ако съм била на екс или на диско ми вика "и кво. хубаво ли си изкара" и аз викам "ми да, мн яко беше!" И тва е. И през ум не ми минава да вляза през вратата и да кажа "Мамо, днес го направих."
МИ СЪГЛАСЕН СЪМ и мен би ме било срам а и не съм го праил де