.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    Guest

Kak se chustvahte kogato govorihte s roditelite si sled...

zna4i mn mi e lubopitno kak se 4ustvate ako primerno ste si napraili sefteto i nali ve4e se pribirate v kashti i poradi nqkva prichina govorish s roditelite si (kak e minal denq nqkvi takiva gluposti)no EST NE IM KAZVASH CHE SI SI NAPRAILA SEFTETO...nz shto ama imam chustvoto che pri takava situaciq shte mi e mn stranno i nqma da moga da obelq nito duma .... ?!

Moderated by koalka
    т.1 от правилника!

Guest
    hahaha ne be ne se filmirvam ama ddz 6te kaja na maika mi no ne vednaga na sa6tiq den a za bashta mi nz tam mn me e strah nezavisimo 4e e normalno ,shtot sam po malkata i sam mu slabost i kakto znaete bashtite sa mn revnivi kam dashterite si ... na za tva se chudq kvo shte e chustvoto

ами най спокойно им казах когато се млясках за 1 пат...ама за секса не знам дали така леко ще мина....и то зависи кога го направя ако е под 17 ще си замал4а...защото ще ме е срам 4е сма го направила толкоова рано

всичко ли споделяте с родителите си?!

прекалено лично е да ходя да споделям с родителите си такива неща... не може на всеки всичко да казваш, пък дори и на тях...
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Да не съм луда да им казвам

Ми отиваш и казваш "мамо,тати,ибах съ със циганин"

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Нищо .. просто нормален ден. Защо трябва да ми е гадно от това, което съм направила.

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Е...за сефтето точно незнам де, но ако до преди малко съм правила секс, не бих ги уведомила. Не, че ще ми се скарат или нещо такова, ама просто ми е неудобно да говоря с тях за такива неща..

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от ThePainIsReaL
    Нищо .. просто нормален ден. Защо трябва да ми е гадно от това, което съм направила.
    Подкрелям!

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    не съм се замисляла.. най-много да съм по-дружелюбна от обикновено..
    пък и те не падат от марс,ясно им е кво правим като спя в тях и той в нас..ежедневие
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Ами какво да им кажа - ден като всеки друг. Да не би секса да е престъпление?! А вие ако си мислите, че те не се сещат жестоко се лъжете. Те са минали по този път преди нас, колкото и изтъркано да ви звучи е така, а пътя винаги е един и същ.

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Същата работа

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
    всичко ли споделяте с родителите си?!

прекалено лично е да ходя да споделям с родителите си такива неща... не може на всеки всичко да казваш, пък дори и на тях...
    Подкрепям мнението ти!
    Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.

хаха ибати темата ми напълно нормално си говоря с тях. Бати се едно да не им говоря секи път като правя секс ...
    Слабите се стремят към порядъчност, силните владеят хаоса!

Guest
    redovno spq v priqteli ili priqtelki i sam na kuponi po celi no6ti 4e i s dni... ot edna godina nasam, az sam na 17... ne mislq 4e ne im e qsno kvo praq kat ne se pribiram
    i kvo kat se pribera prosto si govorq
    ku me pitat kvo e stanalo kvo sme praili 6e kaja obiknovenite ne6ta i 6te izklu4a 4astta s zaribvkite i seksa

Te се досещат много добре какво правим с приятеля ми. Все пак това не е нищо срамно или престъпно. За првия път не съм отишла директно да им го сервирам. Говорила съм с майка ми и съм и казала. Реагира напълно нормално.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Мен никой не ме кара да си разказвам деня на дълго и нашироко. С майка ми като се видим и си викаме "ооо, как си?" А ако съм била на екс или на диско ми вика "и кво. хубаво ли си изкара" и аз викам "ми да, мн яко беше!" И тва е. И през ум не ми минава да вляза през вратата и да кажа "Мамо, днес го направих."
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

Guest
    МИ СЪГЛАСЕН СЪМ и мен би ме било срам а и не съм го праил де

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове