View Full Version : mom4eta obi4ate li.....
obi4ate li skandalite edin vid kat se skarate s gadjeto i posle se sdobrite po dobre li vi e.....splotqva li vi.......bqh qsna pls .....
happy_cute
04-12-2007, 18:53
Не
Наистина ли ни питаш дали обичаме скандалите,бе? :shock:
cherinka
04-12-2007, 19:23
Някои обичат споровете, а не скандалите. Иначе кой нормален човек ще обича да се кара.......
f1s714e70
04-12-2007, 19:27
obi4ate li skandalite edin vid kat se skarate s gadjeto i posle se sdobrite po dobre li vi e.....splotqva li vi.......bqh qsna pls .....
XAxa :mrgreen: qsna 4u6ki kvo mi gi pi6e6 tiq "....." mn si qsna nqaam dumi XAxaxXAx
ако си садо-мазохист ...давай скандали...хахаха
:arrow: не може ли просто с разговор на 4-ри очи?и всичко ще е ок.
sweet_girl_
04-12-2007, 19:54
Не. :-D
nencuHka
04-12-2007, 19:58
Хмм...приятелката ми е с Г. от година почти и
всеки ден не могат да минат без да
се скарТ ЗА НЕЩО ДРЕБНО. Но колкото повече се
карат ,толкова по се обичат :lol:
Just_say_no
04-13-2007, 10:46
какво??? Скандалите сплотявали?? :shock: Господи колко бързо се мени света :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Katerichka
04-13-2007, 12:34
Някои обичат споровете, а не скандалите. Иначе кой нормален човек ще обича да се кара.......
Колко USER-а са те минали тебе ? Може ли и аз да се регна? :twisted: :-D
Хах, определено не обичам да се карам.
ами сдобряването винаги е мил и трогателен момента ама споровете са кофти нещо... :smt013
Хмм...приятелката ми е с Г. от година почти и
всеки ден не могат да минат без да
се скарТ ЗА НЕЩО ДРЕБНО. Но колкото повече се
карат ,толкова по се обичат :lol:
И аз с моита приятелка все се караме за глупости но винаги се оправя ме защото се ОБИЧАМЕ :smt007 :smt007 :smt007
И спорове и скандали не обичам.
Обичам ги естествено. Нали знаете... или може би не го знаете тва неписано правило: "След голям семеен спор/къвга се получава най-якия секс. За някои може да не е истина, ма за мен отговаря на 100% :-D
Zavisi. Gadje v momenta nqmam, no s nai dobrata mi priqtelka sum se karal sumati puti, ot koito edin mnogo naseriozno i naskoro. Istinata e che tova ni nakara da si kajem dosta neshta koito sa istina i da si razberem greshkite, kato vseki se opita da se promeni taka che da e pone malko po dobur, i tova da ne se sluchva otnovo. Podoben vid karanici me splotqvat s horata, no dokato bqhme skarani kakvo mi beshe ne e istina. Absurd e da kaja che obicham da sum skaran s blizki za men hora, no ponqkoga ima i happy end.