View Full Version : TERRANOVA
ей искам да питам от софия хората в теранова има ли сега намаление и ако да до кога, защото ще ходя някъде първата седмица на юли и исках да си взема няколко евтини потничета от там..
Lexynnka
06-21-2010, 19:42
ей искам да питам от софия хората в теранова има ли сега намаление и ако да до кога, защото ще ходя някъде първата седмица на юли и исках да си взема няколко евтини потничета от там.. винаги има парцалки по 5-10-15 лв :lol:
StreetFame
06-21-2010, 22:45
а дълги дънки има ли? :D и колко струват г/д?
Lexynnka
06-22-2010, 07:46
^ ако питаш за София, би трябвало да има (винаги има 8-) ) за цена не мога да ти кажа точно, преди бяха около 40лв
StreetFame
06-22-2010, 08:08
е преди да, ама са като е лято не трябва ли да ги намалят? 8-)
Аз онзи ден видях за 20 някъде ..
StreetFame
06-22-2010, 08:14
оо супер :grin:
кажете за Аутлета на Теранова и Калиопе-как са нещата там,цени нещо??Очертава ми се ено пътуване до Сф и искам да знам дали си заслужава да мина през Аутлета
lipstick
06-22-2010, 15:54
кажете за Аутлета на Теранова и Калиопе-как са нещата там,цени нещо??Очертава ми се ено пътуване до Сф и искам да знам дали си заслужава да мина през Аутлета
Определено си заслужава да го посетиш!!! :grin: Дрехите са по от 4 до около 20!!! Супер евтино е !!! :grin:
GunSnSteelflowers
06-22-2010, 16:14
Ами колко е известен не знам... Но да, може да се каже. Има добри попадения, но качеството не особено. Аз миналата година си бях купила един потник- бях с червени конци... Е, към първия-втория месец max беше станал розов от червените конци при пране... И такам :-D
FamauseBaby
06-22-2010, 16:34
Къде има такъв магазин в Пловдив, Сливен или Стара Загора ?
Molzinka
06-22-2010, 17:53
в Пловдив в мола, в Стара Загора също.
pinkflower
06-22-2010, 18:00
За мен лично не е кой знае какво.
Панталони имаше последно едни грозни радърпани и едни дето бяха предимно xs 8-)
Роклите също не бяха нищо особено,но можеш да си намериш доста симпатични блузки :)
Molzinka
06-22-2010, 18:08
Роклите също не бяха нищо особено,но можеш да си намериш доста симпатични блузки :)
Аз ходих преди месец някъде и останах ужасно разочарована :? Имаше само боклуци от старите колекции. Вярно, че бяха много ниски цените, но струва ли си при положение, че дрехите бяха МНОГО зле.
pinkflower
06-24-2010, 11:21
Аз ходих преди месец някъде и останах ужасно разочарована :? Имаше само боклуци от старите колекции. Вярно, че бяха много ниски цените, но струва ли си при положение, че дрехите бяха МНОГО зле.
Да определено има и супер много боклуци :X
Ми известна е ..ама дрехите от първото пране в пералня и им става нещо ;дд така че не са мн качествени :? но пък иначе са евтинки (особено при намаленията..) ии има хубави работи .. :) имам страшно мн неща от там, пък нищо че са боклуци :D :D
Според мен не са боклуци нося една тениска вече приблизително 2години и не е мръднала нито е избеляла нито се е разтегнала!
Ми известна е ..ама дрехите от първото пране в пералня и им става нещо ;дд така че не са мн качествени :? но пък иначе са евтинки (особено при намаленията..) ии има хубави работи .. :) имам страшно мн неща от там, пък нищо че са боклуци :D :D
Според мен не са боклуци нося една тениска вече приблизително 2години и не е мръднала нито е избеляла нито се е разтегнала!
На дрехите им няма нищо може градусите или нещо от настройките на пералнята да не е подходяща за някоя дреха :-D :-D ии аз незнам
ми Теранова не е скъпо изъбщо ама дрехите ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да се перат 30 градуса, защото иначе им пада щампата.. аз така мн злобно си прецаках няколко блузки.. 8-) аз сега съм си харесала една широоокка тениска от там за 15 лв мисля че, което въобще не е скъпоо... ТАЯ СЪБОТА ЩЕ ДЕЙСТВАММ :grin: :grin:
StreetFame
06-25-2010, 07:49
и аз отивам утре
дано има хубави работи
:D
SladkotoPoly
06-25-2010, 10:59
Има ли Аутлет на Теранова във Варна,Добрич ако някой знае да каже плс и да обясни къде по-точно. :-)
панталоните хич не ми прачет,че са хс,аз съм вече към ххс :lol:
NoCaption
06-28-2010, 18:02
някой може ли да ми каже ориентировъчно какви са цените в теранова на дънки, къси панталонки, рокли и тениски :?:
StreetFame
06-28-2010, 18:13
някой може ли да ми каже ориентировъчно какви са цените в теранова на дънки, къси панталонки, рокли и тениски :?:
дънки по 20-30
късите, които видях бяха по 40
за друго не си спомням
Molzinka
06-28-2010, 18:20
дънки - 20-30-40
къси панталонки - 20-30
тениски - 10-15
рокли - 20-30
:) :)
cappuccin0
06-28-2010, 18:29
дънки - 20-30-40
къси панталонки - 20-30
тениски - 10-15
рокли - 20-30
:) :)
+ Има къси панталонки и по 10лв. : )
girl4eety
06-28-2010, 20:15
много са им хубави дрешкитее :-)
NoCaption
06-29-2010, 10:38
мерси за бързите отговори =)
супер еее .. { }} обожавам TERRANOVA .. всичките ми .. айде на всичките ама повечето дрехи са ми от там .. ;d
:smt007
В Пловдив края на главната откъм малката главна последния магазин в дясно 8-) Надявам се да си ме разбрала. Тоооест като тръгнеш по главната в посока пешеходния мост/площад съединение когато вече свършва при джумаята в дясно се пада магазинът.С големи букви пише TERRANOVA. 8-)
s0b1esk1
06-29-2010, 14:00
аууу супер долното място, дрехите нито подредени нито качествени. това не е никава марка за мене. става да си вземеш некви парцалки за вкъщи или тренировки
Само дето там в момента има ремонт, така че в Пловдив - Теранова в Мол Пловдив :)
ledenakrasota
06-29-2010, 17:09
Някой знае ли кога излиза новата им колекция? :)
има ли намаление на аксесоарите?
^ Ами то има намаление на всичко.
Аз видях на разни колани ,слънчеви очила , шапки и всички такива аксесоари :)
SladkotoPoly
06-29-2010, 21:06
Има ли Аутлет на Теранова във Варна,Добрич ако някой знае да каже плс и да обясни къде по-точно. :-)
само на мен никой не ми отговори :-# :-D както винаги
RecoveryNY
06-30-2010, 06:48
Аз обожавам Теранова. :grin:
Супер сладки парцалки имат,цените са им достъпни за всеки,мисля. :)
Преди мен някъде бяха казали,че не са особено качествени и след едно пране шевовете се развалят.. :-o На мене не ми се е случвало досега,а почти всичките ми дрехи са от там.. :D
cappuccin0
06-30-2010, 11:08
Аз обожавам Теранова. :grin:
Супер сладки парцалки имат,цените са им достъпни за всеки,мисля. :)
Преди мен някъде бяха казали,че не са особено качествени и след едно пране шевовете се развалят.. :-o На мене не ми се е случвало досега,а почти всичките ми дрехи са от там.. :D
И на мен не ми се е случвало на дрехите да им стране нещо .. явно не ги перат както трябва, не знам ! :D
cappuccin0
06-30-2010, 11:10
само на мен никой не ми отговори :-# :-D както винаги
Аз съм от Варна и мисля че няма Аутлет на Теранова : )
JoLLiE92
07-27-2010, 14:12
Вие БАВНОРАЗВИВАЩИ ЛИ СТЕ ?! :booooomb: нормално да са боклучави като си вземате потник за 10 лв ... комерсиалните им неща с надпис Тerranova не са хубави, но дънките, чантите, якетата са много качествени.. но като не са 10 лв . предполагам няма да Ви се харесат на изтънчения вкус... ;//
babygirl23
07-27-2010, 14:24
всеки със стила си но не можеш да си на 17-18 години и да казваш на другите бавноразвиващи ...и на мене не са ми приятни точно тези гледки т.е. момиче на 14 год. с къси панталокни и потник за 10 лв с голям надпис
Ако се поразровиш повечко можеш да намериш и хубави дрешки. Иначе има и доста гадни, например тениските с тъпи надписи, но то във всеки магазин има и кофти модели. Така че не е зле, купувала съм си доста неща от там.
Има ли Теранова във Враца? и ако може адрес ?
Ами във Враца знам, че няма.
JoLLiE92
07-29-2010, 20:08
всеки със стила си но не можеш да си на 17-18 години и да казваш на другите бавноразвиващи ...и на мене не са ми приятни точно тези гледки т.е. момиче на 14 год. с къси панталокни и потник за 10 лв с голям надпис
казвам им бавноразвиващи на всички в т0я форум щото всички се мислят за много интелигентни и остроумни и като ги попиташ нещо сериозно си показват дебелашките шеги и спамовете и малоумията, според които ако не си купиш яке и ботуши от втора употреба и потник за 10 лв. държавата те е прецакала ! иначе ..young, broke and glamorous .. е техния стил .. к0ето на мен лично ми е адски противно .. peace
Популярна е и също не е много скъпа,точно за това много хора си пазаруват от там и ходят еднакви по улиците.
Neopitom3na
07-30-2010, 14:27
Аз имам доста парцалки от Теранова ии... смятам, че са си ок за цената. На мен до сега нищо не ми се е късало, разширявало или нещо такова не знам.. 8-)
Ами аз си купувам дрехи, не всички, но имам някои потничета, някои техни дерхи са убийствено банални, като например блузката със сърчицата, с тея фейсовете на емотиконки, и на тия дето пише Теранова, имат поли които са по 1 педя и някои момичета ги носят без клин, което е доста мм смешно поне за мен, ако си взимам нещо то то е някво от тия потничетата изчистените.Имат яки неща ама понеже са по-евтинки, много момичета си ги купуват и са много еднакви иначе http://prikachi.com/images/306/2382306h.jpg ейй тва си го взех предии месеци, беше забито във дълбините на Татар, хареса ми и понеже не бях виждала никой с такова си го взех, иначе дерхите не са ми се разтеглили, изсветляли или нещо подобно, само 1 жълто потниче, му се появиха няколко мънички, мънички дупки ниско почти на края на потника..
Имам дрешки от там, главно заради самите модели. Иначе за цената си, стават за няколко месеца носене. Аз имам едно якенце, дето си го нося 2ра година и не е мръднало, но дънките им са пълен ужас ...
Аз имам доста парцалки от Теранова ии... смятам, че са си ок за цената. На мен до сега нищо не ми се е късало, разширявало или нещо такова не знам.. 8-)
Да бе...и на мене засега каквото съм си купувала като качество нямам оплаквания - дано и да нямам занапред :) Товаа са тениски, потници, дънки, някои плетени неща... Всичко е наред, пере се в пералнята, суши се и в сушилня и никви грижи :D
Неска ходих..има намаление от 70% вех си 2 тениски еднакви са само че едната е коралово синя, а другата черна и една бяла дълга пола.
shootingsttar
08-02-2010, 19:15
Е TRN са велики .. <3 много им обичам дрешките :grin: е има и по някоя и друга дупчица ама кво ми пука ;d на цена са идеални и то не само дрешки е обувки,чанти и квот се сетите :D
Paramour
08-02-2010, 20:55
не са лоши парцалките 8-)
Хора.. :Д има ли чанта на лола бъни там? умирам за такава.
Някой ако знае просто златен ще е ;дд Защото нещо мързела :D :D :D
vanity23
08-25-2010, 07:35
emi gore dolu izvestna e..ama bluzkite sa tupi ima po 1 nadpish4e Terranova i tova e...
ти май в магазин теранова не си влизала :? :? :? по един надпис WTF ??? да бе да има такива изчистениблузи и те са 2 -3 модела всичко др е цялото в щампа
vanity23
08-25-2010, 07:38
Iskam da popitam tazi marka populqrna li e? I skypa li sa i produktite? :smt008
ами марката не е безизвестна .... на всеки като кажеш теранова и знае но от там блузите не са качествени макар че са евтини на външен вид са мн сладки но след 1вото 2рото пране и стават на дупки :( :( :( :( :( :(
XheroineX
08-25-2010, 07:49
олеее от каде я изровихте тая тема от 2007 :(
MissNothing
08-25-2010, 08:14
Iskam da popitam tazi marka populqrna li e? I skypa li sa i produktite? :smt008
ами марката не е безизвестна .... на всеки като кажеш теранова и знае но от там блузите не са качествени макар че са евтини на външен вид са мн сладки но след 1вото 2рото пране и стават на дупки :( :( :( :( :( :(
Аз пък досега за щастие съм нямала проблеми с дрехите на Теранова. Само едно потниче малко ми се разшири заради ластика и едни панталонки пак се скъсаха леконаластика, но аз ги ползвам само за вкъщи така че няма значение.
Не са лоши дрехите и цените са им супер, но предпочитам да си купя нещо от ZARA - може да е по-скъпо, но поне съм сигурна, че няма да стане на дупчици
lisi4ety
08-25-2010, 14:40
всеки знае от къде ти е блузата и тн, много мразя такива работи всички да знаят колко ти струват дрехите и от къде са :D
Еми пазарувай от бутици, за да няма такива работи..
пфф
lisi4ety
08-25-2010, 14:43
и на мене не са ми приятни точно тези гледки т.е. момиче на 14 год. с къси панталокни и потник за 10 лв с голям надпис
хахахаха, момичетата на 14 с дълги панталони ли да ходят?!
Не съм фенка на ТЕРАНОВА, дрешките са гаднички, много е изтъркано, всяка втола кифла от там пазарува.
vIKToriYa
08-28-2010, 12:14
хъм... теранова .. Магазинът им е точно под нас..и да ви кажа, че стоката дето я има в БГ изооообщо не е истинстката теранова ;щ то за това нещата им са евтини...
Тук-таме има по някое друго дефектче на блузките и т.н.....(защо ли : ? )
++++ така е !!! за жалост .... :?
Аз пък си я харесвам Теранова-та.Много сладки парцалки продават.Не е `висша` мода,но дрешките им са подходящи за тийнейджъри и са достъпни.Плюс това са много готинки.
Незнам къде сте ги видели тея дефекти,но аз имам доста дрехи от Теранова и не съм видяла да имат дефекти,дупчици и т.н. :?
anonymous708973
08-28-2010, 14:35
Имат и готини неща. Обаче новата им колекция - евтини кожени панталончета, които Бог знае защо съчетават с памучни тениски с къс ръкав... нвм, отвратителна е.
Изядох се обаче последния път. Пуснали са на по 5 лв страхотни нормални тениски - без щампи, с триъгълно деколте и много къс ръкав. М-ката ми е перфектна на ширина, обаче ми стяга на подмишниците и подозирам, че като се изпере, ще се свие още повече и отиде конят в реката... :? А тениските са чуднички! Никога не съм имала проблем с потниците или нещо друго, освен че на единият му се разтегнаха презрамките и като мръдна малко, половината ми сутиен се вижда...
anonimchetou
08-28-2010, 14:48
харесват ми самите дрехи.. но не и качеството.. иначе са цветни,различни и сладки. Този черния кожен панталон го бях пробвала и ми седеше отвартително.. А ако говориш за едни най-обикновенни тениски.. дето ги има в различни цветове.. аз си бях взела такава бяла и съм мн доволна само дето малко прозира.
anonymous708973
08-28-2010, 15:24
Тия са страхотни, не прозират даже, ама ми подпира под мишниците, а аз се побърквам при най-малкия физически дискомфорт, причинен от дреха... :x
BlackEyedPeas
08-28-2010, 15:28
Взимам си от там дрехи, но последните няколко месеца нещо не ми харесват.
mecheeeee
08-28-2010, 15:53
В моя град Русе няма ... но често ходя във Варна и задължително минавам от там :) Не винаги си купувам , но често има хубави нещица :) Последният път си взех елече и шал :smt049 :)
Повече не бих си купила тениски от там.Всички ще имат такава.Тъпо е абсолютно всички хора да са еднакви.Пък и на всички кифли дрехите са им от там, пък и вече е изтъркана тая теранова.Бих си купила само панталон или дънки от там, щото навсякъде са едни и същи.
BaffaLsc
08-28-2010, 18:24
Бих си купила само панталон или дънки от там, щото навсякъде са едни и същи.
Да ,само дето днеска бях там и има абсолютно същите дънки каквито можеш да намериш и в най обикновен магазин само с разликата ,че в теранова са 40 лева ,а иначе можеш да ги намериш от 25 до 30 лева абсолютно същите ;)
Амии има си хубави дрешки ,въпреки че някои от моите приятелки казват ,че като ги изперат и вече имат по 1-2 дупки :shock: Не знам от какво става така .. при мен никога не е имало проблем :)
днес влязох да им разгледам УЖ новата колекция .. и нещата сякаш са от пролетната ,пфф :? :?
anonymous708973
08-28-2010, 18:46
Абе, дупките са от това, че някои не знаят как да ги перат. :wink:
^ и аз съм съгласна .. имам една блуза от 3 години и и няма нищо .. сметни
BaffaLsc
08-29-2010, 07:56
^ и аз съм съгласна .. имам една блуза от 3 години и и няма нищо .. сметни
Не знамм ... така казват и то наистина е така като им погледна някоя блуза има по 2-3 малки дупчици :-D
Qnkishhh
08-29-2010, 08:00
Имам тениска, дънки и поличка от Теранова, не са ми мръднали. Единственият недостатък на тениската е, че малко след като сия купих, забелязах, че половината град има същите, само че в други цветове. :?
anonimchetou
08-29-2010, 08:24
на мен ми харесват много дрехите на Теранова.. А за Ню Йоркър да не говорим.. за тях съм луда. Тука в Бургас бях минавала на скоро и мярнах много хубави дрехи, на много "хубави" цени.. Нещо като кожено бюстие -49 лева ли 40 лв. нещо от сорта.. Иначе има хубави неща..
SummerDream
08-29-2010, 08:54
Абе, мен нещо новата колекция не ме радва \:
Иначе, като цяло съм доволна от дрехите на ТРН, свежички са, цветни..Някои тениски ми избеляха от многото пране..и да, кофти е, като видиш, че половиният град има като твоята тениска/дънки д;
BabyBluee
08-29-2010, 08:59
Няма колекция от която да не съм си откраднала поне 5 блузки :oops: :D
Wasilewaa
08-29-2010, 12:30
АЗ ОБИЧАМ ТЕРАНОВА !!!!!!!!!! :-)
Ми горе-долу ми харесва Терановата...повече ми харесва New Yorker <3
mecheeeee
08-29-2010, 14:45
Кога започва есенно-зимната колекция !??
Pff, в магазините от тоя тип има абсолютно еднакви неща - Терата, Калиопе, Ню Йоркър, Кенвело, Телито .... само моделите им са различни, но са в еднакъв стил, пък напоследък като са почнали с тия кожените... аман, хиляда години си търсих яке със страничен цип, само на 1 магазин намерих и тая година навсякъде пуснаха, брей.
Не знам.... на Тера нещата сякаш са най-некачествени, имам 3 блузи, ама и трите са някак накриво ушити... като се носи не се забелязва, обаче като я сгънеш тегелите яко си минават тъй през средата. :D Ама са готини де :D
rosencetooo
09-09-2010, 06:27
В момента има ли намаления в Теранова ?
раур, не. сега е новата колекция. кожени якета, елечета, клинчета у-а ;; аз имам мноого дрехи от трн - суичъри, пуловери,къси панталонки, дънки, тениски, чанти просто супер мн го обичам този магазин и ми отговаря на стила изцяло :grin:
Molzinka
09-09-2010, 09:32
харесва ми новата колекция, харесах си сиви дънки и се чудих чудих дали да ги взема, защото миналата година си купих панталон от новата колекция и на 2-рата седмица му се скъса копчето, та бях решила да не си взимам, но си взех. Засега съм доволна :) Колкото до тениските наистина са ужасно качество :(
dqvolcheto9
09-09-2010, 19:46
мацки има ли терранова в Плевен и ако да ако може адреса :)
платовете като цяло не са хубави :?
май пак пиша в тази тема, но както и да е, и без тва ми е тъпо :D таа има и хубави дрехи, но има и боклуци. като цяло стила им много отговаря на моя и затова често пазарувам от там. цените не са висок, но сега като е новата колекция малко са ги надули :D
Преди две години много ми се хареса марката като за първи път си купих дънки оттам. Те изненадващо са с много добро качество. Имам просто всякакви дрехи оттам панталони, дънки, потници, шапки и така нататък. Все още много ми харесват някои моделчета, но съм съгласна че качеството им е под всякаква критика :-D Купих си от онези тениски "Smiley" и след 3-4 пране цялата отпред се надупчи. Ама толкова много дупки ще кажеш, че молци са я али (хаха сигурна съм че не са молци :D).
А сега са модерни тези ботуши, на които подметките са им като джапанки. Ха-ха. Това като стъпиш в снега с него се намокряш от един път. Точно все еднo да ходя с летните с джапанки.
А за въпроса детo всички ходят с еднакви дрехи няма спор-така е. За това са по-добри за мен лично марки като tally weijl, calliope, cropp town ..
Та стават теранова, супер цени, само качеството куца... :)
Преди две години много ми се хареса марката като за първи път си купих дънки оттам. Те са с много добро качество. Имам просто всякакви дрехи оттам панталони, дънки, потници, шапки и така нататък. Все още много ми харесват някои моделчетата, но съм съгласна че качеството им е под всякаква критика :-D Купих си от онези тениски "Smiley" и след 3-4 пране цялата отпред се надупчи. Ама толкова много дупки ще кажеш, че молци са я али (хаха сигурна съм че не са молци :D).
А сега са модерни тези ботуши, на които подметките са им като джапанки. Ха-ха. Това като стъпиш в снега с него се намокряш от един път. Точно все едни да ходя с летните с джапанки.
А за въпроса дети всички ходят с еднакви дрехи няма спор-така е. За това са по-добри за мен лично марки като tally weijl, calliope, cropp town ..
Та стават теранова, супер цени, само качеството куца... :)
тези тениски SMILEY се перат на ръка , нали знаеш?!
иначе аз съм доволна от марката 8)
Имат хубави попадения като модели, но в БГ нещата не са от най - високо качество. Повечето ми неща са ми от други държави в Европа и не са пострадали, но иначе една блузка за един сезон мах и я хвърляш, ако е от БГ тя трудно ще изтрае повече :-D , а и не са толкова скъпи нещата, че да ти е жал да хвърляш дори и да не става вече.
wesuuu11
05-08-2011, 14:06
На мен всички дрехи са ми от там - ефтино е и стила ме кефии :-D :grin: Колкото до качеството, много е относително :) Например четерита ми чифта дънки не са мръднали, суичърите също, но някой път тениските не са особено качествени :o като цяло съм доволна. Много си ме кефат парцалчетата :-) :-)
OrangeGirl
05-08-2011, 14:10
Имам доста дрехи от TRN и досега не съм имала проблем с тях, освен с един чифт дънки, които се скъсаха бързо. Две приятелки също ги имаха и на тях ги сполетя същото. :lol:
Sunny1235g
05-08-2011, 14:40
Обичам я тая марка бе :-) :-)
Нямала съм инциденти освен дупки по тениските. :D :D
JustForFun
05-08-2011, 19:34
Само дънките им харесвам. Тениските след 1-2 пране се разтягат и не стават за нищо , освен за парцал, с който ще бърша праха. Надупчват се отпред и приличат на торби. Щампите са сладки и това изкушава всички, но след това просто съм адски разочарована. Имам суитчери от там, които засега нищо им няма. Но като цяло само дънките стават. В ню йоркър тениските също имат много сладки щампи, да не говорим, че някой са си релефни, което е много сладурско, на същата цена са, а плата е СТРАХОТЕН. Не се разтяга, нито се надупчва. Междудругото калиопето и теранова са на една фирма. Просто в калиопе има дрехи и за по-бизнес дами.
Vodnokonche
05-10-2011, 12:32
аз от време на време пазарувам като изпадне няква промоция и намаления
Това са евтини нискокачествени боклуци...и от там пазаруват всички и от ню йоркера не мерсии
иначе не толкова скъпи, хубави и качественi дрехи има в tally weijl и h&m
Мен ме дразни това,че новата стока я дават по 50-60 лв някъв малък парцал и след един месец вече е 20 лв....
Така се прецаках зимата,взех си 3-4 неща общо сметка 100 лв и сега виждам,че дънките от 50 са на 20 и двата чифта и всяко второ момиче ги има.
Ето примерно и сега има едни супер сладките къси панталонки с тиранти е извинявай 50 лв за 50 сантиметра няма да дам...И ше ги направят на 20 или 30 лв след няколко месеца.По същия начин и една рокля - 60 лв -е НЕ...Тва супер много ме вбесява...Много е готина,искам да си я взема ама едвам ти прикрива оная работа и са и дали 60 лева.За кво толко пари?Кое толкова и е скъпото? :-x
gummybear
06-10-2011, 10:23
Има хубави къси панталонки :-) ;d
DiidolinaA
06-10-2011, 12:37
Аз също имам доста дрехи от там, ама винаги гледам да си пазарувам само при намаления, защото както казаха по-нагоре едни дънки за 50-60 лв на намаление са ти 20... Абе платовете са големи боклуци, ама моделчетата грабват окото :D
Josefinne
06-10-2011, 14:13
Имат атрактивни идеи, но отбягвам да пазарувам от там , защото:
1) самите модели на дрехите са много скапани - изглежда супер на закачалката, обаче като го облечеш ти акцентира точно на местата, които би трябвало да скрива. Винаги имам чувството, че са копирани от някъде другаде, ама нескопосано.
2) материите и платовете не винаги са в ред. Ето, оня ден си купих един клин и той се оказа скъсан точно на задника!
3) много ме е яд, като дам за нещо 70 лв и след един месец видя, че е намалено на 20. Не че съм против намаленията, а по-скоро съм против увеличенията, които лъсват, като видиш въпросната втора цена. Все едно са ме ограбили.
Иначе от там имам един зелен суитчър, който много харесвам и често си го нося :)
pressiana
06-11-2011, 11:07
Не харесвам този магазин, честно казано. Всички пазаруват оттам и после влизаш и гледаш - а, ето на А. дънките, на Б. блузата, на В. жилетката и т.н. И какво остава? Дори да си харесам нещо, не си го купувам, защото ще видя още 20 човека със същото. Качеството им не е едно от най-добрите, но като за цените си е задоволително.
koshtramba
06-11-2011, 11:09
Дааа, и аз мразя комерсиализма. Мразя го! Като видя някой с нещо като моето и вече не го харесвам!
IntoTheWild313
06-11-2011, 11:21
Много съм разочарована от тази марка.
Дрехите, които си купих от там се съсипаха. За тези пари, които дадох, щях да си взема много повече и по-качествени неща... А и както казаха преди мен, след като видях 2-3 със същите дрехи, като моите ми се отщява да ги носа. Ноо.. човек се учи от грешките си :) .
VampireLover3
06-11-2011, 11:40
Само аз ли нямам никакви дрехи от Terranova и New Yorker, всъщност от NY имам само една шапка ? 8-)
Roksolana
06-11-2011, 11:55
^^
Споко, и аз нямам нищо от Terranova. Бях си купувала преди мнооооооого време и останах крайно разочарована от качеството, затова вече ги подминавам тия магазини :D
kalpazanka
06-12-2011, 09:52
Темата е стара и с доста постове на латиница. Пуснете си нова.