View Full Version : tineijarskata lubov
Mislitel......
04-12-2007, 19:57
Hora, dneska se zamislih nad edin vapros - Vazmojno li e lubovta , rodena v tiq godini , da zavar6i s ne6to seriozno ??? moje glupavo da zvu4i , no......cql den tva mi e v glavata.Pove4eto hora smqtat 4e istinskata lubov 6te doide kato stanem po golqmi , .....no dali ima izklu4eniq , dali ima nqkoi koito q e nameril ot rano ? Poznavate li nqkoi takiva izklu4eniq,koito sa zaedno ot gimnaziq , da re4em i ve4e sa edno semeistvo na zrqla vazrast???? :| I kakvo mislite po vaprosa???
SaYoNaRa
04-12-2007, 19:58
Ако в тази възраст намериш точния човек е възможно, вероятността да го откиреш е минимална
i za6to , da e minimalna , ne e li se taq dali 6te e sega , sled 20 ili 30godini?
Хммм :-k не мисля, 4е може да се намери "истинската любов" на тази възраст, но пък никога не се знае :wink:
SaYoNaRa
04-12-2007, 20:04
С годините хората навлизат в по зряла възраст, а повечето тийнейджъри търсят тръпката, моментото увлечение, бройките и т.н.Докато зрелият човек(може да е след 20-30 години да) търси сериозна връзка...
Да,напълно е възможно и доста връзки са доказателство.Като са намерили човека,с който си пасват във всяко едно отношение по-рано продължават връзката си.
Възможно е :wink:
Mi , ne si4ki se uvli4at po broika , sex i tem podobni , ima i takiva koito ne sa zaedno zaradi tva ...... Vinagi ima izklu4eniq :smt008
SaYoNaRa
04-12-2007, 20:21
Mi , ne si4ki se uvli4at po broika , sex i tem podobni , ima i takiva koito ne sa zaedno zaradi tva ...... Vinagi ima izklu4eniq :smt008
Затова не казах, че е невъзможно
nencuHka
04-12-2007, 20:25
Аз пък не съм съгласна ,че не може..
Познавам родители на познати и приятели,
които от 1-2 клас до завършване са учили заедно и
след време са се оженили/омъжили...
Така,че може и една любов да се зароди от 14-15-16 години..
Макар,че в днешно време никой не мисли за
женитба на 20-21-22-23 годишна възраст [-X
Различно е от 80-тте....
e , da de 19,20......rano e , no spored men ako naistina se obi4at ( a ne izmislenite vrazki ), moje da badat zaedno i ve4e kato porasnali. Moje da se zapazi takava lubov :D
проблема в тая възраст е че хората се променят и променят вкусовете си много бързо
днеска си падаш по някой ,утре-не
докато после човек пак се променя ама много по бавно
и те имат възможността да свикват постепенно
един с друг...
но това не пречи да срещнеш някой с който да си пасвате и в ранна
възраст
=D> , dam tova deto kaza mi haresva
bulgarche
04-12-2007, 20:51
Познавам такива хора...братовчедка ми
Мислех че и със сестра ми ще стане така, но след 3 години скъсаха...
Bravo na Bratov4edka ti :D
_[LiFe-StiLe]_F
04-12-2007, 21:36
С годините хората навлизат в по зряла възраст, а повечето тийнейджъри търсят тръпката, моментото увлечение, бройките и т.н.Докато зрелият човек(може да е след 20-30 години да) търси сериозна връзка...
именно ;) тоест дете на по 13-14-15 не може да срещне точния човек именно защото това е възраста на флирта, на забавленията и мимолетните връзки! мисленето на едно 15годишно дете е различно от това на 25годишен човек например!
CVETELLINA
04-12-2007, 21:54
Еми то винаги си има изключения от всяко правило-но като цяло мисля,че шансът да намериш бъдещият си съпруг/а в тинейджърска възраст е минимален.Не мисля че с толкова малко житейски опит,имаме изграден някакъв критерий,че да можем да кажем "Това е човека,за когото ще се омъжа."Може сега да мислим едно,но когато минат 3-4 години да си сменим мнението,а и не мисля,че трябва да си натоварваме живота с кой знае колко сериозни връзки още от 15-16 години :wink: :P
lLady_MooN_RaiN
04-13-2007, 04:51
Разбира се, че може.По две причини:
1. Тийнейджър си до 19. А това е една сериозна възраст, някои се женят тогава. Мисля , че на 19 си достатъчно голям и за нещо истинско
2. Любовта може да пламне, както в детската градина, така и в университете. За нея няма определена възраст.
thirteen
04-13-2007, 05:23
Ами познавам 2 доказателства:
1. Едните са тръгнали, тя в 9кл,а той в 10кл. и миналата година им бях на сватба, когато бяха на 26 и 27 :)
2. Другите незнам на колко са тръгнали.. мисля, че 10-11 клас и се ожениха около 24 :D
`Death`Whore`
04-13-2007, 06:09
Можеш да откриеш любовта и на 2 годинки :smt016 Но друг е въпросът дали ще се усетиш и ще я задържиш.
UnsTToPPaBBle
04-13-2007, 06:18
awe neandertalci da ste 4uvali za "U4eni4eska liubov" ??????????
BadFerry
04-13-2007, 06:56
mi lelq mi ..... ot 8mi klas sa zaedno s lelin4o #-o
Не мисля, че не може да я откриеш.Може, но все пак трябва много неща да се правят за тази връзка, за да я опазят толкова дълго, компромиси и най-вече любовта да е силна и истинска.Не мисля, че като имаш връзка от 16-годишен примерно и тя продължава много дълго, се затормозяваш.Защо?Ако им е добре и на двамата, не им трябва разнообразие, никой друг...не мисля, че е нужно.