View Full Version : Сериозна връзка???
_[LiFe-StiLe]_F
04-13-2007, 10:02
преди малко във скайп приятеля ми изтърси едва върховна простотия! говорихме за сериозни връзки и на въпроса ми какво разбира той под това понятие ми изтърси, че било "da ima razbiratelstvo mejdy dvamata da se obi4at da nqma taini" :smt011 :smt011 :smt011 изкарах си нервите!
та въпроса ми е: Какво вие разбирате под "сериозна връзка"?
Just_say_no
04-13-2007, 10:16
emi ne znam kakvo tolkova stranno e kazal priqtelq ti...
krem4et0
04-13-2007, 10:25
Правилно е казал приятеля ти. Естествено има и куп неща като любов, привързаност, взаимна подкрепа и опора, съпричасност в радостите и грижите, познанство с неговото обкръжение и най-вече да те допусне до най-закътаните места на душата си!
_[LiFe-StiLe]_F
04-13-2007, 10:38
хубаво! ако вие двечките сте на по 15 разбирам защо имате същия ъкъл като него, макар че на неговите години никак не му отива да мисли по този лапешки начин!
сериозна връзка, сериозна в ПЪЛНИЯ И НАЙ-ДОЛБОК смисъл на думата, за мен означава в тази връзка двамата да имат планове за едно общо бъдеще - съвместно съжителство, брак, дори и деца! истински серозните отношения предполагат да виждаш живота си изпълнен само с този човек, да имаш планове за вас двамата, които не са само мечти, но ти и се стремиж да осъществиш!!!
това, което ми описа приятеля ми беше външно погледната всяка една средностатистическа връзка - разбирателство и споделяне! и точка! това не е сериозна връзка, а ПРОСТО връзка! :smt011
Just_say_no
04-13-2007, 10:54
_F]хубаво! ако вие двечките сте на по 15 разбирам защо имате същия ъкъл като него, макар че на неговите години никак не му отива да мисли по този лапешки начин!
:smt022
хахахаха :smt005
Аз под сериозна връзка разбирам не само да има разбирателство и да си споделяте всичко и да не си изневерявате,а й да бъде по-дълга самата връзка...Не за няколко месеца.
lLady_MooN_RaiN
04-13-2007, 11:52
В някой друг форум бях дала подобно на твоето определение. Беше нещо такова: Сериозната връзка подразбира планове на двамата за съвместно бъдеще, в нея любовта разбира се доминира, но тя е подсилена от други чувства. Отговорност, доверие, съчувствие, загриженост, съпричасност...
Да , и аз разбирам под сериозна връзка планове за бъдещето, брак, деца, къща, куми...
Ужас. Моят човек иска точно такава връзка. Да се женим.
Готова ли съм да се омъжа? :smt005
"сериозна връзка" е ЕДНА много хубава думичка,
чието значение явно трябва да е написано като определение.
всеки си има собствени разбирания за сериозните връзки,
а аз не мога да разбера кво ги мислите тия връзки,все едно
сте 'фанали сборника по математика..
сега тоя грозен малоумник приятеля ти първо му
обясняваш кво е сериозна връзка в ПЪЛНИЯ И НАЙ-ДЪЛБОК
СМИСЪЛ НА ДУМАТА и след тва му казваш да си ходи хахаха..
лудница :Р
IKisseDAGirL
04-13-2007, 12:11
Аз пък под сериозна връзка нямам задължително предвид сватби, деца и тем подобни :shock: просто връзка, която не е за седмица или месец колкото да има наличие на такава, а хората наистина се обичат и нямат намерение да се разделят в скоро време... с други думи дълга връзка :wink:
HopeLesss
04-13-2007, 13:02
Сериозна връзка = сериозни чувства, а не поредния флирт.
Поне за мен е това :roll: Като цяло съм съгласна, че тя до някъде предполага брак, деца, семейство, общи планове за бъдещето, но от друга страна това са само фактори, не са задължителни...
Красьо прекалено повърхностно е отговорил, но погледнато отстрани сериозната връзка се крепи именно върху чувства и доверие. Ако ги няма, няма как да се получат нещата. Ани, недей да го убиваш с камъни детето. :D :-({|=
Ice_Queen
04-13-2007, 14:30
Хубави со го е казало мом4ето.До 26-7 не искай да ти говори за апартаментчета,меден месец и т.н. ( неща които смяташ ти че са редни).Имаше 1 мн яко споменче : " Това че др е казал " Оби4ам те" по начин по който на теб не ти харесва или не разбираш,не значи че го е казал от цялото си сърце и душа" .
А относно онова за децата и тем подобни -..м..да ти кажа не познавам други хора освен мен самата и гаджето ми и още 1 двойка,които да говорим колко деца искаме,за техните имена живот и здраве един ден,за къщичка и т.н. :?
HopeLesss
04-13-2007, 14:35
А относно онова за децата и тем подобни -..м..да ти кажа не познавам други хора освен мен самата и гаджето ми и още 1 двойка,които да говорим колко деца искаме,за техните имена живот и здраве един ден,за къщичка и т.н. :?
И ние говорим... но общо взето аз го обръщам на шега, а той се сърди, защото изглежда, че наистина иска да имаме :shock: Понякога е хубаво да обсъждаш какъв искаш да бъда живота ти след време... няма никакво значение, дали ще бъде прекаран с човека до теб, или с някой друг :wink:
alkobalko
04-13-2007, 15:21
Познаваш, познаваш, я не лъжи. Аз и моят приятел сме същите.
Това, което е описал приятелят ти може да е сериозна връзка за тинейджърите.
След време обаче нещата се променят и стават още по-сериозни. И за една такава връзка съм напълно съгласна с това, което си написала ти.
Ice_Queen
04-13-2007, 15:24
Познаваш, познаваш, я не лъжи. Аз и моят приятел сме същите.
Това, което е описал приятелят ти може да е сериозна връзка за тинейджърите.
След време обаче нещата се променят и стават още по-сериозни. И за една такава връзка съм напълно съгласна с това, което си написала ти.
Упс... :oops:
Даа..глупаво Сани :oops:
Ето значи са 3!!!!
Ани и ... ! :mrgreen: :smt040
ABSOLUTme
04-13-2007, 15:59
_[LiFe-StiLe]_F а ти с какъв Ъкъл си,ако смея да попитам? :-s какво очакваш,понеже ти е дал 'спокойствие,любов и разбиране' и трябва да преминете на по-сериозен етап(все пак сте на 19 вече,или поне ти.. :-s ) и да вземете да се сгодите?що за тъпотия,всичко си идва постепенно.
и моя приятел ми говори за деца,само че ние скоро така или иначе ще заживеем заедно и според мен ПАК СЕ ФИЛМИРА прекалено много.аз за сватба не съм умряла,искам най-много един PACS да сключим :lol: (за незапознатите тва е като брачен договор,ама без сватба.описват се вещите,собсвеността и т.н. на всеки един преди так.нар. сватба и с този документ двойката - в много случаи геиове и лесбийки,но и хетеросексуални - официално се обявяват за couple пред света.PACS се нарича във Франция и е напълно безплатен и валиден пред държавата,и доколкото знам и в Холандия,Белгия и май в Германия го има същото..).Не може от сега да се обвързвате,да ти бленува за разните му там екстри на съвместния живот,и ако всичко рухне утре кво правим?по-добре се остави на естествения ход нанещата,не насилвай нищо,ще сбъркаш.
Ice_Queen, +1 миличка :-D
7dayswithoutyou
04-13-2007, 16:03
serioznata vruska e navik...dotolkava da sviknesh s choveka do teb,che da si go predstavqsh kato chast ot svsqko tvoe deistvie.
Принципно да, под сериозна връзка се подразбира евентуално съвместно съжителство, деца, женитба.Но най-вече да мен сериозна връзка е именно тази, в която има много силни чувства(любов) и желание от двете страни за изграждане на дом и семейство.В една връзка, за да бъде тя сериозна трябва да има компромиси, разбирателство, да разбираш напълно, че трябва да я опазиш, за да може да просъществува.Да имаш доверие в този човек, да не си изневерявате, защото за мен във връзка, в която има изневери не е никаква връзка.
Приятелят ти може и да не е дал много точно определение за "сериозна връзка", но е споменал много важни неща, за да бъде тя такава и да остане такава. :wink:
Po princip moq komentar syvpada s toq na koalka. kakvoto da kaja drugo shte e dopylnenie , a ne mi se filosofstva sq ;] cheti po-gore, tam e istinata :D
`Death`Whore`
04-14-2007, 07:47
Сериозна е връзка, в която и двамата имат сериозни намерения един към друг, при което не става въпрос за сватби.
_F]хубаво! ако вие двечките сте на по 15 разбирам защо имате същия ъкъл като него, макар че на неговите години никак не му отива да мисли по този лапешки начин!
сериозна връзка, сериозна в ПЪЛНИЯ И НАЙ-ДОЛБОК смисъл на думата, за мен означава в тази връзка двамата да имат планове за едно общо бъдеще - съвместно съжителство, брак, дори и деца! истински серозните отношения предполагат да виждаш живота си изпълнен само с този човек, да имаш планове за вас двамата, които не са само мечти, но ти и се стремиж да осъществиш!!!
това, което ми описа приятеля ми беше външно погледната всяка една средностатистическа връзка - разбирателство и споделяне! и точка! това не е сериозна връзка, а ПРОСТО връзка! :smt011 И за мен това означава сериозна връзка !
това, което ми описа приятеля ми беше външно погледната всяка една средностатистическа връзка - разбирателство и споделяне! и точка! това не е сериозна връзка, а ПРОСТО връзка! :smt011
Не ми казвай,че искаш гаджето ти да ти каже,че иска да се ожените и да имате деца,общи планове,бъдеще,etc в СКАЙП и ти да се трогнеш? :shock:
Да не говорим,че за един млад мъж е трудно да си помисли за брак и деца?Не мислиш ли,че все още обича и се радва на свободата си и на главата определено не му е "Как ще се казва детенцето ни ако е момиченце,о,или ако е момченце?" :shock:
[-X А защо веднага казвате за децата и брака .. то това си идва стъпка по стъпка .. ще ми кажете че неможе да има сериозно връзка без да се коментират дали ще има деца или кога ще се оженят ... всичко си идва стъпка по стъпка
`Death`Whore`
04-14-2007, 08:11
По вашата логика, деца /казвам деца, защото 99% от хората тук не са пълнолетни, а говорите за брак и деца/, ако човек не иска да има деца, не може да има сериозна връзка.
По вашата логика, деца /казвам деца, защото 99% от хората тук не са пълнолетни, а говорите за брак и деца/, ако човек не иска да има деца, не може да има сериозна връзка. Абе как човек ако не иска деца неможе да има сериозна връзка ?!?!?Има толкова много хора които имат сериозно връзки от години,някой дори и са женени и пак нямат деца :shock: Неможеш да ми твърдиш,че хора които не искат деца не могат да имат сериозна връзка.Е да децата сплотяват но все пак сериозната връзка е от самите тях!
По вашата логика, деца /казвам деца, защото 99% от хората тук не са пълнолетни, а говорите за брак и деца/, ако човек не иска да има деца, не може да има сериозна връзка.
Не знам дали си ми кака-май не,но само имам един въпрос: тези хора,които са заедно 1-2-3-4-5 години и накрая се разделят без брак,семейство,деца и т.н. нямали ли са сериозна връзка? :shock:
CVETELLINA
04-14-2007, 08:27
Аз пък под сериозна връзка нямам задължително предвид сватби, деца и тем подобни :shock: просто връзка, която не е за седмица или месец колкото да има наличие на такава, а хората наистина се обичат и нямат намерение да се разделят в скоро време... с други думи дълга връзка :wink: Хахаха съгласна съм с тва мнение,също и с мнението на `Death`Whore`.. :wink: Точно така е-все едно ако не сме тръгнали да се женим и да имаме деца,не можем да ходим с някой сериозно,а не само заради единия флирт. :roll:
`Death`Whore`
04-14-2007, 08:37
Не знам дали си ми кака-май не,но само имам един въпрос: тези хора,които са заедно 1-2-3-4-5 години и накрая се разделят без брак,семейство,деца и т.н. нямали ли са сериозна връзка? :shock:
Точно това казвам.
В някой друг форум бях дала подобно на твоето определение. Беше нещо такова: Сериозната връзка подразбира планове на двамата за съвместно бъдеще, в нея любовта разбира се доминира, но тя е подсилена от други чувства. Отговорност, доверие, съчувствие, загриженост, съпричасност...
e tva zna4i seriozna vruzka =D> =D> \:D/
eg_missy_
04-14-2007, 09:08
Приятелят ти е съвършенно прав, а може би той на теб трябва да се нервира, защото явно не си много наясно със себе си... Сериозната връзка представлява умален план на живота ти като цяло...т.е. някаква рутина. Отношенията ви са ясни, страста вече не е толкова често срещано явление, но някак си всичко това не се забелязва толкова, защото доверието и уважението дават усещане за една сигурност и топлота, която нищо др не може да замести- точти като пристанище насред бурно море... Сериозната връзка с подходящият човек е нещо прекрасно... Стига да съумявате да внасяте нововъведения на време, за да не зарилича на затвор :)
`Death`Whore`
04-14-2007, 09:11
Който казва, че в сериозната връзка страстта е утихнала, греши много.
eg_missy_
04-14-2007, 09:14
Ами ,връзката ми датира от много месеци и мога да ти кажа, че не е същото като в началото... Страстта при опознаване на партньора не може да се сравни с нищо... Повикът на непознатото...
`Death`Whore`
04-14-2007, 09:18
Е, аз пък съм имала връзка повече от година и страстта ми не беше угаснала. Не знам за другите, но аз не се отпускам лесно, макар да не изглежда така. И ми е доста по-хубаво, когато опозная човека и тялото му. Може и да съм сбъркана, но не търча по нови неща постоянно.
krem4et0
04-14-2007, 15:58
по тая логика това, че съм с приятеля си 2 години и половина, но за сега не мислим да живеем заедно, да имаме деца и да се женим, значи че наата връзка е връзка. сериозна е връзката, когато и за двамата е нещо важно, без което не си представят живота. Приччините, поради които не можем да сме заедно на този етап са чисто финансови, а и двамата учим. но това съвсем не значи, че отношенията ни не са сериозни и истински.
krem4et0
04-14-2007, 16:04
подкрепям `Death`Whore` в последното й мнение. Аз съм с приятеля си 2 години и половина и страстта ми е мнооого по-силна отколкото в началото. Изобщо не е утихнала и само като го видя съм възбудена. Същото важи и за него :lol:
Точно това казвам.
И щом толкова време заедно не е сериозна връзка,то какво е?Флирт за 5 години например ли? :shock:
`Death`Whore`
04-14-2007, 20:07
Пак разбра обратното :smt005
nencuHka
04-14-2007, 20:13
Аз пък под сериозна връзка нямам задължително предвид сватби, деца и тем подобни :shock: просто връзка, която не е за седмица или месец колкото да има наличие на такава, а хората наистина се обичат и нямат намерение да се разделят в скоро време... с други думи дълга връзка :wink:
Пак разбра обратното :smt005
А-а-а ,ще извиняваш. :-D
Аз пък под сериозна връзка нямам задължително предвид сватби, деца и тем подобни :shock: просто връзка, която не е за седмица или месец колкото да има наличие на такава, а хората наистина се обичат и нямат намерение да се разделят в скоро време... с други думи дълга връзка :wink: дам + думите на приятеля ти и не съм на 15.....
Tempestjuji
04-14-2007, 20:29
брак :mrgreen:
sweet_DENI_f
04-14-2007, 21:24
За всеки определението сериозна връзка е много различно...
Първо искам да отбележа факта, че не винаги една дълга връзка е сериозна. Тоест вие може да ходите от 2 години, а да знаете за себе си толкова малко, почти да не се виждате и т.н. Просто не винаги двете неща се припокриват.
Иначе за мен сериозна връзка е да допуснеш приятеля си възможно най-близо до теб и да споделяте общи интереси, разбирания, схващания за бъдещето и пр. И естествено една сериозна връзка трябва да се гради върху пълно доверие разбирателство и ЛЮБОВ.
`Death`Whore`
04-14-2007, 21:25
невинаги една дълга връзка е сериозна.
Това е едно много важно уточнение [-X
Chukasimo
04-14-2007, 21:40
ти като така сериозно мислиш и разсъждаваш по тия теми кво прайш в тоя форум ми не хойш си търсиш работа :-D
_F]сериозна връзка, сериозна в ПЪЛНИЯ И НАЙ-ДОЛБОК смисъл на думата, за мен означава в тази връзка двамата да имат планове за едно общо бъдеще - съвместно съжителство, брак, дори и деца!
Мне
Това което описваш се нарича "график"
Предполагам си мислиш и че планирането къде точно ще бъде отпразнувана деветата годишнина, резервация на място в хубаво училище за бъдещите деца и избиране на съвместно място в гробищата също трябва да го има за да бъде една връзка сериозна
От жени като тебе човек трябва да бяга като от огън
Е то мнго хора в сериозни връзки и не чак до там, разбира се, плануват женитба, деца и ала бала... лошото е, че домашните сметки на пазара не излизат. Така че, карай го ден за ден , мисли ден за ден, защото днеска те има, утре те няма. Днеска е*еш гаджето, утре няк'фи манафи тебе те е*ат. Та тва ми е мисълта иначе :)
FEN_NA_MOTORI
04-15-2007, 01:58
_[LiFe-StiLe]_F Абе ти наред ли си или скоро не си ходила на психолог,мисля че ти е време! Ти планира ли в колко часа ще родиш свойте деца? Та аз като гледам то май ти си на 15 години, как може един човек който е на 17-18-19 години да мисли за бъдещето си ? Та едва започва животът му... А ти вече почваш да мислиш за брак... не честно не си добре иди на лекар ! до та нека поне да стане на 23-24-25 години тогава да мисля не мислиш, че има още какво да научи от живота си !?
maybelline
04-15-2007, 05:36
За мен сериозна връзка е двамата да се обичат много,да общуват често,да излизат заедно,после прегръдки,целувки и по-интимни отношения...връзката също така е дълготрайна,а не 2-3-седмична...Да си споделят всичко и да нямат тайни един от друг,да си имат пълно доверие...това е за мен сериозна връзка.
ThePainIsReaL
04-15-2007, 05:42
На този етап ( на 17г съм ) сериозна връзка за мен НЕ означава деца, брак, сватби и т.н. Толкова надалеч в мислити си не искам да отивам. Не си харесвам годините, за да мисля за нещо толкова важно и съществено.
За мен сериозна връзка днес означава да имаш чувства към човека, с когото си. И то по-дълбоки чувства. Да познаваш този човек наистина, с цялата му същност, както и той теб. Да можеш да разголваш пред него не само тялото, но и душата си. Да има любов, разбирателство, доверие, уважение, а не връзка, която е само едно е*ане.
Да се чувстваш себе си, когато си покрай този човек, без да се налага да слагаш маски на лицето си. Да ти пука за човека до теб наистина .. да усещаш липсата му всеки миг, когато не е с теб..
за сега по-сериозно нещо не искам да си представям. Та понякога дори и това ми се струва доста сериозно.
Аз просто се чувствам малка, за да мисля за децата си, мъжа си и т.н.
Още дори не съм започнала да съм независима от мама и татко.
Така че...
сериозността на една връзка зависи и от годините, на които сте. :::
Пък и всеки си има право на лично мнение.
HopeLesss
04-15-2007, 07:46
Абе какво се нахвърлихте върху Анито? Реално погледнато я се замислете малко... някви пикли на по 14-15 ходят с батковците по 3 месеца и вече се хвалят на дружките си, че имат сериозна връзка... Баси смеха...
Сериозността на чувствата наистина не се определя дали ще имат брак и деца, но на тази възраст не мога да се съглася, че може да има сериозни връзки. Имала съм 2 връзки по близо 2 години и не мисля, че са сериозни връзки. Самият факт, че вече не съм с тези хора доказва, че чувствата не са били дотолкова сериозни, че да отстоят на всичко. Не казвам, че не е имало чувства, но щом са отлетели с времето, значи за мен те не са били дотолкова сериозни. Пък и е съвсем нормално... никога не съм тръгвала с някое момче с цел да имам сериозна връзка... Пък и ми е супер тъпо като някои кажат: "Имала съм 4 сериозни връзки... едната 3 месеца, другата 5..." От такива изказвания се губи целия смисъл и магия на връзките...
Пък и доколкото познавам Анито, тя определено не иска сериозна връзка с това момче!!! Така че преди да се нахвърлите върху някой се замислете малко за по-дълбокия смисъл на темата... Защото и за мен човек може да каже, че има сериозна връзка едва тогава, когато е напълно убеден и наясно със себе си и чувствата си.. Нещо, което малцина тук притежават... Айде със здраве :wink:
pod seriozna vruzka razbiram edna vruzka v koqto dvamata da sa se opoznali dostatu4no i vupreki tova da se obi4at, da si imat doverie, da si spodelqt vsi4ko, da se zastupvat za drugiq i t.n. (tova sa za edna normalna vryzka), a ve4e stava seriozna kato zagovorime za suvmesno sujitelstvo (bez deca i brak 6tot az ne iskam (priqtelkata mi su6to) samo godej po stava (sgodeni sme))
malkoto_sladur4e
04-15-2007, 11:12
da ima razbiratelstvo mejdy dvamata da se obi4at da nqma taini :wink:
_[LiFe-StiLe]_F
04-15-2007, 15:37
Пък и доколкото познавам Анито, тя определено не иска сериозна връзка с това момче!!! Така че преди да се нахвърлите върху някой се замислете малко за по-дълбокия смисъл на темата...
да и аз не разбрах как така решиха, че искам сериозна връзка, като дори не съм казвала такова нещо :smt005 наистина темата започна от един съвсем безобиден спор с приятеля ми, който не е имал за цел брак :-s
момичета и момчета!!!! темата има маааалко по-дълбок смисъл отколкото лапешките ви мозъчета на 13годишни хлапета могат да проумеят ;)
смисъла, драги мои, беше в това да разбера какво за всеки един човек е сериозната връзка, защото разбрах, че всеки има отделна предства за нея... това, че вие не сте го схванали не е мой проблем ;) :lol:
az pod seriozna vruzka trazbiram tfa koeto razbira i tfoqt fr :wink:
Ани, донякъде си права. Освен разбирателство, още неща се искат, за да кажеш, че това е сериозна връзка, но не е задължително да се стига до сватби и т.н. Според мен сериозната връзка предполага едни много близки взаимоотношения. Добро опознаване, трябва момичето и момчето не просто да ходят, а да са като едно цяло. Да не могат един без друг. Дори когато се скарат, да си прощават един на друг и пак да са заедно. Защото имат нужда да бъдат. Защото иначе се чувстват празни. Да не се притесняват, да са отдадени един на друг. Да им е хубаво в някой скъп ресторант или в студен дом, без пари и възможност за забавления всяка вечер...Да си помагат един на друг, да разчитат на взаимната си подкрепя. Всекидневието им да не е сиво, да се искат все така силно... Да знаят какво значи истински да е обича, да не могат да се наситят един на друг, заедно да преминават през безброй неудачи, но винаги, винаги заедно. Това е според мен сериозна връзка.
_F]
Пък и доколкото познавам Анито, тя определено не иска сериозна връзка с това момче!!! Така че преди да се нахвърлите върху някой се замислете малко за по-дълбокия смисъл на темата...
да и аз не разбрах как така решиха, че искам сериозна връзка, като дори не съм казвала такова нещо :smt005 наистина темата започна от един съвсем безобиден спор с приятеля ми, който не е имал за цел брак :-s
момичета и момчета!!!! темата има маааалко по-дълбок смисъл отколкото лапешките ви мозъчета на 13годишни хлапета могат да проумеят ;)
смисъла, драги мои, беше в това да разбера какво за всеки един човек е сериозната връзка, защото разбрах, че всеки има отделна предства за нея... това, че вие не сте го схванали не е мой проблем ;) :lol:
Струва ми се, че доста хора ти отговориха на въпроса. :-s
Така или иначе, това определение се променя с годините. За една двойка в края на 20те, началото на 30те си години, сериозната връзка сигурно включва брак, деца и тн. За едни младежи на по 15-16 - сигурно е главно подкрепа, споделяне, забавление, интимност, чувства, които да обвързват двамата за по-дълъг период от време... За мен, аз съм на 19, е нещо по средата. Старая се да не си се представям с приятеля си след 20 години примерно - не, че в момента не ми се иска, но всичко се случва - хората се влюбват и разлюбват. Но намирам връзката си за сравнително сериозна, защото знам колко силно го обичам, знам, че чувствата ми не са преходни и знам колко съм готова да се отдам на отношенията ни. И се надявам това да не се промени още дълго време...
bawdy talk
04-16-2007, 18:25
В сериозната връзка се включват много признаци с които тя може да се опиши,но най общо казано за да има сериозна връзка между две половинки те трябва да са свързани като едно цяло с едно бъдеще,с едни интереси,с разбирателство и подкрепа между двамата!
Аз за да напиша това изречение ми трябваха поне 7 минути ако твоя приятел е отговорил на секундата нищо чудно че отговора му не ти е харесал защото въпроса е сериозен и иска повече обмисляне,но не разбирам защо толкова се дървиш като нямаш такива намерения с него и неговото мнение не ти е много от значение :roll: