Влез

View Full Version : Kakvo mislite za virtualniq sex?

aniezina
04-13-2007, 14:42
Davaite, kazvaite mneniqta si.Puskam tazi tema zaradi edno priqtno izjivqvane....Sledovatelno az s1m za!
P.S.:Sory ako ima ili e imalo takava tema, no pri t1rseneto ne namerih. :-D

ROBOT
04-13-2007, 14:43
е ти знаеш моя отговор :-D

aniezina
04-13-2007, 14:44
e, za teb predpolagam, no kato gledam glasovete, mai ti e haresalo......

ROBOT
04-13-2007, 14:45
:D :-D :D :-D

Valar
04-13-2007, 14:46
Как се осъществява този контакт!
Я раздуите като сте толква вещи !?

BlackaTBW
04-13-2007, 14:46
Аз съм против, не ми допада идеята.

ROBOT
04-13-2007, 14:49
на всеки му харесват различни неща

BlackaTBW
04-13-2007, 14:51
на всеки му харесват различни неща

Вярно е, никой не го успорва :)

aniezina
04-13-2007, 14:54
Как се осъществява този контакт!
Я раздуите като сте толква вещи !?
Emi vlizate s nqkoq sladurka v nqkoi 4at i po4vate da si razkazvate kakvo bi napravil ti ako naistina go pravite, posle kazva tq, i taka se reduvate.E, hubavo e da ste s dosta razvito v1obrajenie, no pri edna dobra provokaciq, stavat 4udesa........(kazvam go ot li4en opt 8-[ )

lo_flo
04-13-2007, 15:02
И аз съм за!Готино е!Различно е,има някво странно напрежение!На мен ми харесва.

Sexapilna_kukla
04-13-2007, 15:04
По-тъпо нещо от това едва ли има... Ебати, значи пиша си с някой непознат разни простотийки и от това той се възбужда, лъска, а аз си бъркам по дупките :lol: Е какво му е хубавото на това, ужас ](*,)

A_JoLiE
04-13-2007, 15:06
mi ako iskate da napravim edna takava temi4ka ... bassi ... sme6no e tva be! :-k 4ovek ne izpitva nikfo udovolstvie [-X ........

lo_flo
04-13-2007, 15:08
По-тъпо нещо от това едва ли има... Ебати, значи пиша си с някой непознат разни простотийки и от това той се възбужда, лъска, а аз си бъркам по дупките :lol: Е какво му е хубавото на това, ужас ](*,)

Кой е казал с непознат??? С непознат е извратено и ужасно!

Ice_Queen
04-13-2007, 15:09
падам си по натуралните усещания ! 8) :-D

Sexapilna_kukla
04-13-2007, 15:24

Ами в повечето случаи за това става на въпрос... А иначе, ако става на въпрос за гаджето и той примерно е далеч и не може да правим нищо, може да си попишем нещо по-така :-D

bqsna_teenagerka
04-13-2007, 17:12
:lol: мммм предпо4итам да е пред мен на реално :-D

bqsna_teenagerka
04-13-2007, 17:13
и да му правя това което искам наистина а не коато му пиша 8)

koalka
04-13-2007, 17:53
Нищо не мисля, защото това просто не е секс!

Adwokat
04-13-2007, 18:03
Какво е туи виртуален секс? :smt017

Cartman
04-13-2007, 18:24
ей туй мисля : http://www.vbox7.com/play:b98f176c

gazarka
04-13-2007, 18:30
az ne bih se vuzbudila taka.ne si li e oko da vidi,ruka da pipne :D :lol: :D

NeVeN4o`f
04-13-2007, 19:00
Харесва ми ... когато няма ко да правя ... :roll:

ChRiSTiaNo_07
04-13-2007, 20:26
ееее кво се прайте на примерни :smt005 бас ловя,че тия дет казват,че е извратено са го прайли :-$

A_Loving_Girl
04-13-2007, 21:09
Против съм!

Kianna
04-13-2007, 21:14
Това е някаква абсурдна глупост. :smt019

malka_sladuranka
04-13-2007, 21:25
Е, не е като =реалния= секс, но...е забавно. Малко тъпо...но забавно... 8-[

LqLqLq``
04-13-2007, 21:58
tva e nai tupoto ne6to :shock: .. ne e li to na real .. nestava :P

malka_sladuranka
04-14-2007, 10:25

Ами в повечето случаи за това става на въпрос... А иначе, ако става на въпрос за гаджето и той примерно е далеч и не може да правим нищо, може да си попишем нещо по-така :-D Ауу с непознат верно звучи ужасно. :shock: :-s :smt104

Sexapilna_kukla
04-14-2007, 13:36

Ами в повечето случаи за това става на въпрос... А иначе, ако става на въпрос за гаджето и той примерно е далеч и не може да правим нищо, може да си попишем нещо по-така :-D Ауу с непознат верно звучи ужасно. :shock: :-s :smt104
Е, даа... Представяш ли си с някакъв извратен педофил примерно, а пък той ти се представя за супер пич :smt078 :smt071

Kraken
04-14-2007, 13:43
Аз съм праил няколко пъти такиа простотийки и ся същ ама само в краен случай нз някво тъпо ми е не ме възбужда прая го само ако момата го поиска абе общо зето с него и без него се ми е тая

А да е за тебе в смии кво па толкова се оплакваш за непознатия нали като се напиеш на некой купон пак го праиш с някой нойто познааш от няколко часа даже на мен ми се случи е така нема и 30 мин и са чифтосахме :lol:

Sexapilna_kukla
04-14-2007, 13:52

А да е за тебе в смии кво па толкова се оплакваш за непознатия нали като се напиеш на некой купон пак го праиш с някой нойто познааш от няколко часа даже на мен ми се случи е така нема и 30 мин и са чифтосахме :lol:
А, бе, като не ме познаваш не можеш да говориш така! Това, че някои момичета са толкова глупави и лесни, не значи, че и аз съм от тях! Пък и дори и да правя секс с някой, който познавам от няколко часа, това теб не те засяга!

Kraken
04-14-2007, 14:03

А, бе, като не ме познаваш не можеш да говориш така! Това, че някои момичета са толкова глупави и лесни, не значи, че и аз съм от тях! Пък и дори и да правя секс с някой, който познавам от няколко часа, това теб не те засяга!

Брей...аве я се успокой малко е да би да съм те напсуал никъде не съм казал че и ти си такава и между другото спецциално тва момиче за което обясняах после я "проучх" и разбрах че въобще не се дава лесно а даже нито беше пияна нито напушена в смии ти кво кат идеш на някой РД си врътваш гъза на някоя песен запознааш се с някой увърташ го половин година и ако е имал нерви да те чака накрая ти става гадже ама ест може въобще да не пишеш отг на въпроса ми кво праиш на РДто на некой(освен да си говорите за кафета,гримове и плюшени меченца които държат розови сърчица) нали то не е моя работа както ти каза
ей начи кво се палят хората без да си им казал нишу

SFX
04-14-2007, 14:17
на всеки му харесват различни неща Казва се "Всеки има право да няма вкус" :lol:

Kraken
04-14-2007, 14:21
на всеки му харесват различни неща Казва се "Всеки има право да няма вкус" :lol:

Подкрепям :)

Sexapilna_kukla
04-14-2007, 14:22

Брей...аве я се успокой малко е да би да съм те напсуал никъде не съм казал че и ти си такава и между другото спецциално тва момиче за което обясняах после я "проучх" и разбрах че въобще не се дава лесно а даже нито беше пияна нито напушена в смии ти кво кат идеш на някой РД си врътваш гъза на някоя песен запознааш се с някой увърташ го половин година и ако е имал нерви да те чака накрая ти става гадже ама ест може въобще да не пишеш отг на въпроса ми кво праиш на РДто на некой(освен да си говорите за кафета,гримове и плюшени меченца които държат розови сърчица) нали то не е моя работа както ти каза
Аз съм напълно спокойна. Просто се подразних, защото в поста си говореше за мен... А относно въпроса ти- обикновено на РД се забавлявам, флиртове, закачки, но ако примерно някой много ми хареса, но не искам нищо сериозно, може да го направя с него, и после кой от къде е... Зависи какво точно искам...

Kraken
04-14-2007, 14:27

Аз съм напълно спокойна. Просто се подразних, защото в поста си говореше за мен... А относно въпроса ти- обикновено на РД се забавлявам, флиртове, закачки, но ако примерно някой много ми хареса, но не искам нищо сериозно, може да го направя с него, и после кой от къде е... Зависи какво точно искам...

Ее то не е ли пак с непознат оф абе остаи нема сми спорим за глупости :smt109

Sexapilna_kukla
04-14-2007, 14:33
Ее то не е ли пак с непознат оф абе остаи нема сми спорим за глупости :smt109
Оки, няма да спорим,но само да уточня- да, пак е с непознат, но е напълно различно, защото си видял човека, привлича те и всичко е истинско, а не като при виртуалния "секс", то това даже не е и секс.