Влез

View Full Version : Porednata zapletena avantiura za men...

04-14-2007, 10:09
Zdraveite simpatqgi,
Neznam kak da zapochna...Po princip sam chovek koito se starae da se spravq sam s problemite si i tn,no tozi put naistina sam oburkana i nemoga da vzema edno re6enie :smt017 .Nadqvam se vashite mneniq i komentari da mi pomognat do nqkukva stepen zatova predvaritelno vi blagodarq :wink:
Ot mesec nqkade sum s edin muj,toi e na 26,a az sam na 18.Vsichko izglejda prekaleno rozovo s nego mojebi az sam pisimist v slu4aq.Problemut e v tova 4e toi si ima priqtelka a az ne moga da vi formoliram kakvo sam v jivota mu...poneje i az ne sam naqsno :-k .Toi se durji strahotno s men(sega nqma da vi se hvaliuntq :-# )no az se vlubvam v nego kakto u toi v men ](*,) Tolkova e hubavo no neznam dali da sloja krai predi da se e zadulbo4ilo po kakuvto i da e na4in!?Znam 4e ne me izpolzva za sex,nqma pred kogo da "trupa to4ki" :| S dve dumi ne iskam da stradam otnovo i neznam kak da postupq... :smt011A e s priqtelkata si ot 3,4godini :smt009 Pojelavam vi mnogo lubov :smt008 :smt016

BAYO
04-14-2007, 10:17
Пожелай му и на него много любов с приятелката му и се отдръпни от сплотените хора, които се обичат. Мястото ти не е там, съвсем сериозно. Намери си друг. А за секса .. не е задължително да трупа точки. Може би го прави, защото по добре 2 бутилки бира, от колкото 1. Схващаш ли?

nasty_f
04-14-2007, 10:46
Мерси за пожеланието.
Ако искаш да си с него и чувстваш,че ти е добре остани с него...Но да си втора...Не ти ли е гадно?Да казва обичам те и на още една...Ти да си резервата,когато не е с другата.
Аз бих го поставила на ултиматум...Да избира мен или другата.Ако избере другата,няма лошо,но с мен повче няма да има никаква връзка,контакт...Това те съветвам да направиш.
Много е тъпо да ходиш с гаджето си от съжаление и защото сте били много време заедно.Това е най-голямата простотия.Те в такъв случай значи вече няма и да се разделят... :smt017

Small-Kitty
04-14-2007, 10:48
Пожелай му и на него много любов с приятелката му и се отдръпни от сплотените хора, които се обичат. Мястото ти не е там, съвсем сериозно. Намери си друг. А за секса .. не е задължително да трупа точки. Може би го прави, защото по добре 2 бутилки бира, от колкото 1. Схващаш ли?

Така е,подкрепям те напълно...

Момиче,най добре се отдръпни,докато не е станало късно,защото след това могат да се появят спорове м/у теб и приятелката му.. Все пак Успех ти пожелавам.. :)

koalka
04-14-2007, 18:58
Ми като се влюбва в теб, защо лъже така приятелката си, а просто не се разделят, за да не страда, ако разбере за изневерите му?Бъдете заедно.Не трябва да бъдеш песимист относно връзката ви, защото така отначало я обричаш и нищо няма да излезе. :wink:

NightSky
04-14-2007, 19:04
Както и да постъпи той, все някой ще страда.Ако остави приятелката си, тя ше страда, ако остави теб - ще страдаш ти.Според мен е по-добре да се оттеглиш от тази сцена, все пак човек не остава 3-4 години с някой, който не обича.