View Full Version : Как трябваше да реагирам?
Две мацки ме гледаха като Лолита в тролея, не откъсваха поглед от мен. И аз ги гледах. Едната беше руса, другата - тъмнокоса, май бяха приятелки. По погледите им усетих, че ме гледат по оня начин... И аз нищо не направих, слезнах на следващата спирка. Какво трябваше да направя, да пробвам да ги заговоря с "Ние не се ли познаваме от някъде?" и тя като каже: "Не мисля.", аз да й кажа: "Ами нека да се опознаем... Какъв ти е телефона?".
Nadelina
04-14-2007, 16:52
Ouff... kak moje da puskash podobna tema za Boga?!
=D> =D> =D> Да да точно това им кажи !
Еми не знам какво да я заговоря, всичко е изтъркано. Истината е, че мъж и жена вече не могат да си говорят за нищо - никакви общи интереси, все едно са от различни светове. Трябваше да й кажа: "Кво ме зяпаш ма, не са ли те учили, че е невъзпитано да се зяпа?!" но така тя щеше да се сдуха и звучи като обида. Кажете ми какво да им казвам?
IlLuSi0nS`
04-14-2007, 17:08
ем най-лесното ве: "Кажи е, малката/сладурче/миличка (или кфото си избереш)".. тя щи фкара некаф учуден поглед, и казваш "ами гледаш ме значи съм ти интересен, кажи кфо те валнува" и тя би тряало да почне да ти лафи и така..
пък кфо толкоз ви е проблема в заговарянето не мога да разбера.. не вярвам някой да хапе.. няма значение кфо толкоз ще кажеш.. кфото ти дойде на акъла в момента..
Тия момичета са невъзпитани, чужд човек не се забелязва.
NightSky
04-14-2007, 17:14
Трябвало е да ги заговориш.
Еми да, тряяло е да ги заговориш, след като са те гледали по ония странен начин.
Да ги заговоря с какво? Нищо не ми хрумваше. Аз по принцип говоря малко, но винаги на място. Мразя излишните приказки. Кво да им кажа: "Кефите ме, дайте си телефоните?" ли? Не върви така, щяха да ме помислят за луд. Жалко, изпуснах си едно евентуално гадже и една евентуална приятелка.
Или по-скоро трябваше да заговоря русата. И двете ме гледаха, но аз повече гледах към русата. СНа другата обърнах внимание за малко.
Трябвало е да ги заговориш.
дам трябвало е , жалко изпуснал си шанса:)
littlestar
04-14-2007, 17:48
Ами да наистина е трябвало да ги заговориш.Да ги питаш кво толкова интересно намират в теб та не отделят поглет от теб :-k :D
Ам,че е трябвало да ги заговориш е трябвало ама си си изпуснал шанса .. ама гледай друк път ако има пак подобна ситуация да не седиш само да гледаш и да се усмихваш,а пък какво трябва да им кажеш зависи от самата ситуация.....ама общи неща,да покажеш ако имаш чувство за хумор...пък той разговора ще си тръгне сам !
Ами да наистина е трябвало да ги заговориш.Да ги питаш кво толкова интересно намират в теб та не отделят поглет от теб :-k :D
Може би защото съм много готин и хубав. :-D
nencuHka
04-14-2007, 18:15
Ами супер момент си имал да ги заговориш..ама ..съжалявам.
Можел си да ги заговориш, както казаха другите, но какво пък...такива възможности много ще имаш.
О, да много. Другия път! Защото аз досега съм имал едва пет-шест най-много за пет-шест години.
Е може би, защото през ези пет-шест години излизах само до училище и обратно и до магазина.