Влез

View Full Version : Отнасяща се тема до всеки един в този саит !

PL4YB0Y
04-14-2007, 21:52
Искам просто да кажа,че съм нов,регнат преди 2 дена,и прочетох половината форум,само тъпи теми,някакви обиди,уж това е наи-посещаваният саит,да така е,но някои като влезне се отчаива ! Писна ми да чета "кура ми е 6 сантима";"кажете нещо да го дръпна малко повечко";"сложи си катинари и ходи с тях";"мажи го с мед",толкова ли тъпизъм се ръси тук ? Толкова ли деца,на около 14/15 годинки са се регнали тук,и си мислят че като пуснат една тема,ще спечелят някакво внимание и чест,слава ? Има само някакви хилядни комплекси тука,даи сега че няма какво да правя да пусна една темичка,че нали искам известност... Вземете се осъзнаите малко това е форум за проблеми,пуска се само по 1 тема,ПРИМЕР:Помощ,искам по голям член ! Като видите една тема,пишете всички там на 1 място,и като дадете търсене намирата желаната от вас тема ! Не съм никакъв,неискам някаква известност,нито да се закачам с някои безусловно,да ме наричат глупак и т.н. ! Не съм модератор,но мисля че щом има достатъчно свестни хорица в този саит,то доста хора биха прочели редовете които написах ! Нека саитът стане едно хубаво място за проблеми (тиинеджърски) да бъде по чист и подреден !

Sexapilna_kukla
04-14-2007, 21:57
За жалост това едва ли някога ще стане...

`Death`Whore`
04-14-2007, 21:57
Много са ми забавни хора като теб, които мислят, че могат да променят нещо. Защо пускаш тази тема? Малоумни теми винаги ще има и ще стават все по-зле, защото хората оглупяват все повече и повече. Аз на тяхната възраст нито имах гаджета, нито бях готина, дори приятели нямах, но глупостите, които те пишат, и през ум не са ми минавали. А не съм Айнщайн. И да, има и обиди, макар че те не са точно обиди, а са просто отзвук на малоумщините. Ти ако четеш такива теми всеки ден, няма ли да започнеш да пишеш глупости накрая? Ясно е, че няма как да си уголеми хуя, ясно е, че обезкосмяването се прави със самобръсначка, кола маска или епилатор /да не споменавам, че питат как точно :shock: /

В обобщение - няма да промениш никого, защото те не желаят. Така им харесва - глупави, но уж зрели и развити за възрастта си.

PL4YB0Y
04-14-2007, 22:03
С какво съм ти забавен,не съм казал нищо обидно по твои адрес,никога няма да почна да псувам ей така,не съм тях,и няма да падам на същото ниво ! Които иска да ме псува,през ум и не ми минава че няма да има такива! Просто исках нещо да оправя,явно никои няма да го приеме и да ме разбере,окей...

`Death`Whore`
04-14-2007, 22:05
Прочети пак поста ми и тогава отговаряй на него. [-X ](*,)

Я да се регистрирам :)
04-14-2007, 22:06
болен народ...

PL4YB0Y
04-14-2007, 22:07
Добре може да съм се объркал,всеки бърка в този живот,съжалявам !

malka_sladuranka
04-14-2007, 22:11
От темата ти няма смисъл, дори и да има истина в думите ти. Никой не използва търсачка(дори и аз, е...ползвам я от време на време...), питат доста...да ги нарека "странни" неща, но ако ще цялото инфо да им туришшш на !Важна тема, пак ще питат. Дори и на ден 10 такива теми като твоята да се пускат -> пак ще питат. Е, питат...нека знаят. Ние нали сме за това тук -> за да отговаряме, когато знаеме и можеме да помогнеме. Ехх, въпреки, че доста от нас се подиграваме и иронизираме доста теми...ноо....винаги има по някоя добра душа, да сложи едно рамо. 8-[

hip Hop Mace
04-15-2007, 00:29
Ooo na men taka mi haresva - hem se davat svqsni odgovori,hem se zabavlqvame,na men pone mi e mnoo zabavno :smt005 Ponqkoga se razpilqvam na zemqta ot smqh kato cheta nqkvi zatapki i az sum puskal temi i men sa buzikali ama seir da staa kvo tolkova \:D/ \:D/ \:D/

_M1rkA6t0_k0tI_
04-15-2007, 01:03
доста си прав но няма да стане това аз съм оебдена щото хората ги мързи да търсят да пишат сега това това това и незнаеш как ще е записано заглавието ан темата за това всеки си пуска тема и отг. независимо дали е написала за пореден път или за 1-во...мн по лесно му е да го напише както той го чувства за някои теми да може да се направи една тема но има други които човек сам трябва да си го напише както иска не е така лесно

koalka
04-15-2007, 06:47
Какъв ти е проблема?Като не ти харесва и те дразнят тези теми, защо пишеш тук въобще и защо го посещаваш?

aniezina
04-15-2007, 07:53
Не е работата че го дразни, и за това дайте да го набием!И мен ме дразни, и мен набийте! Наистина сте прави че има неща за които тряа конкретно да се попита, но има теми за които не е така, например "как да му напрая свирка?" ...има поне 50...или "момчета, колко ви е голям" още поне 100 теми... Няма смисъл!Вярно че сме тук а да си помгаме един на друг, но това е до едно положение, на края се изнервяш и ти омръзва! В една от темите предложих, на всеки ново регнал се, да се пуска поздравително съобщение, с обяснения придрожени с картинки(заради възрастовата граница, която явно е ниска..) "Как се използва търсачката?"...форума наистина е страхотен, но като се замисля, дори тва съобщение няма да помогне особенно, щото който си е тъп и малоумен, си е тъп и малоумен...Но нищо не пречи да се опита!Нали?...

krem4et0
04-15-2007, 07:58
Аз само да питам-защо модераторите не трият теми, а ги заключват? Да оставят 5 теми на кръст, в които да се дискутират дадените неща. по този начин те ще са очевидни за всички нас и няма да има нужда да се отваря нова тема, като видиш, че твоят въпрос се дискутира 2 теми по-надолу.

malkoto_sladur4e
04-15-2007, 09:34
Em kat ne ti haresva foruma ne vlizai..nas p1k ni kefi :-# \:D/

04-15-2007, 09:59
Men tozi forum me kefi, za6toto moga da spodelq nqkoi i dr problem i da polu4a nqkoi cenen suvet...Vqrno e 4e ima tupi raboti, no kakvo o4akva6 kato ima tolkova mn potrebiteli?! :idea:

Вас
04-15-2007, 10:13
Споко брат не се нерви-и по зле ше става във всеки форум има тъпи теми,дори в другите форуми съм виждал по 20 тъпи теми на ден-ама тва е положениете ти кво искаш да има мноо народ и да нема тъпизми е не става. :wink: Пък и аз мисля,че в тоя форум 90 % от темите за разисквани доста и вече ако некои не си прай ебавки ше е супер тъпо.Аре стига трябва да има и ебавки-тва е форум за тиин,а не за пенсии дето обсъждат Дързост и красота.Аре дерзайте.Със здраве :lol:

kuber
04-15-2007, 16:59
Искам просто да кажа,че съм нов,регнат преди 2 дена,и прочетох половината форум,само тъпи теми,някакви обиди,уж това е наи-посещаваният саит,да така е,но някои като влезне се отчаива ! Писна ми да чета ""мъжкия полов орган" ми е 6 сантима";"кажете нещо да го дръпна малко повечко";"сложи си катинари и ходи с тях";"мажи го с мед",толкова ли тъпизъм се ръси тук ? Толкова ли деца,на около 14/15 годинки са се регнали тук,и си мислят че като пуснат една тема,ще спечелят някакво внимание и чест,слава ? Има само някакви хилядни комплекси тука,даи сега че няма какво да правя да пусна една темичка,че нали искам известност... Вземете се осъзнаите малко това е форум за проблеми,пуска се само по 1 тема,ПРИМЕР:Помощ,искам по голям член ! Като видите една тема,пишете всички там на 1 място,и като дадете търсене намирата желаната от вас тема ! Не съм никакъв,неискам някаква известност,нито да се закачам с някои безусловно,да ме наричат глупак и т.н. ! Не съм модератор,но мисля че щом има достатъчно свестни хорица в този саит,то доста хора биха прочели редовете които написах ! Нека саитът стане едно хубаво място за проблеми (тиинеджърски) да бъде по чист и подреден !

Случайно да имаш нещо общо с ДУПЕТО?
че на него ми напомняш с лириката си>>>>>>>>>>>>

bqsna_teenagerka
04-15-2007, 17:06
абе има нещо вярно но наистин акато не ти харесва недей да влизаш :P на мен ли4но си ме кефи форум4ето...може да има и тъпи теми безмислени повтарящи се но има и хора които се нуждат от съвет...а ние им го даваме...и аз сам слагала теми имало е хора които са казвали 4е е тъпа и сигорно е било така но има хора които ми писаха и ми помогнаха така 4е щом не те кефи знаеш къде е изхода.! :? и това не го приемай като обида

aniezina
04-15-2007, 19:13
Искам просто да кажа,че съм нов,регнат преди 2 дена,и прочетох половината форум,само тъпи теми,някакви обиди,уж това е наи-посещаваният саит,да така е,но някои като влезне се отчаива ! Писна ми да чета ""мъжкия полов орган" ми е 6 сантима";"кажете нещо да го дръпна малко повечко";"сложи си катинари и ходи с тях";"мажи го с мед",толкова ли тъпизъм се ръси тук ? Толкова ли деца,на около 14/15 годинки са се регнали тук,и си мислят че като пуснат една тема,ще спечелят някакво внимание и чест,слава ? Има само някакви хилядни комплекси тука,даи сега че няма какво да правя да пусна една темичка,че нали искам известност... Вземете се осъзнаите малко това е форум за проблеми,пуска се само по 1 тема,ПРИМЕР:Помощ,искам по голям член ! Като видите една тема,пишете всички там на 1 място,и като дадете търсене намирата желаната от вас тема ! Не съм никакъв,неискам някаква известност,нито да се закачам с някои безусловно,да ме наричат глупак и т.н. ! Не съм модератор,но мисля че щом има достатъчно свестни хорица в този саит,то доста хора биха прочели редовете които написах ! Нека саитът стане едно хубаво място за проблеми (тиинеджърски) да бъде по чист и подреден !

Случайно да имаш нещо общо с ДУПЕТО?
че на него ми напомняш с лириката си>>>>>>>>>>>>
Оле Кубер! Мерси!Обичам те! Ти си просветлението на моя живот! Току що ми одговори на един въпрос, който много ме терзаеше! :D :D :D 10х! :D

04-15-2007, 19:38
xx ti izkara foruma lo6 ахъахъахъахъаъха
само пример за лош форум дата.бг/форум/диабло 2
ще осетите тръкпата от безконтрол муахахах

PL4YB0Y
04-16-2007, 19:26
Kuber какво дупе те гони бе ? [-X :-k

tin4eto91
04-16-2007, 21:13
I az mislq 4e 6e e po-dobre da si e podredeno ama.............. :oops: :oops:

A_Loving_Girl
04-16-2007, 21:15
Няма смисъл от тая тема,защото нищо няма да се промени с нея.

Adwokat
04-16-2007, 21:17
Какъв беше смисъла да пускаш тази тема? да привлечеш някакво внимание ли кво?? като не ти харесва глупостите на другите просто не влизаи има лесно.. :smt013

XXX_f
04-17-2007, 02:27
Аз само да питам-защо модераторите не трият теми, а ги заключват? Да оставят 5 теми на кръст, в които да се дискутират дадените неща. по този начин те ще са очевидни за всички нас и няма да има нужда да се отваря нова тема, като видиш, че твоят въпрос се дискутира 2 теми по-надолу.

krem4et0 и аз съм се питала този въпрос мого пъти...но явно модераторите така си решават да се пълно форума с повтарящи се теми били те отворени или заключени

kuber
04-17-2007, 04:18
Kuber какво дупе те гони бе ? [-X :-k

Lubopitno mi e kakuv otgovor o4akva6, kAto puska6 takava tema...
A za dupeto... ima tuka edno malko humnence deto ima kato tvoqt stil na pisane....
Ako ti slu4aino si "дупето" , 4e da ti kaje BALUK

PL4YB0Y
04-17-2007, 06:47
kuber,не съм никакво дупе... ОМФГ... Тоя я ми го покажи да го видя,с какво е толкова като мен ? Нещо не схванах,къв е тоя ? :-s :-k

ThePowerOfLove
04-17-2007, 13:43
Има тъпи теми и винаги ще има!! И аз лично като видя няква простотия изобщо не я чета,за да не се нервя...правете и вие така 8-[ Не винаги има време да търсим дадена тема, затова....нова,но и наистина става бъкано с едни и същи глупости....мисля,че няма какво да напраим освен да не им обръщаме внимание... :-k

04-17-2007, 15:16
на PL4YB0Y да му го мушне в дупето едър надарен негър. Бегай да играеш в пясъчника паляк недорасъл. Да те е*а в лекето умирисано

Ellie
04-17-2007, 16:07
Prostotiqta ne hodi po gorata, a po horata.

Vinagi 6te ima typi temi.

L0v3_suX
04-17-2007, 16:18
Em kat ne ti haresva foruma ne vlizai..nas p1k ni kefi :-# \:D/
:smt023 spored vas vyzmojno li e da se pro4etat si4ki temi.. kat nz xorata pitat i tva e.. pyk i tyrsa4kata obiknoveno samo gluposti pokazva.. kat ne ti xaresva ne 4eti izob6to ili pone temite det gi vijda6 za "100ten pyt"

Allthatshewant
04-17-2007, 16:23
Една птичка пролет не прави ... всички знаем че има доста излишни теми постове и т.н. и това винаги ще е така ...