- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Отнасяща се тема до всеки един в този саит !
Искам просто да кажа,че съм нов,регнат преди 2 дена,и прочетох половината форум,само тъпи теми,някакви обиди,уж това е наи-посещаваният саит,да така е,но някои като влезне се отчаива ! Писна ми да чета "кура ми е 6 сантима";"кажете нещо да го дръпна малко повечко";"сложи си катинари и ходи с тях";"мажи го с мед",толкова ли тъпизъм се ръси тук ? Толкова ли деца,на около 14/15 годинки са се регнали тук,и си мислят че като пуснат една тема,ще спечелят някакво внимание и чест,слава ? Има само някакви хилядни комплекси тука,даи сега че няма какво да правя да пусна една темичка,че нали искам известност... Вземете се осъзнаите малко това е форум за проблеми,пуска се само по 1 тема,ПРИМЕР:Помощ,искам по голям член ! Като видите една тема,пишете всички там на 1 място,и като дадете търсене намирата желаната от вас тема ! Не съм никакъв,неискам някаква известност,нито да се закачам с някои безусловно,да ме наричат глупак и т.н. ! Не съм модератор,но мисля че щом има достатъчно свестни хорица в този саит,то доста хора биха прочели редовете които написах ! Нека саитът стане едно хубаво място за проблеми (тиинеджърски) да бъде по чист и подреден !
За жалост това едва ли някога ще стане...
Много са ми забавни хора като теб, които мислят, че могат да променят нещо. Защо пускаш тази тема? Малоумни теми винаги ще има и ще стават все по-зле, защото хората оглупяват все повече и повече. Аз на тяхната възраст нито имах гаджета, нито бях готина, дори приятели нямах, но глупостите, които те пишат, и през ум не са ми минавали. А не съм Айнщайн. И да, има и обиди, макар че те не са точно обиди, а са просто отзвук на малоумщините. Ти ако четеш такива теми всеки ден, няма ли да започнеш да пишеш глупости накрая? Ясно е, че няма как да си уголеми хуя, ясно е, че обезкосмяването се прави със самобръсначка, кола маска или епилатор /да не споменавам, че питат как точно/
В обобщение - няма да промениш никого, защото те не желаят. Така им харесва - глупави, но уж зрели и развити за възрастта си.
С какво съм ти забавен,не съм казал нищо обидно по твои адрес,никога няма да почна да псувам ей така,не съм тях,и няма да падам на същото ниво ! Които иска да ме псува,през ум и не ми минава че няма да има такива! Просто исках нещо да оправя,явно никои няма да го приеме и да ме разбере,окей...
Прочети пак поста ми и тогава отговаряй на него.![]()
![]()
болен народ...
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
Аз:
бля-бля-бля
Добре може да съм се объркал,всеки бърка в този живот,съжалявам !
От темата ти няма смисъл, дори и да има истина в думите ти. Никой не използва търсачка(дори и аз, е...ползвам я от време на време...), питат доста...да ги нарека "странни" неща, но ако ще цялото инфо да им туришшш на !Важна тема, пак ще питат. Дори и на ден 10 такива теми като твоята да се пускат -> пак ще питат. Е, питат...нека знаят. Ние нали сме за това тук -> за да отговаряме, когато знаеме и можеме да помогнеме. Ехх, въпреки, че доста от нас се подиграваме и иронизираме доста теми...ноо....винаги има по някоя добра душа, да сложи едно рамо.![]()
Ooo na men taka mi haresva - hem se davat svqsni odgovori,hem se zabavlqvame,na men pone mi e mnoo zabavnoPonqkoga se razpilqvam na zemqta ot smqh kato cheta nqkvi zatapki i az sum puskal temi i men sa buzikali ama seir da staa kvo tolkova \
/ \
/ \
/
доста си прав но няма да стане това аз съм оебдена щото хората ги мързи да търсят да пишат сега това това това и незнаеш как ще е записано заглавието ан темата за това всеки си пуска тема и отг. независимо дали е написала за пореден път или за 1-во...мн по лесно му е да го напише както той го чувства за някои теми да може да се направи една тема но има други които човек сам трябва да си го напише както иска не е така лесно
Погледна ли към теб дъхът ми спира,очите се затварят,сърцето ми замира!Очите ти прекрасни напълно ме плениха,а устните ти нежни в моите се впиха!{} L0vE yUoO
Какъв ти е проблема?Като не ти харесва и те дразнят тези теми, защо пишеш тук въобще и защо го посещаваш?
Не е работата че го дразни, и за това дайте да го набием!И мен ме дразни, и мен набийте! Наистина сте прави че има неща за които тряа конкретно да се попита, но има теми за които не е така, например "как да му напрая свирка?" ...има поне 50...или "момчета, колко ви е голям" още поне 100 теми... Няма смисъл!Вярно че сме тук а да си помгаме един на друг, но това е до едно положение, на края се изнервяш и ти омръзва! В една от темите предложих, на всеки ново регнал се, да се пуска поздравително съобщение, с обяснения придрожени с картинки(заради възрастовата граница, която явно е ниска..) "Как се използва търсачката?"...форума наистина е страхотен, но като се замисля, дори тва съобщение няма да помогне особенно, щото който си е тъп и малоумен, си е тъп и малоумен...Но нищо не пречи да се опита!Нали?...
Аз само да питам-защо модераторите не трият теми, а ги заключват? Да оставят 5 теми на кръст, в които да се дискутират дадените неща. по този начин те ще са очевидни за всички нас и няма да има нужда да се отваря нова тема, като видиш, че твоят въпрос се дискутира 2 теми по-надолу.
Em kat ne ti haresva foruma ne vlizai..nas p1k ni kefi\
/
Men tozi forum me kefi, za6toto moga da spodelq nqkoi i dr problem i da polu4a nqkoi cenen suvet...Vqrno e 4e ima tupi raboti, no kakvo o4akva6 kato ima tolkova mn potrebiteli?!![]()
Споко брат не се нерви-и по зле ше става във всеки форум има тъпи теми,дори в другите форуми съм виждал по 20 тъпи теми на ден-ама тва е положениете ти кво искаш да има мноо народ и да нема тъпизми е не става.Пък и аз мисля,че в тоя форум 90 % от темите за разисквани доста и вече ако некои не си прай ебавки ше е супер тъпо.Аре стига трябва да има и ебавки-тва е форум за тиин,а не за пенсии дето обсъждат Дързост и красота.Аре дерзайте.Със здраве
![]()
Случайно да имаш нещо общо с ДУПЕТО?Първоначално написано от PL4YB0Y
че на него ми напомняш с лириката си>>>>>>>>>>>>
Неподходящ размер на снимка в подпис!
абе има нещо вярно но наистин акато не ти харесва недей да влизаш :P на мен ли4но си ме кефи форум4ето...може да има и тъпи теми безмислени повтарящи се но има и хора които се нуждат от съвет...а ние им го даваме...и аз сам слагала теми имало е хора които са казвали 4е е тъпа и сигорно е било така но има хора които ми писаха и ми помогнаха така 4е щом не те кефи знаеш къде е изхода.!и това не го приемай като обида
Оле Кубер! Мерси!Обичам те! Ти си просветлението на моя живот! Току що ми одговори на един въпрос, който много ме терзаеше!Първоначално написано от kuber
![]()
![]()
10х!
![]()
xx ti izkara foruma lo6 ахъахъахъахъаъха
само пример за лош форум дата.бг/форум/диабло 2
ще осетите тръкпата от безконтрол муахахах
Kuber какво дупе те гони бе ?![]()
![]()
I az mislq 4e 6e e po-dobre da si e podredeno ama..............![]()
![]()
Любовта е хубаво нещо, но в повечето случаи те преебава....
Няма смисъл от тая тема,защото нищо няма да се промени с нея.
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
Какъв беше смисъла да пускаш тази тема? да привлечеш някакво внимание ли кво?? като не ти харесва глупостите на другите просто не влизаи има лесно..![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!