Влез

View Full Version : MOJE Li Da Ima Takova Ne6to?

04-15-2007, 07:42
skapi forumci,spored vas moje li da sa6testvuva seriozna vrazka na 15-16-17 godini i ako ima takiva vav foruma molq da dadat primeri:) izkajete si mnenieto po temata i spodelete ako ste imali takiva vrazki :)

NightSky
04-15-2007, 07:45
Според мен може да има сериозна връзка на тази възраст(аз съм на 15, имам връзка от една година)

Nassgerrack
04-15-2007, 07:57
За чувствата няма граници.Пред думата любов не се слага червена точка с 18+ ,любовта си е за всеки.От всеки поотделно зависи тя кога и как ще бъде проявена.

Аз лично никога не съм обичал никой истински :) ,гаджета имам,приятели имам,но никога не мога да кажа,че съм изпитвал към тях някакви толкова силини чувства.Това съм аз,но ти живееш в твоя свят,не в моя,имай свои представи за любовта и ги защитавай(каквито и да са те),защото пак казвам: за любовта няма възраст.

Diva4e
04-15-2007, 07:59
За чувствата няма граници.Пред думата любов не се слага червена точка с 18+ ,любовта си е за всеки.От всеки поотделно зависи тя кога и как ще бъде проявена.

Аз лично никога не съм обичал никой истински :) ,гаджета имам,приятели имам,но никога не мога да кажа,че съм изпитвал към тях някакви толкова силини чувства.Това съм аз,но ти живееш в твоя свят,не в моя,имай свои представи за любовта и ги защитавай(каквито и да са те),защото пак казвам: за любовта няма възраст. :smt023 Все едно описваш мен :) И при мен е така

sladurana2319
04-15-2007, 07:59
Spored men sashto moje da sashtestvyva seriozna vrazka na tezi godini....Kaka mi e na 16 i ot 1 godina hodi s edin maj na 25 godini (toi i beshe parviq)

lLady_MooN_RaiN
04-15-2007, 08:15
Да, може да има. Иначе как бихме си обяснили връзките започнали от 15-16 годишна възраст прераснали по-късно в брак. Мисля, че моята връзка е сериозна. Смятам, че е такава, защото с приятеля ми сме преживяли и трудни и хубави моменти,случвало се е да се е разстоянието да ни дели, но то само подсили любовта ни. Не сме кой знае колко време заедно, но пък това време ми позволи да изпитам реакциите му в най-различни екстремни ситуации. И той ми доказа, че истински държи на мен, че знача много за него, че ме обича.

hforce
04-15-2007, 08:25
mi kato bqhme na 12 s edno momi4e trugnahme, kato stanahme na 14 az zaminah za edna godina, vurnah se i produljihme, samo 4e edna godina po-kusno tq zamina i sega ne sme zaedno, ta ob6to sme hodeli 3 godini, samo 4e ne se obi4ahme, prosto se bqhme privurzali edin kum drug i bqhme sviknali da sme zaedno.
Sega sum s drugo momi4e s koeto hoda ot 4 meseca, no sum siguren 4e nqma da se razdelime skoro, prosto sme imali mnogo tejki momenti zaedno oba4e sme gi preodolqvali i sme si dokazvali 4e se obi4ame vzaimno (tva e purvoto momi4e koeto obi4am) i taka, ta smqtam 4e moje da ima seriozna vruzka vuv koqto i da e vuzrast, prosto trqbva da popadne6 na podhodq6tiq 4ovek

Small-Kitty
04-15-2007, 08:26
Разбира се че може да има... Стига и двамата да се обичат, всичко е възможно... :D

04-15-2007, 08:30
dam taka e pravi ste :)

the dark angel
04-15-2007, 08:35
Разбирасе че може да има любов на тази възраст!От личен опит знам че за любовта няма граници!!!!С моя приятел мн се обичаме и см еот доста време заедно и осъзнах че не възраста е вайна в любовта!

mechtaq_za_teb
04-15-2007, 08:36
Razbira se 4e e vazmojno da ima seriozna vryzka na tazi vyzrast.Liubovta ne se opredelq ot vyzrastta.Az li4no sam imala gajeta,i sega imam,no ne moga da govorq za seriozna vryzka :)

GiRl^of^PriStOn
04-15-2007, 09:13
Spred men moje da syshtestvuva seriozna vryzka na tezi godini, no si zavisi i izcqlo ot samate dvoika (primerno) :)