View Full Version : byrkam
zdraveite,iskam da vi popitam dali ne byrkate simpatiqta haresvaneto dobrite vpe4atleniq sas lubovta 6toto na men postoqnno mi se slu4va v smisal haresvam nqkoe mom4e i hop..stigam do izvoda 4e go obi4am tva mi se e slu4vali dosta typi 5-6 #-o i molq vi daite mi savet kak da ne byrkam za napred :-({|=
GiRl^of^PriStOn
04-15-2007, 09:08
Mnogo chesto dosta ot nas byrkat liubovta sys simpatiqta i haresvaneto , vkiuchitelno i az . Nqkoi kazvat che vednyj chovek moje da obicha istinski ..ot tuk mojesh da si napravish nqkoi izvodi :)
A kolkoto do liubovta tq e razlichno chustvo ot haresvaneto i se useshta :)
mechtaq_za_teb
04-15-2007, 09:19
Dosega samo sam haresvala mom4e,ne sam izpitvala tolkova silni 4uvstva za da moga da kaja "obi4am go"
NightSky
04-15-2007, 09:24
Ами може да обикнеш човек след като си го опознала, ако само си го виждала, това си е още просто харесване.
MaRiQnKa
04-15-2007, 09:29
Da opredeleno liubovta se byrka sys haresvaneto, simpatiqta i t.n..
Ne mislq che mojesh da se vliubish istinski 5-6 puti i to na teen vyzrast:) prosto mi se stryva nevuzmojno.
Moqt syvet e da ne se privyrzvash tolkova chesto i byrzo, karai po-poleka.
A liubovta ... shte q usetish po-razlichno ot vsichko slychvalo ti se do sega :smt007
Това често се случва, особено на тийнейджърите.)Не мога да ти кажа как да не го бъркаш, а и ти все пак си го осъзнала.
Nassgerrack
04-15-2007, 10:33
Често се среща,нормално е ,не е фатално.Е,може малко да боли ама... все едно. Това става от липса на опит - само когат се влюби човек наистина разбира разликата между свалка,приятелство,симпати я и любов.
Ами може да обикнеш човек след като си го опознала, ако само си го виждала, това си е още просто харесване.
Mm da i az taka mislq