PDA

View Full Version : Разтоянието и връзките

Small-Kitty
04-15-2007, 10:00
Имали ли сте някога връзка с човек от друг град? Или държава? Мислите ли, че тези връзки са възможни и имат бъдеще, че не са само мимолетно залитане от реалността? Дали километрите, които разделят двама души, са пречка за тяхното щастие или това разстояние ги кара да копнеят един за друг още по силно? Или невъзможността да помогнеш на другия във всеки един момент ги отдалечава още повече? Ами доверието? :) [-X

04-15-2007, 10:06
Ами имала съм такава връзка но нищо не излезе от нея около 2 месеца не се бяхме виждали пишехме си пращахме си смс-и и тн а през времето в което не сме се виждали той е имал друга връзка а се кълнеше че ме обича ](*,)

NightSky
04-15-2007, 10:17
Ако наистина се обичате и сте искрени един с друг връзката има бъдеще.

koalka
04-15-2007, 10:23
Не съм имала такава връзка, а и не знам дали бих издържала на това.Дали една връзка от разстояние може да просъществува не зависи само от едно или две неща.Най-важното е и двамата да си имате доверие и да се обичате адски много, иначе нещата са почти загубени.Трябва да се виждате поне няколко пъти в месеца(примерно), защото това да не виждаш човека, който обичаш хич не е приятно, а и ти постепенно можеш да охладнееш към него...

malkoto_sladur4e
04-15-2007, 10:28
Ами моята връзка си е такава...с моя приятел сме от различни градове!И мога да ви кажа,че това прави връзката мн по-интересна,изпълнена с мн повече емоции и просто вс е супер..от година и 5 месеца сме заедно и не виждам нищо лошо в това,че не сме от 1 град! :wink:

Nassgerrack
04-15-2007, 10:30
Връзката от разсояние няма бъдеще.Връзката между двама души се основава на поделяние на общи преживявания,добри или лоши,на взаимопомощ,на съпричастност,на секс(важно си е то,добре го знаеш)

Ако можеш да осъществиш едно от тези неща чрез писма,sms-и,интернет,чатове - обади ми се,ще ми бъде интересно да науча и аз нещо ново.

malkoto_sladur4e
04-15-2007, 10:33
Hahahah nqmala b1de6te ./. !!!!!!
Na6te s16to sa bili ot 2 razl grada i ot 100 godini sa zaedno...a sega i az s1m taka s moq fr i mai imame b1de6te a...q kato neznaete ne govorete po-dobre :x

ABSOLUTme
04-15-2007, 10:57
Както съм казвала на няколко пъти,за да просъществува такава връзка важна роля играят не само чувствата,но и годините.14-15 годишните(по мои наблюдения) ги интересува не толкова кой е до тях,а просто да има някои..Това,че 2ма души са осъзнали нуждата да споделят не само времето и леглото си,но и мечтите и стремежите си,означава,че моментното разстояние между тях няма да е така пречка,защото както всички знаем,любовта изисква жертви.Да,ужасно е да не можеш да прегърнеш любимия човек всеки един момент,когато имаш нужда от него.Ужасно е да не можеш да споделиш с него и радостните и тъжните моменти,когато между вас са 2000км.И все пак,това състояние(кой къде се намира) е моментно,по дяволите!Ако силно желаете едно и също нещо(на тоя етап съвместно съжителство,а не брак,деца и т.н.) любовта няма да отслабне заради невъзможността да се виждате всеки ден. :smt050

Nassgerrack
04-15-2007, 11:58
По телефона ли си говорите или по Скайп? Колко пъти се виждате на седмица?Само не ми казвай събота и неделя :D

Hahahah nqmala b1de6te ./. !!!!!!
Na6te s16to sa bili ot 2 razl grada i ot 100 godini sa zaedno...a sega i az s1m taka s moq fr i mai imame b1de6te a...q kato neznaete ne govorete po-dobre :x
Какво правите? Само не ми казвай ,че ходите на кафе,или седите у вас.

От колко време ходите? ....или по точно от колко време си говорите по телефона. Само не ми казвай,че ти се обажда всеки ден

Какво правиш когато се чувстваш самотна? вероятно гледаш негова снимка ли? Не ми излизай с номера ,че имаш уеб камера

В какво се изразява физическата ви любов? Надявам се не във въздушни целувки.

Това,че ти го мислиш за гадже означава ли,че той наистина те мисли също за толкова важна? Или прави каквото си иска в неговия град без да ти казва? (хаха,ми отде да знаеш)

Това,че го обичаш означава ли ,че той те обича? Като си на толкова разстояние от него как си сигурна (предполагам ще кажеш,че се обичате)

На колко разстояние живеете един от друг? Ако е под 30км моля те не си играй да отговаряш,защото това е 30 минути път с автобус...демек поста ти се обезмисля.

q kato neznaete ne govorete po-dobre :x

И аз това те съветвам

IKisseDAGirL
04-15-2007, 15:13
Имах, но съвсем за кратко беше, а и не бях кой знае колко зарибена... :P
Не виждам смисъл от такива връзки, мъчението е доста повече от хубавите ви моменти. Пък и рано или късно разстоянието притъпява чувствата :?

Barbie
04-15-2007, 15:15
Уча в Милано, той си е в България. Летя през 3-4 седмици напред-назад, за да прекарам по седмица с него и не съжалявам нито за момент. Безумно го обичам и съм безумно щастлива, че е до мен. "Далече от очите, далече от сърцето" не важи. Съгласна съм с ABSOLUT`me, че годините са важни. Може би в по-ранна възраст такава връзка не е възможна, но след това, стига и двамата души да са готови на малко повече компромиси и да искат да са заедно достатъчно силно...винаги има начин. Има много начини. Зависи от чувствата, зависи и от хората. За мен такава връзка е трудна, но и абсолютно възможна.

mechtaq_za_teb
04-15-2007, 15:17
Imala sam takava vryzka(mom4eto beshe ot drug grad).Beshe dosta kofti,zashtoto ne mojehme da se vijdame i nakraq posledva razdqla...prosto nishto nqmashe da izleze.

_[LiFe-StiLe]_F
04-15-2007, 15:23
имала съм такава връзка... само една, защото за мен тези неща са безмислени. реших да опитам, но просто не се получи, макар че чувства имаше без съмнение!
според мен такава връзка е много трудно да се поддържа и не мисля, че има особен смисъл. дори и да има привличане и каквито и да било други чувства, то все идва момент когато от всичко това просто ти писва и казваш "не мога повече!" непрекъснатото мислене той сега с кого е и какво прави просто може да побърка човек... въпроса не е в липста на доверие, а по-скоро в неведението в което си, защото не можете по 24 часа да сте залепени за телефоните или компа ;) пък дори и това да не стане, то винаги идва момент когато единия от двамата се заплесва по друг човек и дори това да е мимолетна авантюра, то много честно това съсипва връзката... абе изобщо съм доста против тия "връзки" :-k

stra6no_sexy
04-15-2007, 15:39
имах връзка с едно момче от Гърция 4 години,обичахме се много,но ни омръзна да се виждаме само 1 път в годината и то за 20 дни(идвамата страдахме много,тъй като всяка раздяла я понасяхме мн тежко) и решихме да запазим приятелските си отношения...тези връзки имат смисъл само ако идвамата се обичат безумно и си имат огромно доверие един на друг

BAYO
04-15-2007, 15:44
:arrow: http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=75345&highlight=%EE%E1%EE%E1%F9%E5%ED%E8%E5

Тва тряя да помогне на хората, дет имат връзки от разстояние :!:

malkoto_sladur4e
04-15-2007, 15:46
phahhahhhhahahah ibaaaaaaahti smeha! :P
P1rvo-zaedno sme ot GODINA I 5 MESECA!
Vtoro-Pravim sex ot po4ti godina!
Treto-vijdame se na 2-3 sedmici!
4etv1rto-Kogato s1m samotna moga da mu spodelq i vinagi znam,4e 6te mi pomogne!
Peto-Az s1m nai-6tastlivoto momi4e i mn mogat da mi zavijdat za hubavata vr1zka! \:D/ \:D/ \:D/

lLady_MooN_RaiN
04-16-2007, 03:55
Зависи от хората. Разстоянието може да пречи, а може и да помага....

_!магнолия!_
04-16-2007, 05:22
Аз лично съм нямала такава връзка,но най-добрата ми приятелка е имала и продължава да има.С момчето са били заедно само 7 дни и вече 8-ми месец тя неспира да мисли за него ,доколкото знам той също за нея.Така, че мисля ,че такива връзки може да има и те да са дълготрайни и успещни!!!

`Death`Whore`
04-16-2007, 05:38
Разстоянието е една от най-големите пречки. Аз лично с гаджетата си съм се разделяла най-много за седмица, когато бившият беше на море...иначе за 3 дни изкуфявам. Такава връзка не мога да имам.

_[LiFe-StiLe]_F
04-16-2007, 06:32
Peto-Az s1m nai-6tastlivoto momi4e i mn mogat da mi zavijdat za hubavata vr1zka! \:D/ \:D/ \:D/

добре, престани вече да си натрапваш мнението :? разбрахме всички каква невероятна връзка имаш от растояние и колко си щастилива :-s
има хора, които обаче не приемат и не могат да имат такива връзки!!! стига си налагала мнението си! усети се, че ставаш вече банална и досадна #-o

`Death`Whore`
04-16-2007, 06:44
1. Честито, няма нужда да крещиш.
2. Ти не ми отговори, пак питам - ти не си ли на 14? Ако да, аз бих казала "ибахти гнустото" - на 13 години да правиш секс. 100% гаджето ти е с поне 5 години по-голямо от теб.
3. Разбирам да прекарвате заедно по 1 седмица, но 1 кафенце и 1 секс на 3 седмици не ми прилича на сериозна връзка.
4. Осъзнаваш ли колко безсмислено нещо си написала?
5. Да, нашите връзки са ужасни. Аз прекарвам по най-малко 24 часа с мъжа си и после сме разделени за толкова...случвало се е и по 72 часа да сме заедно. Гушкаме се по цяла нощ - това случвало ли ти се е?

Имам и един въпрос - след като толкова много се обичате и сте толкова щастливи, че сте заедно, защо не сте заедно всеки уикенд по цял уикенд? И не излизай с номера, че учите тогава.

`Death`Whore`
04-16-2007, 15:48
Готино е да се правиш на ударен, нали :)

05-17-2007, 17:05
В момента съм в такава връзка. Заедно сме от малко повече от половин година. Виждаме се на максимум 12 дена, прекарваме два уикенда месечно (а и повече, стига да е възможно) заедно. И двамата сме ученици и заделяме ваканциите си само за нас двамата. С лятаната също ще направим така. Пътуваме по равно. Делят ни два часа с междуградския автобус, а когато сме си у дома, ни свързва Скайп. Интересното е, че не говорим... просто си пишем.

Връзките от разстояние като че ли са щастливи изключения. Не са невъзможни - доказателства за това колкото щеш. Но изискват много - всеотдайност, пълно доверие, късмета да срещнеш наистина подходящия човек (или по-точно лошия късмет да го срещнеш не в собствения си град), обич, жертвоготовност, упоритост, зрялост. Сила на духа - да, отвратително е, когато се разделяме. Но вече свикнах. Препрограмирах си мисленето. И поддържам следната теза - по-добре така, отколкото изобщо да не го бях срещала.

Приятелят ми е един от най-близките ми хора. Запознахме се през сайт за лично творчество, където пишем и двамата, говорихме си всяка вечер по няколко часа преди да решим да се видим. И сега продължаваме всяка вечер да си говорим. Пращаме си смс-и, понякога си звъним, стараем се да прекарваме максимално дълго време заедно, ходим по концерти и всякакви други прояви, излизаме с компании и на купони. Споделяме си почти всичко, постоянно се стремим да се опознаваме. Карали сме се сериозно няколко пъти, но все пак винаги сядаме, обмисляме въпроса, решаваме, че връзката между нас струва твърде много, за да я захвърлим на вятъра ей така, и измисляме компромисно решение на проблема.

Връзката от разстояние е въпрос на личен изобр. И на способност да бъде поддържана, развивана и запазена.

penywise
05-17-2007, 17:07
Ако наистина се обичате и сте искрени един с друг връзката има бъдеще.

докато не им се доебе...

иначе да, права си - това си е доста вярно - за първите 1-2 часа...
след това желанието за секс става нетърпимо ](*,)

malkoto_sladur4e
05-17-2007, 17:09
Моята връзка е точно такава!С моя приятел сме от 2 различни града! :D

Digital
05-17-2007, 17:11
Моята връзка е точно такава!С моя приятел сме от 2 различни града! :D
колко удобно. идва, чука, връща се и ни чул ни видял. :lol:

SuMmEr_St0rM
05-17-2007, 17:14
Ами на мен в момента ми се случва нещо такова.Харесвам едно момче от друга държава и това не е никак добре.Защото знам че нищо не може да стане между нас или по-точно не трябва да стане.Все пак километрите играят много много важна роля и то най-вече при такива ситуации.Аз знам че между мен и това момче не може да има нищо...аз не трябва да се влюбвам в него,защото това само ще ме накара да страдам и нищо повече.Каквото и да говорят хората ..."любовта преминава всякакви препядствия" или "щом се обичате всичко ще е наред" (нещо от сорта) много е важно дали може да виждаш този човек и да си близък с него.Нима може да има близост по "SKYPE"...например.НЕ!!!Затова трябва да се внимава ,за да не бъдем с разбити сърца после...колкото и да е трудно...;]

BAYO
05-17-2007, 17:17
Има ли желание, се намират начини и възможности, няма ли желание, намират се оправдания и поводи за отказ :!:

Аз съм така с моята приятелка. 2 години заедно. От почти 3.5 месеца съм в Лондон. Супер трудно е, щот съм 7/31 дни на работа и нямам възможност да летя. Тя учи и й е супер натоварено. Въпреки тва, през weekend-ите намираме време да се чуем и видим в Скайп. Ама ае огън не остана, малко ми остава и съм пак у домааааа :-D

iohanka_sladuranka
05-17-2007, 19:00
zdr.az imam gadje ot 3 godini i ni delqt 40 km.no se vojdame po4ti vseki den za6toto ili toi idva pri men ili az pri nego.razstoqnieto ne pre4i za6toto mnogo se obi4ame i imam palno doverie edin na drug.to4no obratnoto,razstoqnieto ni pomaga,za6toto vseki pat kogato se vidim ne mojem da se naradvame edin na drug.mnogo e qko!!!

Sevt
05-17-2007, 19:14
Настоящата ми приятелка когато тръгнахме "ходеше" с един от град на около 200 километра от София и се виждаха веднъж на 2-3 месеца за по ден-два. С една дума никакъв шанс.

cherinka
05-17-2007, 19:27
Не съм ви чела мненията, сори.

Разстоянието е изпитание! Изпитание за това колко са силни чувствата ви.
Малко хора са преодоляли или преодоляват това изпитание.

А, и, малко, или много, километрите топят любовта..

:smt008

gPa3HuTeJl
05-17-2007, 19:31
Само погледнете темата от кога е :

Пуснато на: Нед Апр 15, 2007 1:00 pm :smt012

lLady_MooN_RaiN
05-18-2007, 03:40
Радвам се, че разграничавате връзките между хора от различни градове от връзките между хора, които по една или друга причина са разделени за дълъг период от време. Та мала съм връзка на разстояние, с човек от друг град. Нищо добро не излезе. Просто защото чатовете и телефонните разговори не дават нужната близост. Човек може да си сложи маска и да играе своята роля... Без да разбереш. Затова съм против такива връзки.

alkobalko
05-18-2007, 03:52
Не съм имала такава връзка. Лично за мен е много трудно, да не кажа невъзможно да се поддържа такава връзка. Все пак разстоянието е голям фактор. Колкото и да обичаш един човек, ако не го видиш дълго време, неусетно чувствата се променят.

vlubenkata
05-18-2007, 12:10
ами когато си далече от един човек след тва се обичате много повече.
Моят приятел заминава всяка година поне по два пьти за някьде и след тва сме много по-близки и много повече се обечаме, такаче не мисля че ратоянието разделя. :)

miminia
05-18-2007, 12:17
Имах такава връзка даже ако не ме лъже паметта две бяха и двете не се получиха :wink:

LordMedivh
05-18-2007, 15:37
Ако има обич, разбирателство и доверие, всичко е възможно

MaRiNkA_16
05-18-2007, 15:46
Ами моята връзка си е такава...с моя приятел сме от различни градове!И мога да ви кажа,че това прави връзката мн по-интересна,изпълнена с мн повече емоции и просто вс е супер..от година и 5 месеца сме заедно и не виждам нищо лошо в това,че не сме от 1 град! :wink:
pravilno vruzka ot rastoqnie ima bude6te.az v momenta sum taka i tova izob6to ne mi pre4i dori e golqma naslada kogato znam 4e 6te se vidim pak i kolkoto i da ne sme zadovoleni si suzdavame goqlmo ydovolstvie.maika mi jivee v greece i priqtelq mi e ot tam zapoznahme se vednuj kato i hodih na gosti.znam 4e mi e vqren 6toto ako ne e 6e izbere onaq dr 4e my e po blizo a ne men,ama nqma takova ne6ty.vqrno e 4e mnogo se obi4ame i az su6ty ne vijdam 4e ima ne6ty lo6o da sme na rastoqnie,dori kakto e napisala malkoto_sladur4e vruskata e izpulnena s o6te pove4e emocii 6toto vinagi imame kvo da si kajem(razkajem).

`Death`Whore``
05-18-2007, 15:48
А откъде си сигурна, че той си няма приятелка там и не се забавлява просто с теб?