View Full Version : Надървен ми е
Имам един хуй, не ти е работа. Постоянно налита да ебе и все е надървен. Страх ме е да се метна в автобуса с тез издути панталони. Или да застана на опашката в магазина. Опасна работа, ви казвам. Не знам защо мъжете се хвърлят на виагра. Аз почнах да пия диазепам, че да не еректирам толкова. Гаджето ми казва, че вече ще спре да излиза с мене на улицата, защото всички мене гледали в копчилъка и ципът на дънките ми постоянно се смъквал от самосебе си. За нейно успокоение вкъщи ходя по халат, ама тоя халат отпреде ми е цял палат. Постоянен покрив. На плаж изобщо не смея да отида, на пясъка край мене почват едни припадъци. А бе изобщо - кошмар. Кажете ми какво да правя? Да взема да емигрирам в полупустините на Азия, че да ми миряса главата от самота?
ChRiSTiaNo_07
04-15-2007, 20:10
:-k Това е много сериозен проблем!Мисля,че трябва да се подложиш на кастрация :P
Увиснал като на старец
04-15-2007, 20:32
Еми може да умреш и после ще станеш легенда на смеха ;)
мацка от класа
04-15-2007, 20:35
И кой ти даде основание да си мислиш,че твоят член по някакъв начин ни засяга ? :?
Значи хващаш гаджето и се почвате...Все ще спадне след непрекъснат секс нон-стоп. А, не е лошо лечението,нали?
Otidi na lekar,toi shte te posuvetva.Ama naistina,nqma sram ne sram :!: :!: :!:
ChRiSTiaNo_07
04-15-2007, 20:37
И кой ти даде основание да си мислиш,че твоят член по някакъв начин ни засяга ? :?
скъпа,къде се изгуби :smt010
Значи хващаш гаджето и се почвате...Все ще спадне след непрекъснат секс нон-стоп. А, не е лошо лечението,нали?
Ей, тва бях аз.
Лечение:отрежи си чепа и си направи сандвич :smt005 :smt005
хахахахахах :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
=D> :D :smt010 от теб доктор няма да стане :smt005
emi izpolzvai go kat ti e postoqnno nadyrvan pone 6e moje6 da go pozlva6 kato zaky4alka, ima si i predimstva, ponqkoga na 4ovek ne stigat 2 ryce kato nosqt tejki torbi, eto ti 6e ima6 treta ili kato 4isti6 sifonite v banqta i toaletnata sy6to 6te ti e ot polza ili pyk si go zavri v gyza i tai 6e go skrie6 nai-dobre!
Luciferian
04-16-2007, 07:11
Имам един "мъжки полов орган", не ти е работа. Постоянно налита да ебе и все е надървен. Страх ме е да се метна в автобуса с тез издути панталони. Или да застана на опашката в магазина. Опасна работа, ви казвам. Не знам защо мъжете се хвърлят на виагра. Аз почнах да пия диазепам, че да не еректирам толкова. Гаджето ми казва, че вече ще спре да излиза с мене на улицата, защото всички мене гледали в копчилъка и ципът на дънките ми постоянно се смъквал от самосебе си. За нейно успокоение вкъщи ходя по халат, ама тоя халат отпреде ми е цял палат. Постоянен покрив. На плаж изобщо не смея да отида, на пясъка край мене почват едни припадъци. А бе изобщо - кошмар. Кажете ми какво да правя? Да взема да емигрирам в полупустините на Азия, че да ми миряса главата от самота?
И като се събуди, какво? :-D
Потен, седнал в леглото, пръстите в контакта, кракара в леген с вода и се правиш на бързовар, а? :-D :-D :-D
Колко пъти съм ти казвал да не излизаш от стаята с белите стени, днес пак те търсиха лекарите! :-D :-D :-D
Имам един "мъжки полов орган", не ти е работа. Постоянно налита да ебе и все е надървен. Страх ме е да се метна в автобуса с тез издути панталони. Или да застана на опашката в магазина. Опасна работа, ви казвам. Не знам защо мъжете се хвърлят на виагра. Аз почнах да пия диазепам, че да не еректирам толкова. Гаджето ми казва, че вече ще спре да излиза с мене на улицата, защото всички мене гледали в копчилъка и ципът на дънките ми постоянно се смъквал от самосебе си. За нейно успокоение вкъщи ходя по халат, ама тоя халат отпреде ми е цял палат. Постоянен покрив. На плаж изобщо не смея да отида, на пясъка край мене почват едни припадъци. А бе изобщо - кошмар. Кажете ми какво да правя? Да взема да емигрирам в полупустините на Азия, че да ми миряса главата от самота?
Лечение: пушка
bqsna_teenagerka
04-16-2007, 08:39
:lol: :-D ами да си 4увал за широки рапърски дънки? 8)
malkoto_sladur4e
04-16-2007, 11:16
#-o :-s :-k :smt005
No`CoNn3c7!0n
04-16-2007, 19:47
Ехх тоя сайт бее ( www.izpoved.com ) Всички истории от него тука цъфват... Muy mal, muy mal... [-X :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
hahah. miliq naprao ne si za pred hora.ABE DA NE BI TI DA SI TOQ NA KLIP4ETO?????
http://vbox7.com/play:01d96334
Ехх тоя сайт бее ( www.izpoved.com ) Всички истории от него тука цъфват... Muy mal, muy mal... [-X :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
Chupar me por el culo "marikon"
=D> :D :smt010 от теб доктор няма да стане :smt005
ааааа,а тъкмо почнах да се надявам :smt005 :smt005
ццц, сринах ти мечтата да станеш чичо доктор, ще ти предложа оферта :smt005 търсят от тези доктори в моргата.. к'ва им беше професията :-s