View Full Version : neznam kakvo da pravq
Can't let you go
04-15-2007, 20:12
zna4i imah si priqtel ot 3 meseca
i predi 1 sedmica me vidq da izlizam s dryg a toi be6e edin priqtel s koito imahme namerenie da se vidim i se ne uspqvahme a toi si e pomislil 4e hodim i ot 1 sedm ne mi govori
i neska kat mu vikam ko staa i po4nahme da si gocorim i razbrah za kvo mi se sardi i mu obqsnih oba4e toi n emi vqrva kaza 4e mi imal doverie i mi vqrval
a s moq fr prosto bqhme oti6li na razhodka ni6to pove4e
;(kajete mi kvo da prava
Can't let you go
04-15-2007, 20:17
daje sq si pi6em oba4e za savsem razli4ni ne6ta ot jivota oba4e be4e iz4erpahme temata za tva 4e ne mi vqrva i vz kvo stava
Nassgerrack
04-15-2007, 20:32
Кат не ще да ти вярва да си върви бе! Ти колко време ще си играеш да му обясняваш едно и също нещо ,което очевидно няма обяснение?
Пробвай за последно да му покажеш как стоят нещата,а той ако не връзва кво му говориш му кажи чао и готово.
Не съди за хората по думите ,а по действията им. С него говорите ли говорите , а той все не ти вярва и страничи от теб.... може би така иска??? тука не знам.... само си направи изводите от бъдещия сериозен разговор,който горещо те съветвам да проведеш с него.
sasha_90
04-15-2007, 20:33
Бъди по настоятелна-пак му обясни как стоят нещата.Кат не ти вярва- има мн момчета,нали така?!
Не може да ти има доверие и в същото време да не ти вярва!Той сам си противоречи.
Кат не ще да ти вярва да си върви бе! Ти колко време ще си играеш да му обясняваш едно и също нещо ,което очевидно няма обяснение?
Глупости. Това което трябва да направи е да продължава да го убеждава че греши. Ако наистина греши всъщност.
Разберете че е напълно нормално да се притеснява, и аз бих се притеснявал. Нещата в това отношение са толкова временни относителни и импулсивни, че квото и да дрънка момичето момчето е нормално да се притеснява. За да не стане след 1 седмица да гледаме тема "напоследък съм мн объркана" или "обичам двама" и т.н. И без това достатъчно често се пръкват такива темички.
LaDy_FroM_HeLL
04-16-2007, 20:06
Suglasna sum s Digital .. tova e vruzka na 3 meseca i e glupavo i nelepo da svurshi taka..a qvno momicheto prosto e iskalo da se vidi s pr-l..Mi milichka spored men suberi mnogo sili i turpenie i dai vsichko ot sebe si..pr-lq ti trqbva da razbere,che tova,koeto my kazvash e istinata ..Dokaji my,che za teb toi e "The Love" i che si s nego :!: Opitvai se po vsqkakvi nachini i vloji cqloto si staranie .. mislq,che ako te obicha istinski shte razbere,che ne go lujesh i neshtata m/y vas shte se izgladqt.Opitvai se pak i pak i shte stane..3 meseca ne sa mnogo ama ne sa i malko..taka che - bori se za lubovta si :wink: Yspeh!
sorceress
04-16-2007, 20:23
Наистина би било жалко да се разделяте заради тва. Трудно ще си върнеш доверието му, но може например да го запознаеш с момчето, с което си излизала, за да се убеди, че не го лъжеш