View Full Version : gnus me e!
klitor_manqk
04-15-2007, 20:21
priqtelkata mi jivee pri bab si i dqdo si i kogato hodim v tqh te mn 4esto me kara da pravim sex v tqhnoto leglo..mn me e gnus kato si predtsavq 4e te...kak da i go kaja,bez da sam netakti4en?
analen terorqga
04-15-2007, 20:27
\:D/ \:D/ \ :-D :-D :-D :-D :-D :-D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: [-X [-X [-X [-X [-X :D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ ti si lud manqk :D:D:D:D:D
Vuiii... super tupa situaciq....ami kaji i che...hm....nakarai q da go pravite u vas naprimer i kaji che imash iznenada za neq i sloji nqkvi sve6ti,ne6to takoa ....Nie momichetata se radvame na taiq romantizmi ;)
[m!s$_k@pr!$]
04-15-2007, 20:31
и от кво та е гнус? :-k
Sexapilna_kukla
04-15-2007, 20:33
Че баба й и дядо й са правили секс на това легло :-D
ChRiSTiaNo_07
04-15-2007, 20:35
ебати якото........хем ше се кефиш на момичето,хем ше ти мирише на старци..
ебати якото........хем ше се кефиш на момичето,хем ше ти мирише на старци..
auuuuuuuu ujas hahahha :( mn kofti we blqk6
как от кво ако са дърти и да се опикават и осират БЛЯК и мене щеше да ме е гнус без това съм гнуслив.. :-D
мацка от класа
04-15-2007, 21:25
Като си клитор маняк земи клитора и на баба й :mrgreen:
ОоОоооОо боже :smt005 :smt005 :smt005
{S}BaBY{G}
04-15-2007, 22:05
е добре де тя като живее при тях не схванах тя вечере при тях ли спи или на някоя пътека в коридора :lol: ...където спи тя там го правете бе \:D/
оффф :lol: и к'во ще прави с него клитор ще се завива с него ли :-D
alkobalko
04-16-2007, 04:28
Напълно те разбирам. И аз не бих се съгласила на подобно нещо. Няма значение дали леглото е на баба и дядо, на родителите или друг близък човек. Не бих се чувствала удобно. Не бих го правила на леглото на друг човек, защото и на мен би ми било неприятно някой да го прави в моето леглот. Опитай се най-нормално да и обясниш как се чувстваш, вярвам, че ще те разбере. А тя няма ли легло всъщност? Не ми се вярва да спи при тях. Ако не може в тях, опитайте у вас.
:smt005
Уби ме! Ами като толкова те е гнус директно си й кажи, 4е не искаш да го правите на тяхното легло. А тя мацката ти кво, собствено легло няма ли си? Или се възбужда от мисълта, 4е бабата и дядото са се клатели в тяхното :smt005
Автора... фантазираш... :smt018 :smt019
krem4et0
04-16-2007, 07:34
Моят приятел си има стая, но спи в хола на дивана, а техните на леглото в неговата стая. Спалнята е окупирана от баба му, която живее с тях. то апартаментът си е неин, де. Та понеже не ми е много удобно на дивана повечето случаи сме на леглото в неговата стая, в което спят родителите му. лошо няма-то е заслано, а не е по чаршафи, мятаме си по 1 възглавница и 1 одеало отгоре и действаме. не ми е гадно, напротив. Иначе компромисен вариант-2-3 одеала или юрган на пода и го правите там!
Е, добре, тя няма ли си свое легло?Просто й кажи, че не се чувстваш комфортно.
bqsna_teenagerka
04-16-2007, 08:28
ами покани я у вас и там го направете или и предложи да пробвате нещо разли4но и давайте на масата :-D
malkoto_sladur4e
04-16-2007, 11:21
:smt017