PDA

View Full Version : обичах те,обичам те и ще те обичам вечно...

04-15-2007, 20:43
болката е толкова голяма...какво ще правя без теб..ти ми беше целят свят..бях готова на всичко за теб а ти него разбра... какво да направя за да си те върна...ти казваш че няма вече смисъл от връзката ни..искаш и слагаш край..а не разбираш какво ми причиняваш ... казваш че искрено съжаляваш,но това не е така..ако беше истина щеше да ми дадеш шанс...знаеше колко много те обичам..знаеше че давам всичко само и само ти да си щастлив...но не..ти реши,че трябва да се разделим..само защото на теб ти беше писнало...знам че няма друго момиче..знам го..вярвам ти..но немога да си обясня защо тогава изведнъж всичко ти писна... защо за Бога???!!...имахме проблеми - да - но коя връзка ги няма... може да сме се карали много..но аз ти давах всичко от коеот имаше нужда..защо за Бога не го проумя...бях готова на всичко за теб..и все още съм..какво да направя за да си те върна...?!

ABSOLUTme
04-15-2007, 21:00
Ъъъ,ако се отнася за някои user от форума - ок.ама ако не защо ни ги говориш тия неща на нас?кажи му на него какво мислиш и чувстваш,повече ще ти олекне... :(

04-15-2007, 21:03
просот имам нужда да споделя с някой мъката си.... казах му ги а той единственото нещо коеот каза беше че нямало смисъл повече от връзката ни.. чувствам се ужасно...сякаш нещо ми липсва... немога да живея без него :smt010

04-15-2007, 21:23
Ще ти мине, споко.

BAYO
04-15-2007, 21:37
Еми може да си му омръзнала, ти пък за кво толко си се хвърлила в боя. Остави го, да си троши главата. Гледай си живота и не тряя да ти пука. Всяка красива приказка си има край! Всичко си има край! Рано или късно!

04-16-2007, 01:16
Bayo е прав.
Всичко си има край.
Самотната смърт също се брои за такъв.

koalka
04-16-2007, 07:28
Просто в един момент трябва да приемеш, че този човек няма да е вече с теб, трябва да го забравиш.

Girl-of-Sin`
04-16-2007, 12:15
Разбирам болката ти и уважавам смелостта, която си имала, за да му кажеш всичко онова, което сподели с нас.
Незнам дали времето лекува или не, но дори след като една рана зарастне, оставя след себеси белег завинаги.Така и след края на всяка връзка, спомените тлеят в душите ни вечно, а заедно с тях и надеждата, че някой ден всичко може да бъде както преди...

От теб самата и характера ти зависи как щи продължиш за напред-дали ще паднеш в капана на отчаянието, или ще вдигнеш глава и ще продължиш напред.

В този свят обаче оцеляват само силните!

Успех!!!

Nadelina
04-16-2007, 20:04
Oleee... Zaglavieto na temata me raztyrsi samo.. poneje tia dumi gi izpolzvam az... tfa e "moqta replika"... Kato prochetoh cqlata tema.. milichka.. seedno az sym q pisala... Bahsi... Myjete ne sa okey ue... Da davash vsichko za nego.. da mu vqrvash.. da go podkrepqsh.. da go razbirash.. da priemash vsichko bezuslovno.. edinstveno zashtoto iskash da bydesh s nego... iskash da go napravish shtastliv.. iskash da vijdash usmivkata na liceto mu... i nakraq toi ti kazva che nqma smisal.... i osven tova nqma druga?! ... E naistina ne razbiram .. ne iskam da razbera.. ne moga da razbera... Milichka znaesh li... prosto trqbva da prodaljish napred... s visoko vdignata glava... Ako toi ne ocenqva tova koeto ima v tvoe lice.. znachi toi e gubeshtia... Bolkite se preodolqvat.... Az go vqrvam.. Povqrvai go i ti !!! i Uspeh :)