Влез

View Full Version : НЕ МОГА ДА Я ПОНАСЯМ ПОВЕчЕ

04-16-2007, 05:36
темата е банална и знам,че се повтаря,но искам и аз да си излея мъката.. :smt010
все повече и повече се убеждавам,колко долен човек е собствената ми сестра.как може някои,с когото носите една кръв,да си изкарва всичко на вас,да ви обижда и при най-малкия сгоден случай,да се отнася по-добре с 'приятелите си'(слагам кавички,защото тя приятели няма,има само познати,които и те понякога НА МЕН ми се оплакват колко е ужасна на моменти),отколкото с вас..родителите ни са в ддргу град,ние живеем сами..преди я защитаваха,но от известно време знаят що за стока е и дори не си правят труда..дайте ми съвет какво да правя..опитах се да я променя,да я приема такава,каквато е..просто не става..отнася се с мен като с боклук..вече дори нямам и желание да я погледна,защото или ще срещна в очите и укор,или презрение..МРАЗЯ Я !

Dragon
04-16-2007, 06:03
ne i obra6tai vmimanie!sestra kato ostanalite ne se pritesnqmai

BastardOfChrist
04-16-2007, 07:15
* * *

Moderated by ^npocTo^a3^f^
11 и 12 точка от правилника!

Baby_b
04-16-2007, 15:15
И аз преди имах същия проблем :? По принцип ние не прекарваме мн време заедно, виждаме се само събота и неделя и някак си отношенията ни се оправиха :) Моят съвет е просто да се опитваш да и помагаш когато има нужда и да се стараш да общувате повече-все от някаде трябва да започне и ако ти се развика не обръщай голямо внимание-все пак не е края на света ::: Успех :wink:

Ellie
04-16-2007, 18:06
Недей да й се впрягаш много.Кажи на колко години си, а на колко е тя?Ако не си много малка й се опълчи, за да се научи да не се гаври така.Успех! :wink:

Ulety
04-18-2007, 09:25
o-o-o i az bqh taka .. spox :Pp~ sichko shte se opravi .. prosto se opitaite da se razbirarete poweche

04-18-2007, 16:19
kude 6te se opravq,az sum na 18,a tq na 25...
i plus towa jiweem zaedno,towa ako ne e dostatu4no prekarano wreme zaedno.. :smt013 :smt011 :smt014

asinka_basinka
05-14-2007, 20:25
ti na kolko si i tq na kolko e ?

EniTyYy
05-17-2007, 13:44
i az postoqnno se karam sus sestra mi ](*,) pone brat mi e na moq strana :smt005
ta po temata-ne i obrushtai golqmo vnimanie ili se zaqjdai kogato pochne i tq i nakraq shte i pisne

VerryBerry
05-19-2007, 09:43
q se otrakai malko i kato ti kipne sl pat-spukai q ot boi!az tai praveh s brat mi-sq dori ne gakva,ko kat sam po-malka!!! :smt012 eto tova e re6enie :smt011

Presley
05-19-2007, 11:42
Ами недей така да се откаэваш!Живота си е нейн и тя решава каква да бъде,но все пак тук става дума и эа теб!Ти си потърпевша от нейното държание ,така че трябва да эаевеш поэиция!Не и поэволявай да те мачка,има малко достойнство!Когато ти каже нещо,което е неприятно эа теб просто и отвърни ,така че да раэбере че не си толкова реээащитна!И още нещо-не демоонстрирай отчаянието си пред нея-това ще и даде още по-голяма увереност!!!
Късмет

Hri$
05-19-2007, 12:37
Опитай се да й покажеш че твоя живот е по-хубав от нейния че като се отнася така с хората пропуска много възможности да създаде приятелства, обясни й в подробности как е по-добре да се държи и какво да помени в себе си.Може да стане така...

VerryBerry
05-19-2007, 13:37
ni6to ne i obqsnqvai-ne vqrvam da te razbere,karai s neinite kamani po neinata glava-stani yjasna za neq i q dokarai do isterii...i ti se draj gadno s neq!!! :smt012

deem
05-19-2007, 14:05
темата е банална и знам,че се повтаря,но искам и аз да си излея мъката.. :smt010
все повече и повече се убеждавам,колко долен човек е собствената ми сестра.как може някои,с когото носите една кръв,да си изкарва всичко на вас,да ви обижда и при най-малкия сгоден случай,да се отнася по-добре с 'приятелите си'(слагам кавички,защото тя приятели няма,има само познати,които и те понякога НА МЕН ми се оплакват колко е ужасна на моменти),отколкото с вас..родителите ни са в ддргу град,ние живеем сами..преди я защитаваха,но от известно време знаят що за стока е и дори не си правят труда..дайте ми съвет какво да правя..опитах се да я променя,да я приема такава,каквато е..просто не става..отнася се с мен като с боклук..вече дори нямам и желание да я погледна,защото или ще срещна в очите и укор,или презрение..МРАЗЯ Я !

Бих казал просто Синдром на ЕМоционалния Срив(СЕС).

nasty_f
05-19-2007, 16:12
Ами,седни и си поговори с нея,като хората,ако може да го прави.Попитай я защо се държи така с теб.С какво си заслужил такова държание.Ако не подейства не й обръщай внимание,все едно я няма и така. :wink: