- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- НЕ МОГА ДА Я ПОНАСЯМ ПОВЕчЕ
темата е банална и знам,че се повтаря,но искам и аз да си излея мъката..![]()
все повече и повече се убеждавам,колко долен човек е собствената ми сестра.как може някои,с когото носите една кръв,да си изкарва всичко на вас,да ви обижда и при най-малкия сгоден случай,да се отнася по-добре с 'приятелите си'(слагам кавички,защото тя приятели няма,има само познати,които и те понякога НА МЕН ми се оплакват колко е ужасна на моменти),отколкото с вас..родителите ни са в ддргу град,ние живеем сами..преди я защитаваха,но от известно време знаят що за стока е и дори не си правят труда..дайте ми съвет какво да правя..опитах се да я променя,да я приема такава,каквато е..просто не става..отнася се с мен като с боклук..вече дори нямам и желание да я погледна,защото или ще срещна в очите и укор,или презрение..МРАЗЯ Я !
ne i obra6tai vmimanie!sestra kato ostanalite ne se pritesnqmai
I'm not afraid of death. I just don't want to be there when it happens.
* * *
Moderated by ^npocTo^a3^f^
11 и 12 точка от правилника!
180- бан на профил 2 т.
И аз преди имах същия проблемПо принцип ние не прекарваме мн време заедно, виждаме се само събота и неделя и някак си отношенията ни се оправиха
Моят съвет е просто да се опитваш да и помагаш когато има нужда и да се стараш да общувате повече-все от някаде трябва да започне и ако ти се развика не обръщай голямо внимание-все пак не е края на света
Успех
![]()
Недей да й се впрягаш много.Кажи на колко години си, а на колко е тя?Ако не си много малка й се опълчи, за да се научи да не се гаври така.Успех!![]()
o-o-o i az bqh taka .. spox :Pp~ sichko shte se opravi .. prosto se opitaite da se razbirarete poweche
kude 6te se opravq,az sum na 18,a tq na 25...
i plus towa jiweem zaedno,towa ako ne e dostatu4no prekarano wreme zaedno..![]()
![]()
![]()
ti na kolko si i tq na kolko e ?
i az postoqnno se karam sus sestra mipone brat mi e na moq strana
![]()
ta po temata-ne i obrushtai golqmo vnimanie ili se zaqjdai kogato pochne i tq i nakraq shte i pisne
http://prize.bg/ensi
Или Тук!
Не ИсКаМ Да ОсТаНа На ЗеМяТа СлЕд вСиЧкО кОеТо ПрЕжИвЯх,А ИсКаМ Да ОтИдА В РаЯ,ЗаЩоТо В АдА ТвЪрДе ДъЛгО БяХ !!
q se otrakai malko i kato ti kipne sl pat-spukai q ot boi!az tai praveh s brat mi-sq dori ne gakva,ko kat sam po-malka!!!eto tova e re6enie
![]()
Ами недей така да се откаэваш!Живота си е нейн и тя решава каква да бъде,но все пак тук става дума и эа теб!Ти си потърпевша от нейното държание ,така че трябва да эаевеш поэиция!Не и поэволявай да те мачка,има малко достойнство!Когато ти каже нещо,което е неприятно эа теб просто и отвърни ,така че да раэбере че не си толкова реээащитна!И още нещо-не демоонстрирай отчаянието си пред нея-това ще и даде още по-голяма увереност!!!
Късмет
[size=7][b][u]fosse cos
Опитай се да й покажеш че твоя живот е по-хубав от нейния че като се отнася така с хората пропуска много възможности да създаде приятелства, обясни й в подробности как е по-добре да се държи и какво да помени в себе си.Може да стане така...
ni6to ne i obqsnqvai-ne vqrvam da te razbere,karai s neinite kamani po neinata glava-stani yjasna za neq i q dokarai do isterii...i ti se draj gadno s neq!!!![]()
Бих казал просто Синдром на ЕМоционалния Срив(СЕС).Първоначално написано от Анонимко
Ами,седни и си поговори с нея,като хората,ако може да го прави.Попитай я защо се държи така с теб.С какво си заслужил такова държание.Ако не подейства не й обръщай внимание,все едно я няма и така.![]()
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!