View Full Version : Проблем с приятелката ми...
BapBap4e
04-16-2007, 08:31
Ами значи.. трудно ми е да го напиша защото много ме е срам...Но , ето я и моята история...Аз съм на 14 години и съм доста хубав на външен вид, но имам един "малък" проблем.Момче съм, но нямам пенис а вагина :shock: .Както казах на външен вид съм доста хубав, и досега да съм водил активен полов живот но единственият ми проблем е вагината...Представяте ли си гелдката когато навия някакво момиче за секс, събувам си гащите и тя почва да крещи когато види 'това'. ](*,) .Много пъти съм се замислял за самоубийство, но смятам че това не е решението.Дори съм имал три връзки когато НЕ съм искал секс с момичета, но в крайна сметка винаги съм попадал на 'загорели' които искат да го направят, и накрая ме напускат защото им отказвам :smt010 .Моля ви посъветвайте ме какво да направя, или поне ме успокойте защото не мога да търпя тази гледка.И моля ви без предложения 'хвани си момче'. =;
п.п.Темата не е шега!
Pi6a se Juan_Brujo v irc tam mi pomognete!
bqsna_teenagerka
04-16-2007, 08:33
:smt005 ИМАШ 4УВСТВО ЗА ХУМОР
BapBap4e
04-16-2007, 08:34
Pi6a se Juan_Brujo v irc tam mi pomognete!Ще те помоля да не се шегуваш с мен, защото проблемът ми е наистина сериозен :cry: .
A Momche li si naistina shtom imash vagina?
:smt005 ИМАШ 4УВСТВО ЗА ХУМОРмерси :lol:
п.п. не не съм tonib` =.=
BapBap4e
04-16-2007, 08:35
A Momche li si naistina shtom imash vagina?Фигурата ми е мъжка, нямам цици имам една тъпа и толкова омразна путка :-& :smt010
bqsna_teenagerka
04-16-2007, 08:37
A Momche li si naistina shtom imash vagina?Фигурата ми е мъжка, нямам цици имам една тъпа и толкова омразна п*тка :-& :smt010ми зна4и си хемафродит нищо не можеш да направиш по въпроса :-D :lol:
BapBap4e
04-16-2007, 08:43
A Momche li si naistina shtom imash vagina?Фигурата ми е мъжка, нямам цици имам една тъпа и толкова омразна п*тка :-& :smt010ми зна4и си хемафродит нищо не можеш да направиш по въпроса :-D :lol:Надявам се и ан други мнения защото все пак трябва да има някакъв начин.Моля ви помогнете ми :? :smt010
Unknown-19
04-16-2007, 08:43
A Momche li si naistina shtom imash vagina?Фигурата ми е мъжка, нямам цици имам една тъпа и толкова омразна п*тка :-& :smt010ми зна4и си хемафродит нищо не можеш да направиш по въпроса :-D :lol:
Или е тъпанар със сериозни психични отклонения ама то и тука не може да направи нищо по въпроса :-D :mrgreen:
Molq vi BapBap4e i as imam su6tiq problem... pomognete mi! Kazvam se antonio i u4a v u4ili6te bogorov vuv varna... osmi klas sum!
Molq vi BapBap4e i as imam su6tiq problem... pomognete mi! Kazvam se antonio i u4a v u4ili6te bogorov vuv varna... osmi klas sum!тъп гей #-o :lol:
Molq vi BapBap4e i as imam su6tiq problem... pomognete mi! Kazvam se antonio i u4a v u4ili6te bogorov vuv varna... osmi klas sum!тъп гей #-o :lol:umen gei! :-D
Shadow_Walker
04-16-2007, 08:47
A Momche li si naistina shtom imash vagina?Женско, което изглежда като мъжко си може би :-s
И на 14-активен полов живот...
:-s
Иначе тфа беше тъпо- по-смешни ебавки не можете ли да измислите? :-D
брат виш са мислиш 4е имаш вагина!! такам и изглейдаш като мом4е !!!така на4и да ти кажа ГЬЗЬТ ТИ НЕ Е ВАГИНА!!! а за пишката просто я потьрси там триаа да е някаде :)
PaSsioN_GiRL
04-16-2007, 10:04
ai hoi si prisadi edna krastavica.... idiot :smt019
15120seksa
04-16-2007, 10:30
Ами значи.. трудно ми е да го напиша защото много ме е срам...Но , ето я и моята история...Аз съм на 14 години и съм доста хубав на външен вид, но имам един "малък" проблем.Момче съм, но нямам пенис а вагина :shock: .Както казах на външен вид съм доста хубав, и досега да съм водил активен полов живот но единственият ми проблем е вагината...Представяте ли си гелдката когато навия някакво момиче за секс, събувам си гащите и тя почва да крещи когато види 'това'. ](*,) .Много пъти съм се замислял за самоубийство, но смятам че това не е решението.Дори съм имал три връзки когато НЕ съм искал секс с момичета, но в крайна сметка винаги съм попадал на 'загорели' които искат да го направят, и накрая ме напускат защото им отказвам :smt010 .Моля ви посъветвайте ме какво да направя, или поне ме успокойте защото не мога да търпя тази гледка.И моля ви без предложения 'хвани си момче'. =;
п.п.Темата не е шега!
Аз не знам дали изобщо говориш истина.Как си момче и немаш кур.
Ти травестит ли си,лизбийка ли си,гей ли си не знам.Аз не искам да те обиждам,но направо не мога да ти повярвам на една дума,която си писал.Щом кат немаш кур значи си жена или травестит ка такива работи.Казах вече.Аре да не продължавам че ше почвам да говоря още гадости за тебе.Темата ти ако не е бъзик-значи си жена травестит и т.н.Ако темата ти е шега-добре си избъзикал. :shock:
malkoto_sladur4e
04-16-2007, 11:10
Hermafroditite nqmat normalna vagina ili normalen penis...smisal ako edno m e hermafrodit nqma norm vagina,a zna4i organa e klitor s testisi...lekar mi go e obesnqval tova,taka 4e mai temata e ebavka [-( :-k
stra6no_sexy
04-16-2007, 11:46
еееххххх големи фантазьори се извъдиха
Май те е хванала радиацията от Чернобил
Намери си някоя приятелка да си лижете :smt016 :smt016
като гледам постовете се очудвам колко тъпи заядливи и необразовани хора има в тоя форум
НАДЯВАМ СЕ темата да е ебавка но ако не е твоя проблем е свързан с нарушената структора на гените ти и най явече на малка но фатална грешка
пак повтарям НАДЯВАМ СЕ да се ебаваш но наистина съществуват хора с твоя проблем
за съжаление не мога да ти помогна със съвет освен да намериш момиче с което наистина се обичате и това да няма значение
и не забравяй че така си се родил и не се връзвай на педерастии като по-горните двайсетина поста
Хахахахаха ми Присъди си хуй бе.. Да еба тъпите ви теми.. :smt019
а и щях да питам като си хванеш приятелка... коя от двете ви играе ролята на момичето ТИ или ТЯ?? или стани Лезбиика и са лижете :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
Хаха ше си изкаш тампони от приятелката... :-({|=
sh3_1s_7h3_0n3
04-16-2007, 14:17
...поредният неосъзнат гей :-$
macka123
04-16-2007, 14:59
ЗАБАВЕН СИ
i as imam sa6tia problem pi6imi deni.sex@abv.bg
i as imam sa6tia problem pi6imi deni.sex@abv.bg
mai temata e ebavka [-( :-k
:smt005 :smt005 сериозно ли бе?
SouL^*DiViNe