View Full Version : Цепим ли анално?
www.PunksNOTDeaD-BG.tk
04-16-2007, 09:47
Четох тука някви други теми и противоречиви мнения, та ми хрумна да направя тази тема за да отчетем каква е статистиката на този форум. Сиреч, какъв брой хора практикуват анален секс 8) Не се срамувайте да гласувате, анкетата е анонимна. Споделяйте и мнения разбирасе ако желаете... :smt017
15120seksa
04-16-2007, 10:23
Гласувах за.
Това за мен ми е най-приятното място да вкарвам. :smt007 ::: :smt008
www.PunksNOTDeaD-BG.tk
04-16-2007, 10:28
Браво, един осмелил се да гласува най-накрая. Давайте всички, анкетата не хапе. 8)
malkoto_sladur4e
04-16-2007, 10:57
Glasuvah za!Az obojavam analniq sex! =D>
sh3_1s_7h3_0n3
04-16-2007, 11:09
Цък - [-X 8)
На мен пък ми се счупи цефта!!! :-D
krasivata_luvica
04-16-2007, 12:20
за :-D
Schnitzer
04-16-2007, 12:25
Аз гласувах за :-D
www.PunksNOTDeaD-BG.tk
04-16-2007, 12:51
Анкетата ми просперира обаче :-D
На този етап нямам мнение, тъй като не съм опитвала. Приятелят ми яко прояви желание, най-вероятно ще се съглася да пробваме, въпреки че на мен традиционният секс си ми е абсолютно достатъчен.
Но имам въпрос - защо мъжете проявяват такъв ентусиазъм за анален секс? За вас каква е разликата? Изобщо не мога да си го обясня... :roll:
Ice_Queen
04-16-2007, 13:07
Аз няма да гласувам...
Въпреки 4е на скоро опитах..
Е не съм очарована.. :|
`Death`Whore`
04-16-2007, 13:08
Докато не боли, би могло да е приятно. Но навътре много боли и ми става тъпо.
На този етап нямам мнение, тъй като не съм опитвала. Приятелят ми яко прояви желание, най-вероятно ще се съглася да пробваме, въпреки че на мен традиционният секс си ми е абсолютно достатъчен.
Но имам въпрос - защо мъжете проявяват такъв ентусиазъм за анален секс? За вас каква е разликата? Изобщо не мога да си го обясня... :roll:
Защото,скъпа,на мъжете име е тясничко там!
malka_sladuranka
04-16-2007, 14:43
Гласувах против, а анкетата е направена просташко.. :-s
Защото,скъпа,на мъжете име е тясничко там!
Много момичета и иначе са си теснички. Освен това има пози, при които стените на влагалището съвсем плътно обхващат члена...скъпа.
Все пак въпроса ми е към момчетата (тези, които имат достатъчно наличен опит) - има ли разлика в усещането. Като вземем предвид, че и влагалището, особено при по-млади момичета, е доста тясно. :roll:
На този етап не си давам дупето... :smt017
Може би в едно по-добро време...far,far away...Хората се променят. :lol:
`Death`Whore`
04-16-2007, 15:20
А след като има влагалище, мъжете защо искат свирки? А и ти защо искаш да те лижат или да ти стимулират клитора, след като си имаш влагалище и то е направено за секс?
aniezina
04-16-2007, 15:58
Не съм пробвала, нямам и намерение, но, на когото му харесва, нека го прави, щом може и и иска....
www.PunksNOTDeaD-BG.tk
04-16-2007, 16:25
Гласувах против, а анкетата е направена просташко.. :-s
Струва ми се, че не си достатъчно широко скроена, че да ги разбираш тези работи 8)
А след като има влагалище, мъжете защо искат свирки? А и ти защо искаш да те лижат или да ти стимулират клитора, след като си имаш влагалище и то е направено за секс?
Свирката е по-различна от секса. Не разполагам с пенис, но вярвам, че усещането от стимулиране с устни, език или ръчичка е по-различно от самия полов акт. Същото се отнася и за клитора - той е далеч по-богат на нервни окончания от всяка друга част от женското тяло...реално удоволствието от секса до голяма степен идва от неговата стимулация - тъй че, различно е. Но ми се струва, че би трябвало чувството за мъжа при вагинален (особено с младо момиче, което не е раждало и мускулатурата е доста стегната) и анален секс да е сходно. И тъй като, повтарям, аз мъжки полов орган си нямам, че да знам, питам младежите - каква е разликата в усещането. Не разбирам какъв е проблемът с моя въпрос. :-s
liglata_bg
04-16-2007, 17:42
Az glasuvax "ZA".Analniqt sex e vid raznoobrazie i moje da e super gotin ako se pravi kakto pravi i ne zavisi samo ot mom4eto a i ot momi4eto vse pak ne trqbva da stoim kato darveta i da 4akame samo da ni go mu6kat..vse pak sexa e za vzaimno udovolstvie.
glasuvah protiv,zashtoto opredeleno ne sam golqma pochitatelka,pravila sam go,no opredeleno tradicionnoto me vleche poveche....a i az da kaja-anketata naistina e malko prostashka,ne se obijdai ama trqbvashe malko po-cenzurirano da pishesh :wink:
http://teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=54408&highlight=%E0%ED%E0%EB%E5%ED
Мисля, че тази тема е достатъчна.Първо потърси и тогава пускай тема!Как не се научихте!