View Full Version : OrgazUumm ;[
Emi zna4i..na 16 sum..vodq polov jivot ot 1 godina i do sega ne sum izpitvala orgazum :? obi4am partniora si, vseki put sum spokoina i ne vijdam kude e problema - v men ili v nego po-skoro?.. nqkoi znae li kakva moje da e prichinata :?:
frozenrose
04-16-2007, 14:57
Ми аз съм на 18 и от 2 години водя полов живот обичам партньора си хубаво ми е но оргазъм не съм получавала... :roll: Може би още има време...много момичета са така..а някой кат им стане малко по-хубаво си мислят че тва е оргазъм :lol: Една приятелка почти винаги получавше оргазъм а наскоро ми каза:"Най.накрая получих истински оргазъм,преди само съм си мислела че е това" ;-) ;-)
A az sum 4uvala 4e nqkoi momi4eta prez celiq si jivot ne polu4avat orgazum :-s mai ne pri vseki stava..taka li e?
80% ot jenite nikoga ne sa izpitvali vaginalen orgazam!mi probavite s nqkakva stimulaciq na klitora,za da moje6 i ti da se nasladi6 na orgazam! :-D
katttto3
04-16-2007, 15:29
много жени получават първия си оргазъм едва на 25 тай че нито жените нито мъжете са виновни......не се притеснявай
80% ot jenite nikoga ne sa izpitvali vaginalen orgazam!mi probavite s nqkakva stimulaciq na klitora,za da moje6 i ti da se nasladi6 na orgazam! :-D xax..i s klitora na stava
ChRiSTiaNo_07
04-16-2007, 15:45
Ми при некой не се получава :lol:
80% ot jenite nikoga ne sa izpitvali vaginalen orgazam!mi probavite s nqkakva stimulaciq na klitora,za da moje6 i ti da se nasladi6 na orgazam! :-D xax..i s klitora na stava
ako partniora ti ne moje da te dokara do klitoren orgaz1n na4i ima o6te da se u4i. v toq slu4ai problema e v nego.
aniezina
04-16-2007, 16:17
И аз водя полов живот едва година, но поне веднъж, съм получавала ИСТИНСКИ оргазам. Зависи си от момичето....Но можеби и уменията на момчето, имат известно влияние :-k
Няма вагинален,няма клиторен оргазъм,само 1 е...Наскоро правех секс за първи път и успях да докарам на партньорката си 6 оргазма...Като 2 от тях бяха без стимулация на клитора.Така че моя съвет е да се търка клитора и така се получава,а ако не става значи момчето не е у ред :).
My_Infernal_Majesty
04-16-2007, 16:37
6 оргазма...Като 2 от тях бяха без стимулация на клитора.Така че моя съвет е да се търка клитора и така се получава,а ако не става значи момчето не е у ред :).
Маааааааааааааааааааали!!!! !!!!! :shock: :shock: =D> =D>
6?!
Браво бе- давай още 3 докарай на приятелката си и вече ще стане Властелина на оргазмите! :smt005 :lol:
6 оргазма...Като 2 от тях бяха без стимулация на клитора.Така че моя съвет е да се търка клитора и така се получава,а ако не става значи момчето не е у ред :).
6?!
Браво бе- давай още 3 докарай на приятелката си и вече ще стане Властелина на оргазмите! :smt005 :lol:
Хаха смей се,смей се,не съм очаквал някой да ми повярва...
My_Infernal_Majesty
04-16-2007, 16:40
Е знам ли... от къде да знам необятните възможности на мъжете.. на момчетата по-точно. Малко странно звучи като си го правил за пръв път толкова много да си докарал ама... защо пък да не вярвам. :-) :D
Няма вагинален,няма клиторен оргазъм,само 1 е...Наскоро правех секс за първи път и успях да докарам на партньорката си 6 оргазма...Като 2 от тях бяха без стимулация на клитора.Така че моя съвет е да се търка клитора и така се получава,а ако не става значи момчето не е у ред :).
Ot kude si tolkova siguren... ne se surdi, no da zane6 ot po opiten, 4e momi4etata sa mnogo iskusni da imitirat orgazum s cel da ne te obidqt i red drugi pri4ini....
Edin muj trqbva mnogo da e na pred v taq oblast za da razbere koga jeNATA SE PRISTRUVA I KOGA NE.
Ne se iszkarvam golqm eba4, malko pove4ko znam za tiq ne6ta ot teb.
A po temata.... Az ti predlagam da si legne6 s nqkoi koito e napred s materiala ili opitai samo zaradi seksa s momi4e!
Ot kude si tolkova siguren... ne se surdi, no da zane6 ot po opiten, 4e momi4etata sa mnogo iskusni da imitirat orgazum s cel da ne te obidqt i red drugi pri4ini....
Edin muj trqbva mnogo da e na pred v taq oblast za da razbere koga jeNATA SE PRISTRUVA I KOGA NE.
Ne se iszkarvam golqm eba4, malko pove4ko znam za tiq ne6ta ot teb.
A po temata.... Az ti predlagam da si legne6 s nqkoi koito e napred s materiala ili opitai samo zaradi seksa s momi4e!
Не съм го казал да се правя на голям ебач,никога не се фукам с квото и да е.А с жената дето правих секса съм 100% убеден,че не ме лъже.
6?!
Хаха смей се,смей се,не съм очаквал някой да ми повярва...
аз ти вярвам защото моя приятел ме е докарвал до 6 оргазма... и можеше и още но времето беше ограничено. А за това колко вида има 2 са клиторен и вагинален , аз вагинален никога не съм изпитвала...и водя полов живот от 2 години
krem4et0
04-17-2007, 08:10
6?!
Стигала съм до 10 за акт+любовната игра и след акта де. така, че не е невъзможно.
My_Infernal_Majesty
04-17-2007, 11:00
6?!
Стигала съм до 10 за акт+любовната игра и след акта де. така, че не е невъзможно.
Аз не съм казвала че е невъзможно. Освен това се чудех на момчето че е успяло да го направи а не на момичето- аз знам че момичетата мноо оргазми могат да получават. :wink:
ThePainIsReaL
04-17-2007, 18:07
Споко бе.. някои никога не получават. Важното е да ти е кеф, другото ще дойде от само себе си(уж). Едва ли не сте пробвали различни пози, френска, ръчички и т.н.
Успокой се, наслаждавай се.. трябва да се получи.
То си зависи и от момчето все пак де.