View Full Version : лееееко се притеснявам....
значи сннощи с приятелката ми правихме секс със презерватив.. нали всичко е нормално.. свърших си... но след като свърших махнах презерватива и нямаше и две минути пак правихме секс ама без презерватив.... аве дали е възможно да е забременяла пожеше по пишката ми имаше още сперма..... иначе накрая не свърших в нея !
не се базикам като останалите ДЕЦА в форума, искам някой да ми отговори сериозно... не съм много наясно а и снощи го правих за 3-ти път.....
Мама ми казваше едно време след секи път да си го мия(така и нито 1 път не го направих) ама Вие веднага да го повторите! :twisted: :lol: нали знаеш че всичко е възможно на тоя свят ама мисли позитивно на нещата :::
CMexyPaH4e
04-17-2007, 11:51
mi da vazmojno e shtoto ako ne si se izpraznil hubu parviq pat vtoriq moje da izteche neshto...axaxaxax Ama veroqtnostta e 50 na 50!vednaga i vzimai hapche za da ne riskuvate!!!
Schnitzer
04-17-2007, 11:53
Ся ще ти кажа сериозно :wink: По каналчето имаш още много сперматузоиди...според мен е доста по-голям риска от колкото ако сте го правили 1вия път без,свършил си вънка и след тва 2рия със :-D
bulgarche
04-17-2007, 12:14
Ем на теория е възможно
Est che e vuzmojno e kato ne si se izmil.. :)
L0v3_suX
04-17-2007, 16:39
ti4ai za xap4etaaa i test..
alkobalko
04-17-2007, 16:49
Има опасност!
ThePainIsReaL
04-17-2007, 17:55
Аз съм убедена, че е възможно .. но дали при вас е станало никой не може да знае.
Да си направи тест милата, пък дано гафът да не е станал.
bqsna_teenagerka
04-17-2007, 18:19
:-D имаме баща във форума! 8-[ ми пи4 за тая работа си има тест
плс кръсти го Георги ако е момчи,за момиче Мария . :smt004
Ем на теория е възможно
I na praktika s16to.....
bulgarche
04-17-2007, 20:55
Ем на теория е възможно
I na praktika s16to.....
Да, ама шанса е много на малко
Има опасност!
Що пък "опасност"? Не можеш ли да напишеш "вероятност"?
Аз съм убеден че е хванала, как така ще си свършиш и после пак че и без кондом, някой беше казъл по-горе, по-добре си е първия път без, пък на вторя си сложи презерватив,не като теб, човека си е много прав. Като за теб, всеки път си го прави с презерватив. :smt012
P.S. Аман от неинформирани :smt017 първо прочети малко биология пък после си мисли че патката ти става не само за пикане :smt011
krem4et0
04-18-2007, 07:16
може, ма да ти кажа, за да стане бебе трябва и яйцеклетка. мацката в овулация ли е?
mnogomili4kata-sf
04-18-2007, 07:57
Аз съм убеден че е хванала, как така ще си свършиш и после пак че и без кондом, някой беше казъл по-горе, по-добре си е първия път без, пък на вторя си сложи презерватив,не като теб, човека си е много прав. Като за теб, всеки път си го прави с презерватив. :smt012
P.S. Аман от неинформирани :smt017 първо прочети малко биология пък после си мисли че патката ти става не само за пикане :smt011
Аз нещо недоразбрах...примерно ние го правим първо с презерватив, а после без (рядко и то за малко), след като той се е измил,изпишкал. За мен това звучи по- логичното да има по-малка вероятност, когато вече 1 път се е изпразнил, после да е по-нерисково.
Аз нещо недоразбрах...примерно ние го правим първо с презерватив, а после без (рядко и то за малко), след като той се е измил,изпишкал. За мен това звучи по- логичното да има по-малка вероятност, когато вече 1 път се е изпразнил, после да е по-нерисково.
и това е изход, но той след като е свършил е махнал презерватива, и пак и го е сложил, риска как да не е голям. :smt017
Има вероятност да забременее, но е малка.
FikyScHetOo
04-19-2007, 08:05
Има минимален шанс...но трябва д авнимавате малко повечко!!! Иначе има шанс 50/50. .. или е бременна или не. Съгласна съм за теста
silver_angel
04-19-2007, 08:15
eii 2minuti .. 6se izqdete bre :P
a po temata: dosta veroqtno e ..
preporu4vam duo tabletki za spe6na kontracepciq (do 72h sled akta) + edno test-4e .. i da se nadqvame 4e nqma za kakvo da se pritesnqvate ;)
mnogomili4kata-sf
04-19-2007, 13:37
и това е изход, но той след като е свършил е махнал презерватива, и пак и го е сложил, риска как да не е голям. :smt017
Аааа...така директно не бива [-X точно така...
aniezina
04-19-2007, 13:44
Напълно е възможно! Отивай до аптеката за тестче и хапченца, иначе след извесно време, може и да каниш из форума на кръщене! :-D
П.П.:Стискам палци да не е станало, ако е така, следващия път внимавайте повече!!!
nemoje da zabremenee spoko za da zabremenee spermatozoida trqbva da se istrelq a ti ve4e si go istrelql
aniezina
04-22-2007, 14:07
nemoje da zabremenee spoko za da zabremenee spermatozoida trqbva da se istrelq a ti ve4e si go istrelql
На теб само едно ще ти кажа- БИОЛОГИЯ ЗА 8 КЛАС, щото с тея знания няма да прокопсаш... :lol:
silver_angel
04-22-2007, 14:10
are kat pi6ete vuv foruma pone 4etete 4e e za NAD 13 GODI6NI :!: ok? .. ne za drugo, a 6toto stavate sme6ni :D
значи сннощи с приятелката ми правихме секс със презерватив.. нали всичко е нормално.. свърших си... но след като свърших махнах презерватива и нямаше и две минути пак правихме секс ама без презерватив.... аве дали е възможно да е забременяла пожеше по пишката ми имаше още сперма..... иначе накрая не свърших в нея !
не се базикам като останалите ДЕЦА в форума, искам някой да ми отговори сериозно... не съм много наясно а и снощи го правих за 3-ти път..... ако се изпикаваш след всяко празнене- няма прроблем!
не се базикам като останалите ДЕЦА в форума, искам някой да ми отговори сериозно... не съм много наясно а и снощи го правих за 3-ти път..... ако се изпикаваш след всяко празнене- няма прроблем!
това не "отмива" всички сперматозоиди.не е достатъчно само да се изпикаваш
бременна е когато го правихме с мама стана същата история и вече имаме блзинаци :-D
има доста голяма вероятност,независимо дали е в овулация или не.А за теста,нали се прави 7дни след акта...