04-17-2007, 12:03
zna4i ima edno mom4e koeto parviq pat kogato vidqh si kazah e*ah mu otvratitelnoto sazdanie no toi pak mn me haresa zapo4na samo da me tarsi no az se se opravdavah 4e ne sam si 4ula telefona i nqkvi takiva..no edin den se zasqkohme v edin klub i togava toi doide pri men zaprikazva me abe super qko sa darje6e s men sled tova zapo4nahme da izlizame po 4esto samo kato fr i taka nqkade mesec seki den zaedno i togava toi zapo4na da mi se obqsnqva v liubov da se opitva da me celuva..a pak az ne iskah kakto vi kazah na van6en id toi be6e ujasen no kato 4ovek-super pak i van6niq vid sprq da mi pravi vpe4atlenie.sled kato go otrqzah nqkolko pati ve4e dori ne iskah da izlizam s nego i sprqhme da se vijdame.no sega mi e nqkak mn stranno bez nego lipsva mi..kato go vidq mi se iska pak da se opita da me celune pak da mi kaje kolko mn me obi4a i kakvo zna4a za nego..tova dali e za6toto prosto bqh sviknala s nego i sled izvesno vreme vsi4ko 6te otmine ili za6toto izpitvam ne6to povee ot fr 4uvstva kam nego?kako da pravq?