PDA

View Full Version : da spodelq i da vi pomolq za savet

04-17-2007, 12:03
zna4i ima edno mom4e koeto parviq pat kogato vidqh si kazah e*ah mu otvratitelnoto sazdanie no toi pak mn me haresa zapo4na samo da me tarsi no az se se opravdavah 4e ne sam si 4ula telefona i nqkvi takiva..no edin den se zasqkohme v edin klub i togava toi doide pri men zaprikazva me abe super qko sa darje6e s men sled tova zapo4nahme da izlizame po 4esto samo kato fr i taka nqkade mesec seki den zaedno i togava toi zapo4na da mi se obqsnqva v liubov da se opitva da me celuva..a pak az ne iskah kakto vi kazah na van6en id toi be6e ujasen no kato 4ovek-super pak i van6niq vid sprq da mi pravi vpe4atlenie.sled kato go otrqzah nqkolko pati ve4e dori ne iskah da izlizam s nego i sprqhme da se vijdame.no sega mi e nqkak mn stranno bez nego lipsva mi..kato go vidq mi se iska pak da se opita da me celune pak da mi kaje kolko mn me obi4a i kakvo zna4a za nego..tova dali e za6toto prosto bqh sviknala s nego i sled izvesno vreme vsi4ko 6te otmine ili za6toto izpitvam ne6to povee ot fr 4uvstva kam nego?kako da pravq?

BAYO
04-17-2007, 12:26
Еми ся веднага се сещам за 1 приятел тука във форума ; Отчаян. Той е в същото положение спрямо момичета, като теб. Не те упреквам, просто повечето като вземете да се влияете от външния вид иии Гххххх.... Еми оптай сега ти да го потърсиш, да му се извиниш преди всичко! Тва мисля!

04-17-2007, 12:59
samo edno 6te ti kaja: 4ovek osuznava kakvo e imal 4ak kogato go zagybi!

04-17-2007, 14:53
osuznava kakvo e zagubil no e prekaleno kasno eto ti savet opitai se da se vidi6 s tova mom4e i mu kaji tova koeto ti kazva sarceto nezavisimo dali go obi4a6 ili ne :cry: