Влез

View Full Version : Както Седят Мъжете,така се и любят!

Allthatshewant
04-17-2007, 14:23
Позата, в която обикновено сяда мъжът, разкрива много от неговите скрити качества- включително и какъв е в секса. Този, който обича да се изтяга- обляга се назад, а краката му са изпънати или широко разтворени- не познава задръжките и табута в секса. Той е готов да изпробва всякакви новости в леглото, а любенето му доставя огромно удоволствие. Вторият тип е на тези, които прилепват гърба си към облегалката, а краката, обикновено преплетени, държат под седалката. Те не поемат инициатива в любовта, а предпочитат да изчакат нежния пол да прояви активност. Но силните жени ги плашат. Позата на кръстосаните крака и леко изпънато назад тяло е на хората, които искат другите да ги забележат. Такъв мъж не е плах и обича предварителната любовна игра. Ако искате да го спечелите ви е необходимо търпение. Някои постоянно се въртят на стола, накланят се ту наляво, ту надясно. Този тип са много активни в секса, не се задоволяват със стандартните пози, обогатяват ги дори с акробатически изпълнения. Тези, които се чувстват най- удобно с крака на масата или на бюрото, винаги са готови за нови любовни преживявания. Едновременно с това се чувстват сексуално незадоволени. Внимавайте- на тях им е чуждо понятието вярност. Има представители на силния пол, които седят като наказани- с изправен гръб, долепени колене и стъпала. Те са плахи и въздържани в интимната сфера. За да се решат на връзка, им е необходимо доста време. В секса са консервативни. Седмият тип са онези, които изглеждат сякаш веднага ще заспят, дори в най- неудобния стол. Те са изключително пасивни любовници. Иска им се да бъдат обградени с грижи, но не си правят труда да спечелят жената до себе си.

malka_sladuranka
04-17-2007, 14:26
Ехаа..добра статийка, май ще се окаже и вярна. Мм като съдя по приятеля ми начина по който седи, отговаря на описанието по-горе. :-D Мога да се похваля, че е от 1вите. :-D

`Death`Whore`
04-17-2007, 14:28
Стига с тези статии. Има такива легенди и за големината на атрибута. Всичките неверни.

Allthatshewant
04-17-2007, 14:29
мм незнам .. попаднах на нея и реших да я споделя с вас .. въпреки че ти е писнало от такива теми все пак както виждаш има хора които намират малко истина.. :::

Adwokat
04-17-2007, 15:40
:smt023

ARA
04-17-2007, 19:49
Tova ne e vqrno az sqdam v si4kite poziii :smt019

IGNGN
04-17-2007, 19:55
Баси глупостите

Впрочем тия които седят прегърбени какви са според автора?

04-18-2007, 15:10
haha,ne slu6aite baba Pena

Adwokat
04-18-2007, 15:12
Баси глупостите

Впрочем тия които седят прегърбени какви са според автора?

хахаах ти да не сядаш прегърбен :smt005 :smt005

bebezavar
04-18-2007, 15:21
е то и аз седя в почти всички пози, ха сега да хвърлим боб какъв ли съм в леглото ?!?

Adwokat
04-18-2007, 15:28
е то и аз седя в почти всички пози, ха сега да хвърлим боб какъв ли съм в леглото ?!?

хаха хайде леща ако искаш :smt005 :smt005

russianmafiaboss
04-20-2007, 17:45
ми незнам за мене си е вярно това дето е написано в статийка

VankS
04-20-2007, 17:47
Начи... аз съм всичките и кво прайм ся ??? хахаха Ибахти любовника съм ... въх мултифункционален ... :lol: 8) :-D

russianmafiaboss
04-20-2007, 17:47
аз съм в първата описана категория... :D

bqsna_teenagerka
04-20-2007, 18:59
:lol: :roll: :P

Schnitzer
04-20-2007, 19:30
Аз съм нервен и да стоя мирно не мога :-D сигурно за час минавам сички тия пози по 1000 пъти сяка и още 10 пози по 1000 пъти които не са описани тука :lol: :lol:

ReEvil
04-21-2007, 14:32
Позата, в която обикновено сяда мъжът, разкрива много от неговите скрити качества- включително и какъв е в секса. Този, който обича да се изтяга- обляга се назад, а краката му са изпънати или широко разтворени- не познава задръжките и табута в секса. Той е готов да изпробва всякакви новости в леглото, а любенето му доставя огромно удоволствие. Вторият тип е на тези, които прилепват гърба си към облегалката, а краката, обикновено преплетени, държат под седалката. Те не поемат инициатива в любовта, а предпочитат да изчакат нежния пол да прояви активност. Но силните жени ги плашат. Позата на кръстосаните крака и леко изпънато назад тяло е на хората, които искат другите да ги забележат. Такъв мъж не е плах и обича предварителната любовна игра. Ако искате да го спечелите ви е необходимо търпение. Някои постоянно се въртят на стола, накланят се ту наляво, ту надясно. Този тип са много активни в секса, не се задоволяват със стандартните пози, обогатяват ги дори с акробатически изпълнения. Тези, които се чувстват най- удобно с крака на масата или на бюрото, винаги са готови за нови любовни преживявания. Едновременно с това се чувстват сексуално незадоволени. Внимавайте- на тях им е чуждо понятието вярност. Има представители на силния пол, които седят като наказани- с изправен гръб, долепени колене и стъпала. Те са плахи и въздържани в интимната сфера. За да се решат на връзка, им е необходимо доста време. В секса са консервативни. Седмият тип са онези, които изглеждат сякаш веднага ще заспят, дори в най- неудобния стол. Те са изключително пасивни любовници. Иска им се да бъдат обградени с грижи, но не си правят труда да спечелят жената до себе си.

А ако седим секи път в различна поза кфо съм некфо странно животно ?

04-21-2007, 14:37
Аз май пасвам във всичките, освен последните 2 :D

malkoto_sladur4e
04-21-2007, 15:18
Йеееееееее за моя се падна най-хубавото :smt050

Moderated by koalka
т.6 от Правилника!

koalka
04-21-2007, 19:00
Хах, аз пък моя не съм го забелязала как точно седи...гледам други неща :lol:
Иначе не е сигурно дали всичките неща са верни.

A_Loving_Girl
04-21-2007, 19:15
=D> \:D/ :) :D