View Full Version : Както Седят Мъжете,така се и любят!
Allthatshewant
04-17-2007, 14:23
Позата, в която обикновено сяда мъжът, разкрива много от неговите скрити качества- включително и какъв е в секса. Този, който обича да се изтяга- обляга се назад, а краката му са изпънати или широко разтворени- не познава задръжките и табута в секса. Той е готов да изпробва всякакви новости в леглото, а любенето му доставя огромно удоволствие. Вторият тип е на тези, които прилепват гърба си към облегалката, а краката, обикновено преплетени, държат под седалката. Те не поемат инициатива в любовта, а предпочитат да изчакат нежния пол да прояви активност. Но силните жени ги плашат. Позата на кръстосаните крака и леко изпънато назад тяло е на хората, които искат другите да ги забележат. Такъв мъж не е плах и обича предварителната любовна игра. Ако искате да го спечелите ви е необходимо търпение. Някои постоянно се въртят на стола, накланят се ту наляво, ту надясно. Този тип са много активни в секса, не се задоволяват със стандартните пози, обогатяват ги дори с акробатически изпълнения. Тези, които се чувстват най- удобно с крака на масата или на бюрото, винаги са готови за нови любовни преживявания. Едновременно с това се чувстват сексуално незадоволени. Внимавайте- на тях им е чуждо понятието вярност. Има представители на силния пол, които седят като наказани- с изправен гръб, долепени колене и стъпала. Те са плахи и въздържани в интимната сфера. За да се решат на връзка, им е необходимо доста време. В секса са консервативни. Седмият тип са онези, които изглеждат сякаш веднага ще заспят, дори в най- неудобния стол. Те са изключително пасивни любовници. Иска им се да бъдат обградени с грижи, но не си правят труда да спечелят жената до себе си.
malka_sladuranka
04-17-2007, 14:26
Ехаа..добра статийка, май ще се окаже и вярна. Мм като съдя по приятеля ми начина по който седи, отговаря на описанието по-горе. :-D Мога да се похваля, че е от 1вите. :-D
`Death`Whore`
04-17-2007, 14:28
Стига с тези статии. Има такива легенди и за големината на атрибута. Всичките неверни.
Allthatshewant
04-17-2007, 14:29
мм незнам .. попаднах на нея и реших да я споделя с вас .. въпреки че ти е писнало от такива теми все пак както виждаш има хора които намират малко истина.. :::
Tova ne e vqrno az sqdam v si4kite poziii :smt019
Баси глупостите
Впрочем тия които седят прегърбени какви са според автора?
haha,ne slu6aite baba Pena
Баси глупостите
Впрочем тия които седят прегърбени какви са според автора?
хахаах ти да не сядаш прегърбен :smt005 :smt005
bebezavar
04-18-2007, 15:21
е то и аз седя в почти всички пози, ха сега да хвърлим боб какъв ли съм в леглото ?!?
е то и аз седя в почти всички пози, ха сега да хвърлим боб какъв ли съм в леглото ?!?
хаха хайде леща ако искаш :smt005 :smt005
russianmafiaboss
04-20-2007, 17:45
ми незнам за мене си е вярно това дето е написано в статийка
Начи... аз съм всичките и кво прайм ся ??? хахаха Ибахти любовника съм ... въх мултифункционален ... :lol: 8) :-D
russianmafiaboss
04-20-2007, 17:47
аз съм в първата описана категория... :D
bqsna_teenagerka
04-20-2007, 18:59
:lol: :roll: :P
Schnitzer
04-20-2007, 19:30
Аз съм нервен и да стоя мирно не мога :-D сигурно за час минавам сички тия пози по 1000 пъти сяка и още 10 пози по 1000 пъти които не са описани тука :lol: :lol:
Позата, в която обикновено сяда мъжът, разкрива много от неговите скрити качества- включително и какъв е в секса. Този, който обича да се изтяга- обляга се назад, а краката му са изпънати или широко разтворени- не познава задръжките и табута в секса. Той е готов да изпробва всякакви новости в леглото, а любенето му доставя огромно удоволствие. Вторият тип е на тези, които прилепват гърба си към облегалката, а краката, обикновено преплетени, държат под седалката. Те не поемат инициатива в любовта, а предпочитат да изчакат нежния пол да прояви активност. Но силните жени ги плашат. Позата на кръстосаните крака и леко изпънато назад тяло е на хората, които искат другите да ги забележат. Такъв мъж не е плах и обича предварителната любовна игра. Ако искате да го спечелите ви е необходимо търпение. Някои постоянно се въртят на стола, накланят се ту наляво, ту надясно. Този тип са много активни в секса, не се задоволяват със стандартните пози, обогатяват ги дори с акробатически изпълнения. Тези, които се чувстват най- удобно с крака на масата или на бюрото, винаги са готови за нови любовни преживявания. Едновременно с това се чувстват сексуално незадоволени. Внимавайте- на тях им е чуждо понятието вярност. Има представители на силния пол, които седят като наказани- с изправен гръб, долепени колене и стъпала. Те са плахи и въздържани в интимната сфера. За да се решат на връзка, им е необходимо доста време. В секса са консервативни. Седмият тип са онези, които изглеждат сякаш веднага ще заспят, дори в най- неудобния стол. Те са изключително пасивни любовници. Иска им се да бъдат обградени с грижи, но не си правят труда да спечелят жената до себе си.
А ако седим секи път в различна поза кфо съм некфо странно животно ?
Аз май пасвам във всичките, освен последните 2 :D
malkoto_sladur4e
04-21-2007, 15:18
Йеееееееее за моя се падна най-хубавото :smt050
Moderated by koalka
т.6 от Правилника!
Хах, аз пък моя не съм го забелязала как точно седи...гледам други неща :lol:
Иначе не е сигурно дали всичките неща са верни.
A_Loving_Girl
04-21-2007, 19:15
=D> \:D/ :) :D