.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21
    Голям фен

Както Седят Мъжете,така се и любят!

Позата, в която обикновено сяда мъжът, разкрива много от неговите скрити качества- включително и какъв е в секса. Този, който обича да се изтяга- обляга се назад, а краката му са изпънати или широко разтворени- не познава задръжките и табута в секса. Той е готов да изпробва всякакви новости в леглото, а любенето му доставя огромно удоволствие. Вторият тип е на тези, които прилепват гърба си към облегалката, а краката, обикновено преплетени, държат под седалката. Те не поемат инициатива в любовта, а предпочитат да изчакат нежния пол да прояви активност. Но силните жени ги плашат. Позата на кръстосаните крака и леко изпънато назад тяло е на хората, които искат другите да ги забележат. Такъв мъж не е плах и обича предварителната любовна игра. Ако искате да го спечелите ви е необходимо търпение. Някои постоянно се въртят на стола, накланят се ту наляво, ту надясно. Този тип са много активни в секса, не се задоволяват със стандартните пози, обогатяват ги дори с акробатически изпълнения. Тези, които се чувстват най- удобно с крака на масата или на бюрото, винаги са готови за нови любовни преживявания. Едновременно с това се чувстват сексуално незадоволени. Внимавайте- на тях им е чуждо понятието вярност. Има представители на силния пол, които седят като наказани- с изправен гръб, долепени колене и стъпала. Те са плахи и въздържани в интимната сфера. За да се решат на връзка, им е необходимо доста време. В секса са консервативни. Седмият тип са онези, които изглеждат сякаш веднага ще заспят, дори в най- неудобния стол. Те са изключително пасивни любовници. Иска им се да бъдат обградени с грижи, но не си правят труда да спечелят жената до себе си.

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Ехаа..добра статийка, май ще се окаже и вярна. Мм като съдя по приятеля ми начина по който седи, отговаря на описанието по-горе. Мога да се похваля, че е от 1вите.

Мега фен
    Стига с тези статии. Има такива легенди и за големината на атрибута. Всичките неверни.

Голям фен
    мм незнам .. попаднах на нея и реших да я споделя с вас .. въпреки че ти е писнало от такива теми все пак както виждаш има хора които намират малко истина..

When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

ARA
    Guest

rar

Tova ne e vqrno az sqdam v si4kite poziii

Баси глупостите

Впрочем тия които седят прегърбени какви са според автора?
    Груб и нетактичен, невъзпитан и циничен, арогантен и саркастичен, нагъл и егоистичен, гаден и нарцистичен, това съм аз. Нещо против?

Guest
    haha,ne slu6aite baba Pena

Цитирай Първоначално написано от IGNGN
    Баси глупостите

Впрочем тия които седят прегърбени какви са според автора?

хахаах ти да не сядаш прегърбен
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

е то и аз седя в почти всички пози, ха сега да хвърлим боб какъв ли съм в леглото ?!?

Цитирай Първоначално написано от bebezavar
    е то и аз седя в почти всички пози, ха сега да хвърлим боб какъв ли съм в леглото ?!?
    хаха хайде леща ако искаш

ми незнам за мене си е вярно това дето е написано в статийка

VankS
    Guest
    Начи... аз съм всичките и кво прайм ся ??? хахаха Ибахти любовника съм ... въх мултифункционален ...

аз съм в първата описана категория...

Аз съм нервен и да стоя мирно не мога сигурно за час минавам сички тия пози по 1000 пъти сяка и още 10 пози по 1000 пъти които не са описани тука

Re: Както Седят Мъжете,така се и любят!

Цитирай Първоначално написано от Allthatshewant
    Позата, в която обикновено сяда мъжът, разкрива много от неговите скрити качества- включително и какъв е в секса. Този, който обича да се изтяга- обляга се назад, а краката му са изпънати или широко разтворени- не познава задръжките и табута в секса. Той е готов да изпробва всякакви новости в леглото, а любенето му доставя огромно удоволствие. Вторият тип е на тези, които прилепват гърба си към облегалката, а краката, обикновено преплетени, държат под седалката. Те не поемат инициатива в любовта, а предпочитат да изчакат нежния пол да прояви активност. Но силните жени ги плашат. Позата на кръстосаните крака и леко изпънато назад тяло е на хората, които искат другите да ги забележат. Такъв мъж не е плах и обича предварителната любовна игра. Ако искате да го спечелите ви е необходимо търпение. Някои постоянно се въртят на стола, накланят се ту наляво, ту надясно. Този тип са много активни в секса, не се задоволяват със стандартните пози, обогатяват ги дори с акробатически изпълнения. Тези, които се чувстват най- удобно с крака на масата или на бюрото, винаги са готови за нови любовни преживявания. Едновременно с това се чувстват сексуално незадоволени. Внимавайте- на тях им е чуждо понятието вярност. Има представители на силния пол, които седят като наказани- с изправен гръб, долепени колене и стъпала. Те са плахи и въздържани в интимната сфера. За да се решат на връзка, им е необходимо доста време. В секса са консервативни. Седмият тип са онези, които изглеждат сякаш веднага ще заспят, дори в най- неудобния стол. Те са изключително пасивни любовници. Иска им се да бъдат обградени с грижи, но не си правят труда да спечелят жената до себе си.
    А ако седим секи път в различна поза кфо съм некфо странно животно ?
    Lord Of Hell

Guest
    Аз май пасвам във всичките, освен последните 2

Супер фен
    Йеееееееее за моя се падна най-хубавото

Moderated by koalka
    т.6 от Правилника!
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

Мега фен Аватара на koalka
    Хах, аз пък моя не съм го забелязала как точно седи...гледам други неща
    Иначе не е сигурно дали всичките неща са верни.

Град
    Варна
    =D> \/
    Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си