View Full Version : НУЖДА ОТ ПОМОЩ!!
SWEET_BARBIE
04-17-2007, 18:34
Здравейте!! Обръщам се към вас за помощ защото незнам какво да правя вече :cry: Ситуацията е следната гаджето ми се цупи от незмам си кога заради някаква пикла. Значи таз ми се пише приятелка, а същто така и на него и ся прави някакви фасони щот не и обръщал внимание?! Е на кво прилича това сега??? :smt010 :smt011 Не знам вече какво да си мисля за него и за нея също!!! Мисля че трябва да скъсам с него колкото и да ми е болно :smt010 :smt010 :smt010 Егати той ми се звери щото сам си въобразявала някакви работи ,а оази света вода ми се прави на интересна и се изкарва жертва уж щот аз сам била ревнувала!!! Моля помогнете какво да правя?? Да скъсам ли с него??
Ако тези фасони са основателни имаш право, но ако си си ги изсмукала от пръстит-не!Твое е решението дали ще скъсаш с него, а и ти май вече си решила какво ще направиш.
Nassgerrack
04-17-2007, 19:14
Ти си решила май какво точно искаш да направиш,но за всеки случай да добавя нещо: който и да отрежеш от двамата няма да съжаляваш ;) .Не им давай да ти се качват на главата и да ти пускат фитили.Ако държиш на гаджето тая лигла не ми се струва ,че ти е проблем да й кажеш да се омита. А ако не ти харесва гаджето ти да ти говори така.... ти си знаеш май :)
happy_cute
04-17-2007, 19:19
Ами сложна е ситуацията :? може да е синдромът противоположностите си приличат и той да я харесва тая пикла.Но пък може и да е неква курва и той просто да й се нерви.Трябва да говориш с него и да му кажеш:"Дори и при появата на най-малко чувства към нея у теб мисля,че трябва да скъсаме!"Така първо ако я харесва ще ти признае ако не любовта ви и връзката ми ще се заздрави :P
ne go ostavqi da se pravi na mn interesen...