View Full Version : ZABAVNO
H1 :roll: takmo pravex sex s 1 kurva v tqh poneje bqh na rojdeniq i den ta takmo pravexme sex i toka sprqq, tq se oplashi mnogo 8-[ ama az nali sam star BOKSIOR :smt004 izleznah na vunka i vidqh 1 ot kupona beshe udarila elektromera s tok4eto na obuvkata si i bushona padnal... :smt012 ne se pokolebah izvadih KARABINATA i q NASHTRAHOVAH qko v duparkata. Slojih bushona i se vurnah da se izpraznq v ustata na kurvata rojddenni4ka i gledam i sestra i tam :twisted: vikam si ohoo :smt007 ela PILE elate mi pove4e ebah sestrai vaginalno neq malko analno i te 2-te si razdeliha SPERMATA mi ORALNO :-D
олее много фантазии ве :)
С тез шибани теми става банално :(
n1ght_shadow
04-17-2007, 18:48
bahti tapotiqta seriozno
Sexapilna_kukla
04-17-2007, 20:33
ebah sestrai vaginalno neq malko analno i te 2-te si razdeliha SPERMATA mi ORALNO :-D
:smt005 :smt005 :smt005
Много мечти, много нещо... :-D
пф измишлиотини кат са сабуди и захапал чаршафа човека 8)
мацка от класа
04-17-2007, 20:41
Пропуснах забавния момент :mrgreen:
ABSOLUTme
04-17-2007, 20:48
Пропуснах забавния момент :mrgreen:
не ти,той го е пропуснал :-D
ebah sestrai vaginalno neq malko analno i te 2-te si razdeliha SPERMATA mi ORALNO :-D
:smt005 :smt005 :smt005
Много мечти, много нещо... :-D
аз бих казъл че го е ударил това малкооо на рима :smt005
i kato se subudi prozoreca be6e otvoren nali xaxaxx :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
H1 :roll: takmo pravex sex s 1 k***a v tqh poneje bqh na rojdeniq i den ta takmo pravexme sex i toka sprqq, tq se oplashi mnogo 8-[ ama az nali sam star BOKSIOR :smt004 izleznah na vunka i vidqh 1 ot kupona beshe udarila elektromera s tok4eto na obuvkata si i bushona padnal... :smt012 ne se pokolebah izvadih KARABINATA i q NASHTRAHOVAH qko v duparkata. Slojih bushona i se vurnah da se izpraznq v ustata na kurvata rojddenni4ka i gledam i sestra i tam :twisted: vikam si ohoo :smt007 ela PILE elate mi pove4e ebah sestrai vaginalno neq malko analno i te 2-te si razdeliha SPERMATA mi ORALNO :-D
хаха .. брат .. като ебеш за пръв път . . зимаш бонбони и сокче ( щото си малък май за друго) и черпиш всички не-ебали още 5токласници :mrgreen: :mrgreen:
alkobalko
04-18-2007, 04:28
И какво стана на сутринта? :smt017
т. 11 от Правилника!