View Full Version : Сутиен без банели
от каде мога да си намеря такъв сутиен и по удобен ли е от обикновенните
iNl0Ve_wItX_liFe
04-18-2007, 18:21
Ем зависи , ако от скоро носиш, по- добре първо без ,че да му свикнеш ;) Иначе можеш да си намериш на всеки ......... пазар
Само там съм виждала без банели :)
Ice_Queen
04-18-2007, 19:23
хах..че ти и от сутиените с банели може просто да си махнеш банелите...нима е трудно да се сетиш?!
хах..че ти и от сутиените с банели може просто да си махнеш банелите...нима е трудно да се сетиш?!axamz podkrepqm am mz te teq bez baneli men li4no izob6to ne me radvat mn sa gadni amm vse pak vupros na li4en izbor de ....... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
posledniqt post be6e moi am i iskam da dobavq 4e ako ot skoro nosi6 sutien to 6te ti e po odobno purvo da nosi6 takuv bez baneli vupreki 4e sa po kofti ot drugite de .. \:D/ \:D/ \:D/ :smt006
Ice_Queen
04-19-2007, 11:56
Ест! А така Анонимче! :-D
Леко може да се махнат,после леко се зашиват и все е перфектно.Аз почти не нося с банели..
girl_in_black
04-19-2007, 18:52
Ми не съм виждала да продават сутиени без банели честно казано, но ако толкова държиш да носиш без банели може просто да ги извадиш.За удобното-не са по-удобни, не поддържат изобщо бюста
christina_aguilera
04-19-2007, 18:56
Мен лично не ме кефят, то аз даже нямам такива :-$ Въпрос на вкус...мисля, че се казваха спортни сутиени ама не съм сигурна. Продават ги във всеки магазин за бельо.
Glezanka
04-19-2007, 21:01
Kato kajesh sutien bez baneli se seshtam za dwe neshta.Ednoto e che maika mi si maha banelite na sutienite,a drugoto ... imashe edni kusi potnicheta ama mnogo kusi,koito gi wodiha za sutieni ... ta moje bi za towa goworish ...
ThePainIsReaL
04-21-2007, 06:54
Уффф.. и аз как ги мразя банелите и въпреки това нямам сутиен без банели :?