PDA

View Full Version : лосиони за изкуствен тен!?

one_love
04-19-2007, 10:51
Какво мислите за тях?Ползвали ли сте?За предпочитане ли са пред солариумите?

KuPO
04-19-2007, 10:52
най-добре е лятото на плажа :smt016

rosi^
04-19-2007, 13:48
сега съм навита джонсън са си взема,пробвал ли го е някой?

e_l_i_z_a
04-19-2007, 14:30
Ех.....защо не търситееее....скоро имаше такава подобна тема!!! :wink:
Определено е по-добре от солариума!
тема във форума (http://teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=89311)
продукти на Орифлейм (http://www.vivaoriflame.com/index.php?option=com_content&task=view&id=96&Itemid=1)
полезни съвети (http://solarium.start.bg/article.php?aid=2190)
още полезни съвети (http://www.tialoto.bg/article.php?cat=34&id=1867)

one_love
04-19-2007, 14:54
Вчера си купих на Johnson's за 7.50.Днес си сложих за първи път и с нетърпение очаквам резултата(слагайки си всеки ден) след 2-3 дена. O:)

e_l_i_z_a
04-19-2007, 14:57
Вчера си купих на Johnson's за 7.50.Днес си сложих за първи път и с нетърпение очаквам резултата(слагайки си всеки ден) след 2-3 дена. O:)
За 2-3 дни е невъзможно да забележиш резултат :wink: Ако изобщо има такъв,той ще е минимум след 2-3 седмици :wink:
....целта е да се зарибиш и нон-стоп да си купуваш продукта в очакване да има ефект... :::
Въобще функцията на лосиончетата от този род ,според моя личен опит,е по-скоро подчертаване на естествения тен....а не потъмняване на кожата :smt005
За изкуствено потъмняване най-ефикасни мазила са автобронзантите :wink: и техните производни(автобронзиращи кремове и спрейове)

one_love
04-19-2007, 15:33
Уф, за пореден път се убеждавам, че рекламите подвеждат...
А тези автобронзиращи кремове и спрейове в аптеката ли да ги намеря :?: :) че не съм запозната
На мен тена ми треябва за бала чак :)

e_l_i_z_a
04-19-2007, 16:10
По аптеките има VICHY(30-35лв),Clarins(10-15лв) и Lierac(40-45лв).
По лицензираните парфюмерии има Lancome(не мога да ти кажа точна цена),Dior(за лице-50 лв,за тяло-55лв),Chanel(за лице-45лв,за тяло няма),Clinique(незнам все още цените,защото в Русе още не са получили за тази година тези продукти),Estee Lauder(незнам дали изобщо в Русе има някъде....но вървят към $40+..колко плюс зависи от продукта и от милилитрите:wink: )
Ааа,забравих да кажа,че има летни предложения и на Орифлейм и Ейвън :-)

ProstoAz
04-20-2007, 09:47
Ами да ви кажа аз пък лятото ползвах точно този лосион за изкуствен тен на Johnson's и още на следващия ден кожата ми беше потъмняла. Естествено не кой знае колко, но след редовна употреба тенът става по-хубав. :) Единственото кофти е, че трябва да разнасяш лосиона много равномерно, за да не станеш на петна. :wink: А пък и този на Johnson's мирише малко гадно...на мен на Dove по ми харесва.
И все пак преди всичко залагам на слънцето лятото на плажа. 8)

04-20-2007, 17:12
Аз използвам на Dove Sunshine Body Lotion и резултата е след 24 4аса.После влизам в банята и махам петната и си ходя бронзирана :)

04-20-2007, 17:58
tozi na johnson e perfekten-polzvam goot sedmica i o6te na vtoriq den imah super ten..

melito_94
04-20-2007, 18:07
tezi na dove i johnson`s vredni li sa(sry za tapiq vapros no izob6to ne sam zapoznata)

e_l_i_z_a
04-20-2007, 18:08
Аз използвам на Dove Sunshine Body Lotion и резултата е след 24 4аса.После влизам в банята и махам петната и си ходя бронзирана :)
Странно,защо при мен нямаше резултат..... :shock:
дори да е потъмняла леко кожата,тя със сигурност НЕ БЕШЕ бронзирана :wink:

04-20-2007, 19:03
Странно,защо при мен нямаше резултат..... :shock:
дори да е потъмняла леко кожата,тя със сигурност НЕ БЕШЕ бронзирана :wink:
Еми аз съм мн светла и явно заради това..пък другото дето съм ползвала е едно немско лосион4е дето е направо златно!Супер яко бронзира пак за 24 4аса.Незнам оба4е дали го има в БГ.Ако го има препоръ4вам го на вси4ки SUNDANCE selbst braunungs milch.

04-20-2007, 19:26
аз съм си тъмничка по принцип в смисъл имам си тен и все пак.. :D използвала съв DOVE и имаше ефект при мен някъде на 2рия ден

melito_94
04-20-2007, 20:08
tezi na dove i johnson`s vredni li sa(sry za tapiq vapros no izob6to ne sam zapoznata) kajete plss ne iskam da praq tema samo za tova pls

e_l_i_z_a
04-21-2007, 12:07
tezi na dove i johnson`s vredni li sa(sry za tapiq vapros no izob6to ne sam zapoznata) kajete plss ne iskam da praq tema samo za tova pls
Вредни са точно толкова,колкото и обикновените лосиони за тяло :wink: Все едно да питаш крема за лице или за ръце вреден ли е :idea: Може би да...може би не.... е,красотата така или иначе се поддържа :D Имаме ли избор... :wink:

flextape
05-25-2007, 13:50
Zdraveite! Ot izvestno vreme polzvam Dove sunshine body lotion,no stavam na petna i po-skoro dobivam jaltenikav ten otkolkoto jelaniq priqtno kafenikav ravnomeren ten.Ako nqkoi znae kak da se sdobiq s takuv ten i da mahna petnata,neka pi6e,mersi:)

_crazy_baby_
05-25-2007, 16:21
oooogospodi zaboga nedeite da se majete s toq bokluk na Jonsan`s moql vi hora nedeite sprete dokato mojete edna priqtelka stana kato portokal edno kafenikavo julto ujasnooooooooo e !!!!!!!!!1 NEDEITE!!!!!!! da si go kupuvate kamoli da se majete i ne samo jonsana vsi4ki teq prostotii za izkustven ten

little-wild-lady
05-25-2007, 17:06
Az minaloto lqto izpolzvah Jonson's i vuob6te ne bqh dovolna.Vqrno 4e potumnqh,no cqlata stanah na petna i kato se opitah da gi mahna mi padna i istinskiq ten.No puk moje i da ne sum go razsnasqla dostatu4no ravnomerno.

BroKeN^DreAmZ`f
05-25-2007, 19:41
и аз миналата година на Джонсън имах и потъмнях, ама едно че беше станало леко кът на петна и аз си мислих че няма д аизлезнат пък те кът зех да ги търкам се едно от месеци не съм се къпала :-D :-D :-D

Adwokat
05-25-2007, 21:42

kwo da ti kaja momche sum i minaloto lqto cqlo lqto sum polzval takiva i bqx stanal kato ciganin mnogo qko:P smqtam i tui lqto da gi polzvam za da pocherneq po burzo;]

05-26-2007, 05:28
mislq 4e e po dobre ot solariuma ili po cql de plaj pone e po bezopasno za kojata
pred dove i jonsons az li4no predpo4itam loreal sublime bronze/10lv/ sprei ne pravi petna i stava hubav ten ne oranjev a hubav mn e dobar za cenata si

love in the darkness
05-26-2007, 08:18
За 2-3 дни е невъзможно да забележиш резултат :wink: Ако изобщо има такъв,той ще е минимум след 2-3 седмици :wink:
....целта е да се зарибиш и нон-стоп да си купуваш продукта в очакване да има ефект... :::
Въобще функцията на лосиончетата от този род ,според моя личен опит,е по-скоро подчертаване на естествения тен....а не потъмняване на кожата :smt005
За изкуствено потъмняване най-ефикасни мазила са автобронзантите :wink: и техните производни(автобронзиращи кремове и спрейове)

Абсолютно съм съгласна с мнението ти!!!

Ani_girl
05-26-2007, 09:07
AZ ispolzvam shpreq na loreal i da mnogo sum dovolna ot nego moga da vi kaja 4e naistina ima efekt !

AliceSw
05-26-2007, 09:32
вие сте луди, тея лосиони са безумно гнусни

една съученичка си е взела на Дав, потъмня за 4-5-6 дена, но е отвратително, появява се някъв оранжево-жълт оттенък на кожата, на лицето особено е ужасно, защото няма как да си намаже кожата под косата, и там е някво бяло, гадно и ако се маже още седмица ще стане на петна съвсем, абе не са оферта, по-добре недейте

05-26-2007, 10:09
Тоя на Dave е ужасен..Направи ме на оранжеви петна ужас..Сега ползвам спрея на Лореал.Сложих си го следобед на сутринта бях 4ак нереално потъмняла и съм доволна ама не е вярно 4е тена е равномерен.

Decu
05-26-2007, 12:37

kwo da ti kaja momche sum i minaloto lqto cqlo lqto sum polzval takiva i bqx stanal kato ciganin mnogo qko:P smqtam i tui lqto da gi polzvam za da pocherneq po burzo;]
Ти какво точно си ползвал :)

taq_ot_tramvaq
05-26-2007, 17:24
Миналата година си взех на Avon, Нмазах се 2-пъти (през 1 час) и да ви кажа на следващия ден ме беше срам да ходя на училище. Ефекта беше страшно бърз. Бях оранжева! Тази година
ще разчитам на Слънчоо:) :smt018 8-[

boboto
05-27-2007, 12:34
Abe hora izpolzvaite vremeto dokato e hubavo
sega petak i sabota s edna priqtelka se pokohme na garaja i
i na 100% fanah ten
ama dokato se pe4e6 trqbva kojata da ti e mokra 6toto v vodata se izgarq mnogo po barzo(ot li4en opit)

Cvetkaaa
05-28-2007, 16:12
Znachi.. bashta mi e shef(distributor) i razkarva Johnson's .. imam sekfi ot tazi marka v nas mazila i kakvo li ne oshte.. ima efekt samo ako go izpolzvash 1 pyt na den ili 2 ili 3 kolkoto iskash, NO NA SUHA koja i da go razmazvash ravnomerno.. sega govorih s nego, zashto nqkoi kazvat che stavat na petna vqrno li e tfa i ot kfo stava i toi kaza che ili se majat na ne suha koja ili ne go raznasqt dobre ili se majat 1 2 pyti i taka.. nqma da go kopuvat tolkova hora ako beshe ujasen, vreden, stavash na petna i sekfi takifa.. tfa che nqkoi si stanal na petna i vednaga sichki ne si go kopuvaite ne e pravilno shtot ne znaete kak go e izpolzval i taka na tataka.. moje da ne e pravil kakvoto trqbva. Az lichno go izpolzvam ot odavna.. imam si nqkyf ten.. kojata mi se chustfa dobre i NE SYM NA PETNA izobshto.. :smt019 maja se sled kypene na MNOGO dobre podsushena koja i taka.. koito iska da me sydi i da spori s men neka, no az kazvam kakvoto mislq, kakvoto sm izpitala i kakvoto mi e kazal chovek koito razbira ot tazi marka.. a za Dove ne moga da kaja zashtot ne sm go izpolzvala pri polojenie che sm dovolna ot Johnson's :smt016 spiram da pisha che shte otekcha nqkoi a i nikoi nqma da go prochete :roll:

Bezrazli4na
05-28-2007, 17:09
Naprotiv i az imam losion na Johnson`s i vijdam rezyltat o6te sled pyvite dve mazaniq ako ne si opitvala ne spori :wink:

Cvetkaaa
05-28-2007, 17:20
Naprotiv i az imam losion na Johnson`s i vijdam rezyltat o6te sled pyvite dve mazaniq ako ne si opitvala ne spori :wink:

Eto edin kompetenten chovek =D> =D> =D> naistina ima i ot pyrvite mazaniq, no tova si zavisi ot kojata i ot mnogo drugi faktori.. mislq che ne 100% ot horata koito go izpolzvat ot 1viq ili 2riq pyt shte imat efekt :wink:

Kalinshki
08-13-2008, 07:28
hora petnata staaat za6toto ima murtvi kletki po kojata i kato gi namaje6 te se pod4ertavat po nekuf na4in :D:D:D:D ne seriozno vi govorq az si kupih na dove krema i prodava4kata ot magazina me predopredi predi tva sus skrub da si izturkam kojata za da mi se mahnat murtvit kletki 6toto 6te stana na petna ta sa sum si sus super ten4e :P

ivaninchetoo
03-06-2009, 17:21
az izpolzvah na nivea...ima6e efekt oshte sled purvoto nanasqne,no ne beshe tova,koeto iskah.kojata mi stana jultenikava :booooomb:

veron4ety
07-05-2010, 18:39
Ами да ви кажа аз пък лятото ползвах точно този лосион за изкуствен тен на Johnson's и още на следващия ден кожата ми беше потъмняла. Естествено не кой знае колко, но след редовна употреба тенът става по-хубав. :) Единственото кофти е, че трябва да разнасяш лосиона много равномерно, за да не станеш на петна. :wink: А пък и този на Johnson's мирише малко гадно...на мен на Dove по ми харесва.
И все пак преди всичко залагам на слънцето лятото на плажа. 8)

Този лосион е прекрасен и аз го използвах и наистина съм много доволна от него. Нанасях го равномерно и отивах на плажа. За отрицателно кратко време имах страхотен тен. Лошото е че вече не го намирам, толкова магазини обиколих и никаде го няма ;(

viliana9
07-06-2010, 13:51
използвам на Garnier вече от 10дена още нищо, но ще чакам :) цената му е около 9лв
гарантирам за Nivea Спрей за тен без слънце но това е по-скъпо ако не се лъжа е около 18-20лв :P но ефектът е по-бърз :wink:

Alex4o0o
07-06-2010, 16:04
използвам на Garnier вече от 10дена още нищо, но ще чакам :) цената му е около 9лв
гарантирам за Nivea Спрей за тен без слънце но това е по-скъпо ако не се лъжа е около 18-20лв :P но ефектът е по-бърз :wink:

да,сега го имам и съм много доволна...няма петна,всичко е на 6..резултата се появи след 3 часа

nushi14
07-08-2010, 14:00
изобщо не съм фен на тея бронзанти, най- добре на плаж или в краен случай солариум, просто от бронзант ставаш на петна или не ти действа в по добрият случей