- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- лосиони за изкуствен тен!?
най-добре е лятото на плажа![]()
След загубата 7:1 от Ман. Юнайтед от Рома изпратили официален факс до ЦСКА с текст: НЕ СТЕ САМИ! И разбира се най-новата оферта от Вивател плащате за 90 минути а говорите още 6 БЕЗПЛАТНИ!!!
сега съм навита джонсън са си взема,пробвал ли го е някой?
Ех.....защо не търситееее....скоро имаше такава подобна тема!!!![]()
Определено е по-добре от солариума!
тема във форума
продукти на Орифлейм
полезни съвети
още полезни съвети
За 2-3 дни е невъзможно да забележиш резултатПървоначално написано от one_love
Ако изобщо има такъв,той ще е минимум след 2-3 седмици
![]()
....целта е да се зарибиш и нон-стоп да си купуваш продукта в очакване да има ефект...![]()
Въобще функцията на лосиончетата от този род ,според моя личен опит,е по-скоро подчертаване на естествения тен....а не потъмняване на кожата![]()
За изкуствено потъмняване най-ефикасни мазила са автобронзантитеи техните производни(автобронзиращи кремове и спрейове)
По аптеките има VICHY(30-35лв),Clarins(10-15лв) и Lierac(40-45лв).
По лицензираните парфюмерии има Lancome(не мога да ти кажа точна цена),Dior(за лице-50 лв,за тяло-55лв),Chanel(за лице-45лв,за тяло няма),Clinique(незнам все още цените,защото в Русе още не са получили за тази година тези продукти),Estee Lauder(незнам дали изобщо в Русе има някъде....но вървят към $40+..колко плюс зависи от продукта и от милилитрите)
Ааа,забравих да кажа,че има летни предложения и на Орифлейм и Ейвън![]()
Ами да ви кажа аз пък лятото ползвах точно този лосион за изкуствен тен на Johnson's и още на следващия ден кожата ми беше потъмняла. Естествено не кой знае колко, но след редовна употреба тенът става по-хубав.Единственото кофти е, че трябва да разнасяш лосиона много равномерно, за да не станеш на петна.
А пък и този на Johnson's мирише малко гадно...на мен на Dove по ми харесва.
И все пак преди всичко залагам на слънцето лятото на плажа.![]()
Аз използвам на Dove Sunshine Body Lotion и резултата е след 24 4аса.После влизам в банята и махам петната и си ходя бронзирана![]()
tozi na johnson e perfekten-polzvam goot sedmica i o6te na vtoriq den imah super ten..
tezi na dove i johnson`s vredni li sa(sry za tapiq vapros no izob6to ne sam zapoznata)
Еми аз съм мн светла и явно заради това..пък другото дето съм ползвала е едно немско лосион4е дето е направо златно!Супер яко бронзира пак за 24 4аса.Незнам оба4е дали го има в БГ.Ако го има препоръ4вам го на вси4ки SUNDANCE selbst braunungs milch.Първоначално написано от e_l_i_z_a
аз съм си тъмничка по принцип в смисъл имам си тен и все пак..използвала съв DOVE и имаше ефект при мен някъде на 2рия ден
kajete plss ne iskam da praq tema samo za tova plsПървоначално написано от melito_94
Zdraveite! Ot izvestno vreme polzvam Dove sunshine body lotion,no stavam na petna i po-skoro dobivam jaltenikav ten otkolkoto jelaniq priqtno kafenikav ravnomeren ten.Ako nqkoi znae kak da se sdobiq s takuv ten i da mahna petnata,neka pi6e,mersi![]()
oooogospodi zaboga nedeite da se majete s toq bokluk na Jonsan`s moql vi hora nedeite sprete dokato mojete edna priqtelka stana kato portokal edno kafenikavo julto ujasnooooooooo e !!!!!!!!!1 NEDEITE!!!!!!! da si go kupuvate kamoli da se majete i ne samo jonsana vsi4ki teq prostotii za izkustven ten
No matter where you go, there they are...
Az minaloto lqto izpolzvah Jonson's i vuob6te ne bqh dovolna.Vqrno 4e potumnqh,no cqlata stanah na petna i kato se opitah da gi mahna mi padna i istinskiq ten.No puk moje i da ne sum go razsnasqla dostatu4no ravnomerno.
Този,който не цени това,което има,не го заслужава!
и аз миналата година на Джонсън имах и потъмнях, ама едно че беше станало леко кът на петна и аз си мислих че няма д аизлезнат пък те кът зех да ги търкам се едно от месеци не съм се къпала![]()
![]()
![]()
kwo da ti kaja momche sum i minaloto lqto cqlo lqto sum polzval takiva i bqx stanal kato ciganin mnogo qko:P smqtam i tui lqto da gi polzvam za da pocherneq po burzo;]Първоначално написано от one_love
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
mislq 4e e po dobre ot solariuma ili po cql de plaj pone e po bezopasno za kojata
pred dove i jonsons az li4no predpo4itam loreal sublime bronze/10lv/ sprei ne pravi petna i stava hubav ten ne oranjev a hubav mn e dobar za cenata si
Абсолютно съм съгласна с мнението ти!!!Първоначално написано от e_l_i_z_a
Искам да мога всичко да върна както тогава...с теб да бъдем пак
AZ ispolzvam shpreq na loreal i da mnogo sum dovolna ot nego moga da vi kaja 4e naistina ima efekt !
Iskam da ti kaza ne6to vajno !!
Zna4i...
I taka ! Uuuu.,,a,a,a !...O.. da !
Dobre!Super !Da kaja , 4e iskam da kaja ... vsu6tnost kakvo trqbvashe da kaja ?
Mamaka mu !O'K !
Da kaja prosto :
OBI4AM TE !