[Devil_Girl]
04-19-2007, 16:28
Zdraveite,haresvam mn edno mom4e ot sasedniq klas,toi e dosta po-razli4en ot ostanalite mom4eta,darji pove4e na serioznosta kam vzqko edno ne6to no i na smeha po 4esto.za 1-vi mart mu podarih edna marteni4ka,narakata si imashe pone 7-8,no na dr den toi nose6e samo moqta.kogato si govorim me gleda vtren4eno,kogato sme na raztoqnie edin ot drug me gleda postoqnno i se ma4i da mi se nabii na o4i,usmihva mi se,govori mi mn po razli4no v sravnenie sas drugite okolo nego.Do edna stepen si li4i 4e ima pone malka simpatiq kam mene,NO i se pravi na nedostapen v pove4eto slu4ai-ne izliza prez m/u4asiqta pred staqta si za da si govorim...po skype kato si pishem nikoga ne mi pishe toi parvi,a az zapo4vam razgovora i taka mi stava dosta nepriqtno s misalta 4e stavam dosadna,Do vtornik vsi4ko varve6e ideano...govorihme si,usmihvahme se edin na drug,no kakto vinagi nai malkoto kama4e 6te preobarne kolata,stana taka 4e toi poiska da se snimame zaedno tova e ne6to koeto nikoga ne sam o4akvala ot nego,pone na tozi etap...i taka nie se snimahme no az izlqzoh dosta zle na snimkata i q iztrih.Ve4erta toi q poiska po skype i az mu kazah est istinata 4e sam q iztrila,toi est mi se razsardi malko,dnes ne mi kaza i "zdrasti".popitah go za6to ne mi kaza "zdrasti dnes?"toi otvarna"4e az dnes ne sam te vijdal!"mn se qdosah pri uslovie 4e sas nego postoqnno se gledahme;nz kak da go nakaram da spre da se sardi i da si prodaljim po obik na4in da se zaribqvame zaedno?ako nqkoi moje da pomogne???da dava saveti