PDA

View Full Version : Obyrkana lubov

zaicheto_tedi
04-19-2007, 16:41
Ami harevsam 2 mom4eta.V tova e i problema.Ednoto M. mi e gadje i si go obicham no T.mi e i nai0dobyr priatel.Nz kakvo da pravq.Kogato sme s T v daskaloto vs e razlicno.Gushka si me sheguvame si se.Shtipeme se uj na shega.No ne sym mu kazala che imam gadje za da ne razvalq magiqta mrjdu nas.Ima i 3 momche koeto me haresva.I az syshto no toi e prichinatapredi 7 meseca da skysame s M.Sega nz kak da postypq.Ne iskam da kusam s M.za 2 pyt zashtoto tova shte go sysipe.A ne iskam T.da razbira za nego.Prosto se 4uvstvamkato nqkakva kuchka koqto lyje i dvamatai mi se shtedaizchezna

{Sweety_f}
04-19-2007, 17:17
Според мен тфа не може да се нарече любов...избери един и си обичай него:)

SouL^*DiViNe
04-19-2007, 17:21
най-добре ще е първо да се изясниш пред себе си,какво искаш и т.н....защото ситуацията е много объркана и се съмнявам ,че си наясно с нещата :-k

BebeTooOoo
04-19-2007, 17:24
Според мене АДСКИ тъпо постъпваш...като ги лъжеш...просто няма смисъл в това.По-добре му кажи на този Т. че си имаш гадже...и кфа е тая магия ... 1-во - щом ти е най-добрия приятел ... 2-ро - щом имаш връзка..не те разбирам...а за третото момче...щом той е бил причината да скъсаш с М. каква работа имаш с него (ако аз бях... нямаше да постъпа така...) щом това момче е развалило връзката ви...Ако бях момче...никога не бих искала да бъда в ситуацията , в която е приятелят ти (гаджето).Как може да имаш гадже , да се ЩИПЕШ с НАЙ-добрия си приятел.. и на всичкото отгоре да харесваш друго момче..."Prosto se 4uvstvamkato nqkakva kuchka"... не бива само да се чувстваш... ](*,) [-X ...ако така ще разиграваш момчето по-добре е да се разделите...защото накрая той ще разбере за игричките ти...и няма да е той този ,който ще бъде съсипан...а ТИ.Така че добре си помисли какво ще правиш...ако мен питаш...признай му всичко... и ако е добронамерен...ще остане с тебе... ако не... бай бай...! #-o

DevilWish
04-19-2007, 17:28
Ами миличка според мен ти не обичаш онзи ,защото ако обичаш някой ти няма да харесваш други.

koalka
04-19-2007, 17:36
Не мисля, че тук може да става въпрос за любов изобщо.Може би си привлечена от тези момчета, изпитваш симпатии.Трябва така и така да избереш един, защото не си чак толкова опитна, та да ги въртиш и тримата.Ще разберат и най-накрая ще останеш сама

Помисли добре какво ще правиш и остани с момчето, към което имаш най-силни чувства.На колко години си всъщност?

vvs_go
04-19-2007, 17:43
mi ko da ti kaja ti si 3v1 ima6 tri dupki i za trimayta 6te svyr6i6 rabota куpво typa znae6 li 4e teq mom4eta vsy6tnost vlagat smisyl v 4uvstvata si

Moderated by koalka
т.2 от Правилника!

Murrr
04-19-2007, 19:38
Moeto mnenie da razli4ava6 simpatii, lubov i priqtelstvo...Ne moje trima da gi haresva6 po edin na4in. Az pone ne si go predsavqm ](*,)

vicito
04-19-2007, 19:46
аз те съветвам най-добрия ти приятел да си остане най-добрия ти приятел,третия,за когото говореше да си остане настрана и си стой с гаджето и не го съсипвай!!! [-X

Adwokat
04-19-2007, 21:15
Офф как ме мързи да ти прочета кво си написала :smt010 , защо не пишете по малко е хора :smt010 :smt010

AliceSw
04-19-2007, 21:22
7-ми или 8-ми клас си, нали?!?

MoHuTo
04-19-2007, 21:39
аз те съветвам най-добрия ти приятел да си остане най-добрия ти приятел,третия,за когото говореше да си остане настрана и си стой с гаджето и не го съсипвай!!! [-X
И аз съм на тва мнение! :::

Digital
04-20-2007, 00:10
Ami harevsam 2 mom4eta.V tova e i problema.Ednoto M. mi e gadje i si go obicham no T.mi e i nai0dobyr priatel.Nz kakvo da pravq.Kogato sme s T v daskaloto vs e razlicno.Gushka si me sheguvame si se.Shtipeme se uj na shega.No ne sym mu kazala che imam gadje za da ne razvalq magiqta mrjdu nas.Ima i 3 momche koeto me haresva.I az syshto no toi e prichinatapredi 7 meseca da skysame s M.Sega nz kak da postypq.Ne iskam da kusam s M.za 2 pyt zashtoto tova shte go sysipe.A ne iskam T.da razbira za nego.Prosto se 4uvstvamkato nqkakva kuchka koqto lyje i dvamatai mi se shtedaizchezna
Ми изчезвай като ти се иска деби златната путка.

divo_kotence
04-20-2007, 05:15
най-добре си стой с гаджето

KisskilleRcHe
04-20-2007, 05:51
най-добре си стой с гаджето
И аз съм на това мнение