View Full Version : Obyrkana lubov
zaicheto_tedi
04-19-2007, 16:41
Ami harevsam 2 mom4eta.V tova e i problema.Ednoto M. mi e gadje i si go obicham no T.mi e i nai0dobyr priatel.Nz kakvo da pravq.Kogato sme s T v daskaloto vs e razlicno.Gushka si me sheguvame si se.Shtipeme se uj na shega.No ne sym mu kazala che imam gadje za da ne razvalq magiqta mrjdu nas.Ima i 3 momche koeto me haresva.I az syshto no toi e prichinatapredi 7 meseca da skysame s M.Sega nz kak da postypq.Ne iskam da kusam s M.za 2 pyt zashtoto tova shte go sysipe.A ne iskam T.da razbira za nego.Prosto se 4uvstvamkato nqkakva kuchka koqto lyje i dvamatai mi se shtedaizchezna
{Sweety_f}
04-19-2007, 17:17
Според мен тфа не може да се нарече любов...избери един и си обичай него:)
SouL^*DiViNe
04-19-2007, 17:21
най-добре ще е първо да се изясниш пред себе си,какво искаш и т.н....защото ситуацията е много объркана и се съмнявам ,че си наясно с нещата :-k
BebeTooOoo
04-19-2007, 17:24
Според мене АДСКИ тъпо постъпваш...като ги лъжеш...просто няма смисъл в това.По-добре му кажи на този Т. че си имаш гадже...и кфа е тая магия ... 1-во - щом ти е най-добрия приятел ... 2-ро - щом имаш връзка..не те разбирам...а за третото момче...щом той е бил причината да скъсаш с М. каква работа имаш с него (ако аз бях... нямаше да постъпа така...) щом това момче е развалило връзката ви...Ако бях момче...никога не бих искала да бъда в ситуацията , в която е приятелят ти (гаджето).Как може да имаш гадже , да се ЩИПЕШ с НАЙ-добрия си приятел.. и на всичкото отгоре да харесваш друго момче..."Prosto se 4uvstvamkato nqkakva kuchka"... не бива само да се чувстваш... ](*,) [-X ...ако така ще разиграваш момчето по-добре е да се разделите...защото накрая той ще разбере за игричките ти...и няма да е той този ,който ще бъде съсипан...а ТИ.Така че добре си помисли какво ще правиш...ако мен питаш...признай му всичко... и ако е добронамерен...ще остане с тебе... ако не... бай бай...! #-o
DevilWish
04-19-2007, 17:28
Ами миличка според мен ти не обичаш онзи ,защото ако обичаш някой ти няма да харесваш други.
Не мисля, че тук може да става въпрос за любов изобщо.Може би си привлечена от тези момчета, изпитваш симпатии.Трябва така и така да избереш един, защото не си чак толкова опитна, та да ги въртиш и тримата.Ще разберат и най-накрая ще останеш сама
Помисли добре какво ще правиш и остани с момчето, към което имаш най-силни чувства.На колко години си всъщност?
mi ko da ti kaja ti si 3v1 ima6 tri dupki i za trimayta 6te svyr6i6 rabota куpво typa znae6 li 4e teq mom4eta vsy6tnost vlagat smisyl v 4uvstvata si
Moderated by koalka
т.2 от Правилника!
Moeto mnenie da razli4ava6 simpatii, lubov i priqtelstvo...Ne moje trima da gi haresva6 po edin na4in. Az pone ne si go predsavqm ](*,)
аз те съветвам най-добрия ти приятел да си остане най-добрия ти приятел,третия,за когото говореше да си остане настрана и си стой с гаджето и не го съсипвай!!! [-X
Офф как ме мързи да ти прочета кво си написала :smt010 , защо не пишете по малко е хора :smt010 :smt010
7-ми или 8-ми клас си, нали?!?
аз те съветвам най-добрия ти приятел да си остане най-добрия ти приятел,третия,за когото говореше да си остане настрана и си стой с гаджето и не го съсипвай!!! [-X
И аз съм на тва мнение! :::
Ami harevsam 2 mom4eta.V tova e i problema.Ednoto M. mi e gadje i si go obicham no T.mi e i nai0dobyr priatel.Nz kakvo da pravq.Kogato sme s T v daskaloto vs e razlicno.Gushka si me sheguvame si se.Shtipeme se uj na shega.No ne sym mu kazala che imam gadje za da ne razvalq magiqta mrjdu nas.Ima i 3 momche koeto me haresva.I az syshto no toi e prichinatapredi 7 meseca da skysame s M.Sega nz kak da postypq.Ne iskam da kusam s M.za 2 pyt zashtoto tova shte go sysipe.A ne iskam T.da razbira za nego.Prosto se 4uvstvamkato nqkakva kuchka koqto lyje i dvamatai mi se shtedaizchezna
Ми изчезвай като ти се иска деби златната путка.
divo_kotence
04-20-2007, 05:15
най-добре си стой с гаджето
KisskilleRcHe
04-20-2007, 05:51
най-добре си стой с гаджето
И аз съм на това мнение