Влез

View Full Version : Държа се като свиня... :(

MSG
04-20-2007, 09:08
Правихме го час и половина и аз се уморих. Исках малко почивка, а той ми кресна че съм била лигла и че трябвало да си ходи, за това да не съм се правела на уморена ами да съм си размърдала задника да му направя едно кафе. Хвърли ми дрехите в леглото и ме гледаше супер злобно. :(
Ходим от 2 месеца, а от 1 месец водим полов живот... и той се държи с мен като последната ... при положение, че ми беше първия с когото съм спала. :smt010 Мисля да го зарежа ... не знам какво да правя страшно ме боли, защото си мислех, че изпитва нещо към мен... а явно всичко е било само докато ми отнеме девствеността, за да ме прибави към списъка си с бройките дето били над сто, както той казва... :smt010

kru6ata
04-20-2007, 09:22
зарежи го, свинята

Sisilota
04-20-2007, 09:26
Ami moje bi e trqbvalo da se zamislish Shto za 4ovek e sled kato se hvali s broikite si... [-X

ina4e- opitai se da govorish s nego i ako prodaljava v syshtiq duh- vypreki 4e ti e bil 1-q po dobre go oStavi...

L0v3_suX
04-20-2007, 09:29
Ami moje bi e trqbvalo da se zamislish Shto za 4ovek e sled kato se hvali s broikite si... [-X

ina4e- opitai se da govorish s nego i ako prodaljava v syshtiq duh- vypreki 4e ti e bil 1-q po dobre go oStavi...
:smt023

Radeto_
04-20-2007, 10:05
А ти що за човек мислиш, че ще мине около стотина момичета освен един бройкаджия.Съжалявам че ще ти го кажа ама сама си си виновна като не си избрала по-посходящ при положение че знаеш що за човек е бил.

04-20-2007, 10:05
И на мене някоя да ми поиска тайм аут посредата на секс и аз ще се разкрещя
К'во е т'ва нещо!? Ако ше се ебе ше се ебе като хората! К'ви са тия почивки!?

fulldelight
04-20-2007, 10:16
ами като не си мислила на време....все пак не е зле да прецениш човека до себе си, преди да праиш секс с него. А още повече да си девствена и да му пуснеш след 1 месец.....

vicito
04-20-2007, 10:20
къв е той да ти крещи?!зарежи го без да се колебаеш!!!изобщо не е трябвало да му пускаш!но станалото,станало!остави го щом е такава свиня!

IGNGN
04-20-2007, 10:23
час и половина са го правили!всеки би се изморил!

Явно не всеки :-D

Абе женското племе все сте недоволни
Ако е под час "много бързо свършва! гадно е!"
Ако е над час "много бавно свършва! изморява ме и ми е гадно!"
Баааааааааааааси мамата
Няма угодия

MalKa_BLuDnica
04-20-2007, 10:32
много кофти е постъпил :smt009 моя приятел има от броиките ама не се хвали... :smt017 щото според него е тъпо :-k
знам че трудно но според мен трябва да го зарежеш..и не съжалявай за нищо :smt017
успех ти желая 8-[

marina star
04-20-2007, 10:49
ne e trqbvalo da bade6 tolkova naivna o6te ot samoto na4alo

sh3_1s_7h3_0n3
04-20-2007, 12:29
абе, вие к'ви такива гаджета си намирате... едната не я уважавал...др-та я ползвал за секс-играчка, третата само за бройката, четвъртата не знам си к'во...

къде се набучвате на хора дет' нито сте ги опознали, нито нищо и после ревете... ще се държи като свиня ами...

04-20-2007, 12:33
pogovori s nego i ako otnovo te narani s dymite si skusai s nego

Skullbreaker
04-20-2007, 12:58
Абе не ви разбирам тея дето пуската такива теми "OMFG NOES HES DAMN PIG , OMG SHE DOESNT GIVE ME SEX !11!" ... Малко ли момчета и момичета има в България...Не вървят нещата , тогава ги прекрати...И междо другото свикнете с мисълта , че ви забиваме главно заради секса.

evil_lady_in_black
04-20-2007, 13:11
А сега се сещам за тъпата тема "да го направя или не" ами помисли ! Зарежи го защото само това искат някои мъже - секс и секс :roll: тъпо ама факт !

Schnitzer
04-20-2007, 13:15
Абе не ви разбирам тея дето пуската такива теми "OMFG NOES HES DAMN PIG , OMG SHE DOESNT GIVE ME SEX !11!" ... Малко ли момчета и момичета има в България...Не вървят нещата , тогава ги прекрати...И междо другото свикнете с мисълта , че ви забиваме главно заради секса.Малко off,пич,я ни сподели какво точно значи на английски думата "NOES" ??? :lol:

Skullbreaker
04-20-2007, 13:16
Абе не ви разбирам тея дето пуската такива теми "OMFG NOES HES DAMN PIG , OMG SHE DOESNT GIVE ME SEX !11!" ... Малко ли момчета и момичета има в България...Не вървят нещата , тогава ги прекрати...И междо другото свикнете с мисълта , че ви забиваме главно заради секса.Малко off,пич,я ни сподели какво точно значи на английски думата "NOES" ??? :lol:

Мии , трябва да играеш Worl of WarCraft за да схванеш ...Означава "No" :P .

Ice_Queen
04-20-2007, 13:26
Абе не ви разбирам тея дето пуската такива теми "OMFG NOES HES DAMN PIG , OMG SHE DOESNT GIVE ME SEX !11!" ... Малко ли момчета и момичета има в България...Не вървят нещата , тогава ги прекрати...И междо другото свикнете с мисълта , че ви забиваме главно заради секса.

shit happens!
хих...то секса е малка движеща сили,нормално.
а ти (мацката от темата),що просто не продължи със свирка?
или не го изхвърли?

яяяя...да си купи гумена вагина.
по кабеларките продават! :-D

My_Infernal_Majesty
04-20-2007, 13:35
И междо другото свикнете с мисълта , че ви забиваме главно заради секса.

Ми не, няма да свикнем, защото знам и виждам че все още има от онези малки едвам мъждукащи в тъмнината светлинки - т.е. на по достъпен за вас език -все още има изключения от това правило /защото не отричам че си прав наистина повечето момчета сте такива, за жалост/ и тези изключения нито се стремят да се забиват, нито се стремят да се изчукат и да ти кажат чао след това.

girl_in_black
04-20-2007, 13:43
хич не му се връзвай на прищевките ами го зарязвай веднага!!!

alkobalko
04-20-2007, 13:54
Не искам да ти звучи назидателно, ама ти много на време се замисли, че не те заслужава. Зарязвай го щом се държи така. И лично според мен можеш само да съжаляваш, че си се доверила на такъв човек. Трябвало е да изчакаш повечеко време, но миналото не може да се промени. Това да ти е за урок за следващите връзки.

MC_JAMAL
04-20-2007, 14:30
Трябвало е да изчакаш да мине малко време и след това да спиш с него, защото месец връзка и ти е за 1 път мисля, че малко си прибързала, но ти си знаеш най-добре. Ми гадно се държи няма спор, говори с него на този въпрос и ако няма промяна след това слагай край.

olive_oil
04-20-2007, 14:43
зарежи го бе!

Adwokat
04-20-2007, 15:08
еми да зарежи го 100% ](*,)

koalka
04-20-2007, 15:17
Зарежи го, няма какво да му мислиш.

Adwokat
04-20-2007, 15:20

може и да е руса и да не може да мисли :-D :-D

hahoto_f
04-20-2007, 15:31
zareji go toq bokluk 6tom taka se darji s tebe

IGNGN
04-20-2007, 22:20
И междо другото свикнете с мисълта , че ви забиваме главно заради секса.

Ми не, няма да свикнем, защото знам и виждам че все още има от онези малки едвам мъждукащи в тъмнината светлинки - т.е. на по достъпен за вас език -все още има изключения от това правило /защото не отричам че си прав наистина повечето момчета сте такива, за жалост/ и тези изключения нито се стремят да се забиват, нито се стремят да се изчукат и да ти кажат чао след това.

Има
Курци има

В т'ва отношение всички сме еднакви
Добър секс - добри отношения

ThePainIsReaL
04-21-2007, 06:05
Вярно е, че момчетата са с момичетата само заради секса, но такова отношение като към теб никой не заслужава. Зарежи го, без да ти мигне окото. Ще си намериш милион пъти по-добър.

jony
04-21-2007, 06:45

може и да е руса и да не може да мисли :-D :-D
За нея не знам, ама ти 100% си! :-D
По темата: не е трябвало да му пускаш на първо време, а сега можеш само да го зарежеш...шансс

04-21-2007, 06:46
Тегли му майните на тая пача.Момче съм,но никога не съм се държал,а и не смятам да се държа така с момиче..."бай дъ лей" :shock: вярно е че не може да се угоди на женско...

krem4et0
04-21-2007, 10:21
час и половина са го правили!всеки би се изморил!

Явно не всеки :-D

Абе женското племе все сте недоволни
Ако е под час "много бързо свършва! гадно е!"
Ако е над час "много бавно свършва! изморява ме и ми е гадно!"
Баааааааааааааси мамата
Няма угодия
Има угодия-40-45 минути са ми просто перфектни.

Nitrous
04-21-2007, 11:22
ae mahai go toq kaumuk...broikata si e broika ama se pak...

04-21-2007, 12:17
Az ako si imah priqtelka, za ni6to na sveta nqma6e da se darja s neq taka tova 4e si imate priqtelki e edin dar s koito ne trqbva da se podigravate...

aniezina
04-21-2007, 12:29
Az ako si imah priqtelka, za ni6to na sveta nqma6e da se darja s neq taka tova 4e si imate priqtelki e edin dar s koito ne trqbva da se podigravate...
Пич! Искаш ли да ходим?! :D Не бе бъзикам се! Но е адски прав, това се отнася и до момичетата. В случая тоз "бройкаджия" е апсолютна свиня, затова, зарежи го мила! Трудно ще ти е, знам, но го направи, за твое добро! не си заслужава да търпиш унижения, и да те тъпчат, само защото той ти е първия, или каквото и да било, научи си цената!

malkoto_sladur4e
04-21-2007, 12:39
Ooo,ne ti trqbva toq! [-X

ReEvil
04-21-2007, 14:10
Правихме го час и половина и аз се уморих. Исках малко почивка, а той ми кресна че съм била лигла и че трябвало да си ходи, за това да не съм се правела на уморена ами да съм си размърдала задника да му направя едно кафе. Хвърли ми дрехите в леглото и ме гледаше супер злобно. :(
Ходим от 2 месеца, а от 1 месец водим полов живот... и той се държи с мен като последната ... при положение, че ми беше първия с когото съм спала. :smt010 Мисля да го зарежа ... не знам какво да правя страшно ме боли, защото си мислех, че изпитва нещо към мен... а явно всичко е било само докато ми отнеме девствеността, за да ме прибави към списъка си с бройките дето били над сто, както той казва... :smt010

А хахахахахха резачка мацка и савет не пускай на втория месец ;)

HagpycaH
04-21-2007, 14:36
Може би си направила грешка но не искам да те упреквам зарежи го мен ако питаш и бади с някой с който ще си щастлива и ще се обичате кажи му популвай си бройките другаде не при мен ма едвали толкова голяма бройка ма щом казва.