.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 38
    MSG
    Guest

Държа се като свиня... :(

Правихме го час и половина и аз се уморих. Исках малко почивка, а той ми кресна че съм била лигла и че трябвало да си ходи, за това да не съм се правела на уморена ами да съм си размърдала задника да му направя едно кафе. Хвърли ми дрехите в леглото и ме гледаше супер злобно.
    Ходим от 2 месеца, а от 1 месец водим полов живот... и той се държи с мен като последната ... при положение, че ми беше първия с когото съм спала. Мисля да го зарежа ... не знам какво да правя страшно ме боли, защото си мислех, че изпитва нещо към мен... а явно всичко е било само докато ми отнеме девствеността, за да ме прибави към списъка си с бройките дето били над сто, както той казва...

зарежи го, свинята
    Компютър без монитор е като жена без клитор.

Ami moje bi e trqbvalo da se zamislish Shto za 4ovek e sled kato se hvali s broikite si...

ina4e- opitai se da govorish s nego i ako prodaljava v syshtiq duh- vypreki 4e ti e bil 1-q po dobre go oStavi...
    D0n`T cRy F0r Th0s3 Wh0 n3v3R cRi3D f0R Y0u {F}

Цитирай Първоначално написано от Sisilota
    Ami moje bi e trqbvalo da se zamislish Shto za 4ovek e sled kato se hvali s broikite si...

ina4e- opitai se da govorish s nego i ako prodaljava v syshtiq duh- vypreki 4e ti e bil 1-q po dobre go oStavi...
    GoTin0 3 dA Si vaJeN nO E Po-VAjn0 Da sI GoTiN \/

А ти що за човек мислиш, че ще мине около стотина момичета освен един бройкаджия.Съжалявам че ще ти го кажа ама сама си си виновна като не си избрала по-посходящ при положение че знаеш що за човек е бил.
    Не за вражда, за обич съм създадена!

Guest
    И на мене някоя да ми поиска тайм аут посредата на секс и аз ще се разкрещя
    К'во е т'ва нещо!? Ако ше се ебе ше се ебе като хората! К'ви са тия почивки!?

Повече от фен
    Град
    Sofia
    ами като не си мислила на време....все пак не е зле да прецениш човека до себе си, преди да праиш секс с него. А още повече да си девствена и да му пуснеш след 1 месец.....
    It's not the age that matters - it's the life in your years...

къв е той да ти крещи?!зарежи го без да се колебаеш!!!изобщо не е трябвало да му пускаш!но станалото,станало!остави го щом е такава свиня!

Цитирай Първоначално написано от vicito
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    И на мене някоя да ми поиска тайм аут посредата на секс и аз ще се разкрещя
    К'во е т'ва нещо!? Ако ше се ебе ше се ебе като хората! К'ви са тия почивки!?
    час и половина са го правили!всеки би се изморил!
    Явно не всеки

Абе женското племе все сте недоволни
    Ако е под час "много бързо свършва! гадно е!"
    Ако е над час "много бавно свършва! изморява ме и ми е гадно!"
    Баааааааааааааси мамата
    Няма угодия
    Груб и нетактичен, невъзпитан и циничен, арогантен и саркастичен, нагъл и егоистичен, гаден и нарцистичен, това съм аз. Нещо против?

Повече от фен Аватара на MalKa_BLuDnica
    Град
    Велико Търново
    много кофти е постъпил моя приятел има от броиките ама не се хвали... щото според него е тъпо
    знам че трудно но според мен трябва да го зарежеш..и не съжалявай за нищо
    успех ти желая

no exit

Супер фен
    ne e trqbvalo da bade6 tolkova naivna o6te ot samoto na4alo
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

абе, вие к'ви такива гаджета си намирате... едната не я уважавал...др-та я ползвал за секс-играчка, третата само за бройката, четвъртата не знам си к'во...

къде се набучвате на хора дет' нито сте ги опознали, нито нищо и после ревете... ще се държи като свиня ами...
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Guest
    pogovori s nego i ako otnovo te narani s dymite si skusai s nego

Голям фен Аватара на Skullbreaker
    Град
    Национално Музикално Училище
    Абе не ви разбирам тея дето пуската такива теми "OMFG NOES HES DAMN PIG , OMG SHE DOESNT GIVE ME SEX !11!" ... Малко ли момчета и момичета има в България...Не вървят нещата , тогава ги прекрати...И междо другото свикнете с мисълта , че ви забиваме главно заради секса.

Супер фен Аватара на evil_lady_in_black
    Град
    извън всякаква реалност
    А сега се сещам за тъпата тема "да го направя или не" ами помисли ! Зарежи го защото само това искат някои мъже - секс и секс тъпо ама факт !

Цитирай Първоначално написано от Skullbreaker
    Абе не ви разбирам тея дето пуската такива теми "OMFG NOES HES DAMN PIG , OMG SHE DOESNT GIVE ME SEX !11!" ... Малко ли момчета и момичета има в България...Не вървят нещата , тогава ги прекрати...И междо другото свикнете с мисълта , че ви забиваме главно заради секса.
    Малко off,пич,я ни сподели какво точно значи на английски думата "NOES" ???

Голям фен Аватара на Skullbreaker
    Град
    Национално Музикално Училище
    Цитирай Първоначално написано от Schnitzer
    Малко off,пич,я ни сподели какво точно значи на английски думата "NOES" ???

Мии , трябва да играеш Worl of WarCraft за да схванеш ...Означава "No" :P .

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    shit happens!
    хих...то секса е малка движеща сили,нормално.
    а ти (мацката от темата),що просто не продължи със свирка?
    или не го изхвърли?

яяяя...да си купи гумена вагина.
    по кабеларките продават!
    2 т. от правилника. Бан на профил

Град
    In The Heart of Darkness
    И междо другото свикнете с мисълта , че ви забиваме главно заради секса.
    Ми не, няма да свикнем, защото знам и виждам че все още има от онези малки едвам мъждукащи в тъмнината светлинки - т.е. на по достъпен за вас език -все още има изключения от това правило /защото не отричам че си прав наистина повечето момчета сте такива, за жалост/ и тези изключения нито се стремят да се забиват, нито се стремят да се изчукат и да ти кажат чао след това.
    Cold was my soul
    Untold was the pain
    I faced when you left me...

Град
    в мечтите ти
    хич не му се връзвай на прищевките ами го зарязвай веднага!!!
    ...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...

Не искам да ти звучи назидателно, ама ти много на време се замисли, че не те заслужава. Зарязвай го щом се държи така. И лично според мен можеш само да съжаляваш, че си се доверила на такъв човек. Трябвало е да изчакаш повечеко време, но миналото не може да се промени. Това да ти е за урок за следващите връзки.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Фен
    Град
    Софеа
    Трябвало е да изчакаш да мине малко време и след това да спиш с него, защото месец връзка и ти е за 1 път мисля, че малко си прибързала, но ти си знаеш най-добре. Ми гадно се държи няма спор, говори с него на този въпрос и ако няма промяна след това слагай край.
    На шибаните времена като тези, хубавото е едно, виждаш кой ти е приятел братче и кой е лайно

зарежи го бе!
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

еми да зарежи го 100%
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Мега фен Аватара на koalka
    Зарежи го, няма какво да му мислиш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си