- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Държа се като свиня... :(
Правихме го час и половина и аз се уморих. Исках малко почивка, а той ми кресна че съм била лигла и че трябвало да си ходи, за това да не съм се правела на уморена ами да съм си размърдала задника да му направя едно кафе. Хвърли ми дрехите в леглото и ме гледаше супер злобно.![]()
Ходим от 2 месеца, а от 1 месец водим полов живот... и той се държи с мен като последната ... при положение, че ми беше първия с когото съм спала.Мисля да го зарежа ... не знам какво да правя страшно ме боли, защото си мислех, че изпитва нещо към мен... а явно всичко е било само докато ми отнеме девствеността, за да ме прибави към списъка си с бройките дето били над сто, както той казва...
![]()
зарежи го, свинята
Компютър без монитор е като жена без клитор.
Ami moje bi e trqbvalo da se zamislish Shto za 4ovek e sled kato se hvali s broikite si...![]()
ina4e- opitai se da govorish s nego i ako prodaljava v syshtiq duh- vypreki 4e ti e bil 1-q po dobre go oStavi...
D0n`T cRy F0r Th0s3 Wh0 n3v3R cRi3D f0R Y0u {F}
Първоначално написано от Sisilota
![]()
GoTin0 3 dA Si vaJeN nO E Po-VAjn0 Da sI GoTiN \/
А ти що за човек мислиш, че ще мине около стотина момичета освен един бройкаджия.Съжалявам че ще ти го кажа ама сама си си виновна като не си избрала по-посходящ при положение че знаеш що за човек е бил.
Не за вражда, за обич съм създадена!
И на мене някоя да ми поиска тайм аут посредата на секс и аз ще се разкрещя
К'во е т'ва нещо!? Ако ше се ебе ше се ебе като хората! К'ви са тия почивки!?
ами като не си мислила на време....все пак не е зле да прецениш човека до себе си, преди да праиш секс с него. А още повече да си девствена и да му пуснеш след 1 месец.....
It's not the age that matters - it's the life in your years...
къв е той да ти крещи?!зарежи го без да се колебаеш!!!изобщо не е трябвало да му пускаш!но станалото,станало!остави го щом е такава свиня!
Явно не всекиПървоначално написано от vicito
![]()
Абе женското племе все сте недоволни
Ако е под час "много бързо свършва! гадно е!"
Ако е над час "много бавно свършва! изморява ме и ми е гадно!"
Баааааааааааааси мамата
Няма угодия
Груб и нетактичен, невъзпитан и циничен, арогантен и саркастичен, нагъл и егоистичен, гаден и нарцистичен, това съм аз. Нещо против?
много кофти е постъпилмоя приятел има от броиките ама не се хвали...
щото според него е тъпо
![]()
знам че трудно но според мен трябва да го зарежеш..и не съжалявай за нищо![]()
успех ти желая![]()
no exit
ne e trqbvalo da bade6 tolkova naivna o6te ot samoto na4alo
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
абе, вие к'ви такива гаджета си намирате... едната не я уважавал...др-та я ползвал за секс-играчка, третата само за бройката, четвъртата не знам си к'во...
къде се набучвате на хора дет' нито сте ги опознали, нито нищо и после ревете... ще се държи като свиня ами...
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
pogovori s nego i ako otnovo te narani s dymite si skusai s nego
Абе не ви разбирам тея дето пуската такива теми "OMFG NOES HES DAMN PIG , OMG SHE DOESNT GIVE ME SEX !11!" ... Малко ли момчета и момичета има в България...Не вървят нещата , тогава ги прекрати...И междо другото свикнете с мисълта , че ви забиваме главно заради секса.
А сега се сещам за тъпата тема "да го направя или не" ами помисли ! Зарежи го защото само това искат някои мъже - секс и секстъпо ама факт !
Малко off,пич,я ни сподели какво точно значи на английски думата "NOES" ???Първоначално написано от Skullbreaker
![]()
Първоначално написано от Schnitzer
Мии , трябва да играеш Worl of WarCraft за да схванеш ...Означава "No" :P .
shit happens!Първоначално написано от Skullbreaker
хих...то секса е малка движеща сили,нормално.
а ти (мацката от темата),що просто не продължи със свирка?
или не го изхвърли?
яяяя...да си купи гумена вагина.
по кабеларките продават!![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
Ми не, няма да свикнем, защото знам и виждам че все още има от онези малки едвам мъждукащи в тъмнината светлинки - т.е. на по достъпен за вас език -все още има изключения от това правило /защото не отричам че си прав наистина повечето момчета сте такива, за жалост/ и тези изключения нито се стремят да се забиват, нито се стремят да се изчукат и да ти кажат чао след това.Първоначално написано от Skullbreaker
хич не му се връзвай на прищевките ами го зарязвай веднага!!!
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Не искам да ти звучи назидателно, ама ти много на време се замисли, че не те заслужава. Зарязвай го щом се държи така. И лично според мен можеш само да съжаляваш, че си се доверила на такъв човек. Трябвало е да изчакаш повечеко време, но миналото не може да се промени. Това да ти е за урок за следващите връзки.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Трябвало е да изчакаш да мине малко време и след това да спиш с него, защото месец връзка и ти е за 1 път мисля, че малко си прибързала, но ти си знаеш най-добре. Ми гадно се държи няма спор, говори с него на този въпрос и ако няма промяна след това слагай край.
На шибаните времена като тези, хубавото е едно, виждаш кой ти е приятел братче и кой е лайно
зарежи го бе!
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
еми да зарежи го 100%![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!