View Full Version : Посъветвайте ме ако имате опит
Мога ли да забременея ако правя секс с приятеля ми по време на менструалния ми цикъл и той свърши в мен? Не почвайте да ме нападате учила съм биология и знам че не може :) но пък и все пак винаги има шанс да стане гаф затова искам да попитам някой който има опит и да ме посъветва. И дали е по-добре в началото на цикъла? :)
Мога ли да забременея ако правя секс с приятеля ми по време на менструалния ми цикъл и той свърши в мен? Не почвайте да ме нападате учила съм биология и знам че не може :) но пък и все пак винаги има шанс да стане гаф затова искам да попитам някой който има опит и да ме посъветва. И дали е по-добре в началото на цикъла? :)
за къв чеп ми кажи прятеля ти ще свършва в теб ???
`Death`Whore`
04-20-2007, 17:22
Вероятността не е голяма, но има такава. Овулацията би могла да настъпи дори по време на менструация. Да не говорим, че сперматозоидите живеят в жената до 3 дни...5 дни менструация+3 дни=8 дни и тогава би могла да настъпи овулация.
Запомни - никакво празнене вътре, освен ако не си на противозачатъчни.
MC_JAMAL
04-20-2007, 18:05
Абе как ще правите секс като си на червено!? Не може те ли да изчакате няколко дни..ей луди сте ей. Ебати гнусното е :-#
Schnitzer
04-20-2007, 18:38
Ако го правите в менструация на него може да му се получи инфекция на хуя и ще види тогава дали щеше да бъде по-лошо ако беше ползвал презерватив ;-)
ThePainIsReaL
04-20-2007, 20:09
Мдам.. секс на голо по време на менструация, доколкото знам, никак не е хубаво да се прави.
Няма ли презервативи за вас..
Ако го правите в менструация на него може да му се получи инфекция на хуя и ще види тогава дали щеше да бъде по-лошо ако беше ползвал презерватив ;-)
Вярно е...! На един познат (пълен малоумник) му се случи нещо такова т.е. запуши му се "трабичката" на хуя и маи ходи да го цепят или нещо такова... незнам точно, но е много опасно....